Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herhangi bir sınav başarı oranı üzerinden yorumlanmamalı bence. Adamlar bir sınav yapar %75le Türkiye 1. Si olursun. 150 bin falan 80 IQ üstü olup çalışan insan var bu sınava ciddi. Bu 150 binde 20 bine girmek de başarı sayılmalı ve zor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vannessa kullanıcısına yanıt

Yok amcaoğlu direkt mal o yüzden. İmkanla falan açıklanacak bir şey değil.Linç yiyeceğim ama Linç yiyeceğim ama 

• Numerisch 20.000

Gleiches Gewicht 2000

Ich verstehe Leute nicht, die ihre Rankings studieren und es nicht schaffen.

Alle reden vom Prüfungssystem, es gibt keine Konkurrenz, es gibt keine Anhäufung....

Im Jahr 2024 gelangen Sie mit niedrigem Tyt und 65 Ayt Netto in die 20.000er-Rangliste.

20.000 Rankings kommen mit einer ayt-Erfolgsquote von 80 %.

10.000 Rankings kommen mit einer Erfolgsquote von 85 %.

Als Land sind wir nicht erfolgreich, tatsächlich sind wir in einem schrecklichen Zustand. Es gibt Menschen, die viele Jahre gebraucht haben, um ihren Abschluss zu machen, und die die medizinische Prüfung immer noch nicht bestehen.

Grundschulstiftungen sind problematisch usw. Sie sind schon Außenseiter, aber auch Durchschnittsmenschen sind so, aber sie geben immer anderen die Schuld.

Wenn sie bei der 80-Fragen-Prüfung keine 80-prozentige Erfolgsquote erreichen, erheben sie Einspruch gegen das System.

TYT 85 netto 70 % Erfolg

85 % Erfolg in Ayt bringen Ihnen 10.000 Rankings.

Und es ist völlig richtig, dass Unternehmen Personen ausschließen, die Monate für diese Prüfung aufwenden und die oben genannten Rankings nicht erreichen können, ohne ihnen eine Chance zu geben, mit Ausnahme derjenigen, die sich entschuldigen und eine unglückliche Grundlage haben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Remembrance. -- 8 Ağustos 2024; 18:56:25 >

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt
    "Fatihçim şimdi şöyle, Numerisch 20.000 Gleiches Gewicht 2000..."
    Linç yiyeceğim ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • D0MEST0S kullanıcısına yanıt

Fatihçim inanabiliyor musun? 20.000 sıralama yapanları anlayamıyormuş. İnanılmaz bir şey yahu hahahahaha

• Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz

• Alıntı

metni:
    şirketlerin şans vermeden elemesi çok doğru

Linç yiyeceğim ama O şirketlerin başındakilerin başarı ve eğitim durumunu sorgulayan yok bu arada...

Ders çalıştıkça veya okul sınavlarında başarılı oldukça, piyasadaki başarınız artmıyor. Üniversitede veya sonrasında anlarsınız bunu artık.

Bir de sistem tamamen rekabet üzerine kurulu, herkes çalışsa ilk 20k'ya girmek için günde 16 saat çalışmak gerekecek. Bunu anlamayıp da, herkes daha çok çalışsın, ilk 20k'da herkese yer var tarzında konuşanları keşke ilk 20k'ya almasalar.

İtim ben

• Hacı ne anlatıyon sen soru sayısı az konu sayısı az sınav 10.15 te değil 11.15te başlasa 1.degisecek hatta ilk yüz falan bile tamamen değişebilir.

• yks totalin zeka ile alakası yok. iş zekaya kalsa niceleri girerdi ilk binlere. aha biri de benim evde. tyt de 15 k yaptı(ki 2. dönemin çoğunu baştan savma çalıştığı halde). Zeka ise hiç te azımsanacak bi kapasitesi yok. 102 küsür neti vardı. denemelerde 96-105 arası yapıyordu. hep ayt si iyiydi.

ama zekilik para etmiyor. hemde sisteminde bir kabahati yok. kendisi kafasını yeterli yoğunlaştıramadı. neticede ederi kadar çalışmadı. çok değil 6-7 mat neti daha yapmış olsa 25-26k lar gelebilirdi. gerçi tam hesap da yapmadım da. kaçan kaçtı zaten.

konu sahibi;

bu basit başarıyı yapamayıp.

demiş ama boş konuşmuş. zira 20k ya girmek basit bir başarı değil. asla. 20k ya giren öğrenci geleceğini garantiye almış demektir. hatta 25k da dahil buna. ve hiç de kolay değil. 3.5milyonda 20k az bir oran değil. düzenli ve disiplinli bir çalışma gerektirir. tyt de desen anlarım. ahada örnek benim evlat. disiplinsiz hali ile 15k ya da girdi ama yks de cortladı. sadece sen o değil herkez ders çalışıyor ve çalışan sayısı arttıkça elemek için daha belirleyici soru soruyorlar. 20k her zaman 20 k dır. 5 milyon öğrencide olsa 20k yine aynı kalacak ve sadece çok çok daha zorlaşacak.

• katılıyorum

• Analizi bırakalım

• bence haksızsın

• Vamos un gelip seni dövmesi lazım

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Linç yiyeceğim ama 

• Hocam foruma mükemmel bir flood kazandırdınız

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.