Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
7.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks nin zeka ile alakasi ne aq zeka ile alakali olsa ben 11k yapabilir miydim (genel)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yazan ve ciddiye alıp çene yoran arkadaşlarım, yapmayın

Linç yiyeceğim ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vannessa kullanıcısına yanıt

çok merak etmiştimLinç yiyeceğim ama 

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Bana göre basit başarı sınavda 3.5 milyon rakip olduğunu sanıp dişcilerin kpssye girdiğini sanan bir insan olarak bana akıl falan vermeye çalışmayın lütfen iyi günler

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Kaç kişi heyecandan 40 net düşüyor muhalefet olcam diye şaşı olacaksınız

• meckmin kullanıcısına yanıt

Çok keyiflendim herkes bu taski kullanarak konu açsın hsgsgsshsbsbsh

• ALLAH BELA NI VERSİŞADNAİDNSİDMD OLUM SALAK MISIN SEN BİN TON KAYNAK YAZMIŞSIN HER SORUYU AKILDA TUTSAYDIK ZATEN BÖYLE OLMAZDI ĞSNDSFNWĞRNSİD İYİ ÇALIŞMISSIN GÜZEL BİR NET YAPMIŞSIN HELAL OLSUN AMA 2020 AYT FİZİĞİNDE BİLE ORTALAMA 2-3 FALANKEN BÖYLE DEMEYİN, BEN GERİZEKALIYUM HA HASTA GİRDİM SORULARI OKUDUM AMA O IŞIMA SORUSUNA KOLAY DİYORSAN BEN BABAMIN YANINDA ELEKTRİKÇİ OLARAK ÇALIŞIYIM YAW OLUM BEB SALAĞIM BEN YAPAMADIM BİLİYORUM GÖTÜM BOKLU ÇÖZDÜM SINAVI AMA BU KADAR ŞEREFSİZLİK YAPMADIM MORALİM BOZULDU DAHA YENİ KALKIYORUM YERİMDEN OLUM SİZ CİDDEN HAKKINI VERMİŞSSİNİZ HELAL OLSUN DİYORUM, BEN SENE BOYUNCS ÇALIŞTIĞIMI SANAN BİR AÇIK LİSELİ DAVARIM. 2 SENEDİR HASTALANIP SINAVDAN 2 GÜN ÖNCE HASYALANAN BİR DAVARIM.OLUM KOLAY FALAN DEĞİLDİ, O KADAR KAYNAK SAYMIŞSIN BEN FİZİKTEN BS ÇAP 3D DENEMESİ VE SB ÇÖZDÜM BİRİ İKİ TANE ABİ GİDİYOZ SORUYOZ DERECE YAPANA 3 AY KALA ÇALIŞMIŞ GÜNDE 4 SAAT WOW Bİ BAKIYOZ İTÜ MAKİNE LAN BENİM OKULUMDA 10'NUN SONUNDA BAŞLAYAN ÇOCUK 40K YAPMIŞTI DİĞERLERİ ZATEN KÖTÜYDÜ BİZ O ZAMAN AKILSIZIZ BAYA OLUM HELAL OLSUN BU FORUMU ÇOK BEĞENİYORUM. 30 - 40 AYT MAT NETİ FALAN KALEMİ KALDIRMAYA HALİM YOKTU SINAV YARISINDA TOPARLANMAYA BAŞLADIM SON KEZ GÖZ GEZDİRDİM 20 DK KALA ÇIKTIM AMA HALA ÇÖZÜLMEMİŞTİ HA SANSSIZLIK FARKLI BİŞE AMA SANA HEKAL OLSUN KARDEŞİM

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    OAUSGGSJAFSJSGSMSSVNSBS EN İYİLERİNDEN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linç yiyeceğim ama
    I will be lynched but
    Ich werde aber gelyncht
    M?ni linç ed?c?kl?r, amma
    Aku akan digantung tapi
    je serai lynché mais
    Mwen pral lense men
    Sarò linciato ma
    Me lincharán pero
    Bit cu lincovan ali
    Jien se nigi lincjat imma
    Serei linchado, mas

• Sen hele sonuç belgeni atsana, şu kadar sıralama yaptım demekle olmuyor,ben de 1.yim o zaman sonuç belgesi yok, inanırsan

• maroonedd kullanıcısına yanıt

Valla boyle degil bizim okul yaw malum okul ajanlari operasyon cekiyo

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Sanrı geçiren bir kpop veledi olma ihtimali yüksek.Linç yiyeceğim ama 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DicleMech26 -- 9 Ağustos 2024; 9:35:35 >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt
    Bir konuda haklı; ilkokuldaki şanssızlıkları ayrı tutuyorum demiş ve bu doğru, forumda da benim gibi son yıllarda eğitimi eksik kalmış kişiler var, sonra çabalasan da olmuyor çok zorlu geçiyor diye dert yanmışlardı. Benim ilkokul öğretmenim o kadar aşağılık bir kadındı ki hakkında yazı yazınca Silivri soğuğu temas ediyor...

Kibir görmek isteyenlere şunu örnek vereyim; doktor kardeşim beklediği sıra gelmediği için ağlayıp sinir krizi geçirmişti ama yine de bir tıp tercihine yerleşmişti, son senelerde bana "Bir çarpma bölme yapabilseydin de iyi yer kazansaydın" diyor, kendisiyle ilgili mevzularda dert yanıyorum bana ne ters cevaplar geliyor Konu sahibine verilecek tek cevap herkes ilk 20.000'de olamaz demektir, ilk 20.000'de olmak da marifet değil biraz da kişisel gelişim, kültür, insani vasıf da önemli...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav konusunda çok fazla faktör var bu kadar basit açıklanamaz ama bence de say 5k hadi 10k diyeyim zor olabilir ama 20-30k iyi bir sıralama ve gayet yapılabilir. Hele ki eada derece demek ilk 1k demektir bence. Adamakıllı çalışmayıp ilk 10k yapanlar görüyorum eada bu yüzden ikna etmiyor beni zor olduğuna.

• senidusunuro kullanıcısına yanıt
    Ea da ilk 1k bile o kadar zor degil bence mati fulle yakin yapan sayisalci bile 4 haneli ea siralamasi elde ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gönülleri olsun diye dedim hocam:)

• Eating Linch

• boş konu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.