Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ne kadar sakin bir gün yürüyüş yapmışım rahatlamışım illa bir beyinsizin aklı yerine başka yerleriyle yazdığı ve başka insanları küçümsediği başlıklara denk geliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • farketmez

• Cibiggi kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    kimse sıralamaya bakıp isim bulamaz.

Konu sahibini savunmak icin degil ama ozellikle ust siralarda bulmak cok kolay. Ben 111 olmustum, sonuclar aciklanana kadar onumdeki 60a yakin kisiyi kisiyi ya bizzat tanıyordum ya da tek kisilik linkle ulasabilmistim, 1 ayda oluyo bu data toplaması.

Okul filan derecelerimiz diye Facebook'ta paylasiyorsa zaten bir google aramasi orasi apayri bir seviye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk 100 ise evet olabilir ama arkadaş ilk 1000de bile değil ilk 3 hanesini paylaşıp sonuncuyu sansürlediğine göre

551 puan diyor 100 kusurdur bu hala, ben 551.07 ile 111 olduydum herhalde bu sene 2020ye yakindir ust sıralarda. Değilse korkunc yigilma olmus

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Bu profile niçin cevap veriyorsunuz hocam sence akıl süzgeçi var mı?

Sizin sonucunuza çok yakin geldi dehşet yığılma falan yok

Kimseyi küçümsediğim yok okuduğunu anlamayan birisin sen. 2 milyon 569 bin 398.olan kişiye bu yaptığın sıralamayı yapmak basit demek onu kucumsemekse evet ben de milleti kucumsemis oluyorum

Seni döverler soyle böyle yaparlar diyene yanıma yaklaşamaz dedim siz harbi kafayı yemişsiniz yazık size

• vannessa kullanıcısına yanıt
    Evet, bu paragrafı yazan kişi, diğer insanları küçümsüyor gibi görünüyor. Paragraf, sınav başarısızlıklarını tamamen bireylerin sorumluluğuna yüklerken, sistemin veya farklı kişisel ve çevresel koşulların rolünü göz ardı ediyor. Bu bakış açısı, diğer insanları eleştirici ve küçümseyici bir şekilde yargılamaya yol açabilir. Yazar, sınavda başarısız olanların yeterince çaba göstermediğini veya yetenekli olmadığını ima ederek, empati eksikliği gösteriyor olabilir.

Bu cümleleri senin yazdıklarını attığım chatgpt yazdı. Dedim ki belki ben anlamamışımdır ama hayır öyle değilmiş :D ulan chatgpt bile empati eksikliği gösteriyor demiş. Bu arada empati ile zeka seviyesini doğru orantılı olduğunu gösteren bir makale biliyorum istersen onu da iletebilirim

• KSKSJZWJSSJJSJSJSSJ kahvehane dayısı misin sen yazdigi şeye bak kafayı yicem üşenmemiş gitmiş ne cevap vereyim diye düşünmüş bunu yapmış.
    Forum harbi bitmiş burda toplumun genelinden daha bilinçli, zeki öğrenciler var sanardım artık öyle bir yer değil.

2025te girecek arkadaşlar birkaç tavsiye konusunu okuyun yeter bu forum, bu tipler artık sizlere bir şey katmaz takılmayın buralarda

Ben ne dersem diyeyim tamamen bana akıl süzgeçin yok diyerek benim dediklerimi bi kenara iteceğini bildiğim için chatgptye sordum bu arada kendi dogmalarınızla yaşamaya devam edin insanın tek gördüğü sayfa yüzü test kitabı sayfası olunca mı böyle oluyor çok merak ediyoeum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 10 Ağustos 2024; 2:18:1 >
    Şu üsluptan sizin ne olduğunuz belli oluyor ortada bir tartışma varsa en güzel cevabı vermekle sorumluyum çünkü o tartışmaya dahilim ve verilebilecek en güzel cevabın bu olduğunu düşündüm haklıymışım. Diyecek bir şeyiniz olmadığı için sadece kahvehane dayısı demişsiniz. Bu arada kahvehane dayısı olmaktan çekinmem sizin gibi alter ego sahibi değilim ki birini aşağılayacaksam kahvehane dayısı diyeyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cibiggi -- 10 Ağustos 2024; 2:21:6 >

Cevap falan veremiyorsun tytden 20 net aytden 5 net yapmak basit mıdır değil midir? Cevaplayamıyorsun tek yaptığın boomer boomer boş boş konuşmak büyük ihtimal 20kya yakın bir sıralama yaptın konuyu bir yerlerinle okuyup kompleks yaptın şimdi de etrafa çorap kokusu saçıyorsun

• Nick entry uyumsuzluğu 😭

Boomer olduğum için mi yapay zeka kullandım hangi cümlelerim sana "boomer" geldi bu arada hayır 20kya yakın sayılmam ilk 10kdayım o güzel zekanız yine yanıldı. Yukarıda yazdığım gibi siz ben ne desem takmayacağınız için yapay zekayı kullandım ve sizin cümlelerinizden o da insanları küçümsediğinizi çıkardı ben burda sorunun sizde olduğunu düşünüyorum ya da yazdıklarının alt anlamını sadece senin türünden kişiler anlıyor

Soruya cevap verecek misin yoksa ghostlamaya devam mı 😇

Tartışmanın başından beri sunduğum argümanlarıma cevap vermeyi reddederek sorduğunuz soruya mı? Hayır teşekkürler siz sadece kendi dediklerinizi dinlemeye devam edin. Umarım 2025te girecek arkadaşlar bunları okuyorsa sizin emir cümlelerinizden faydalanmazlar

Ne argumanina cevap vereyim?

Benim savundugum şey:

20k sıralamayı getiren netlerin yapılabilir ve kolay olması

if you putting this idea MİLLETI KUCUMSUYORSUN

Sana soruyorum ki

Tytden 20 aytden 5 net yaparak ham sıralamada sayısal 950.000 yapmak basit mi değil mi?

If you say EVET 5 net ayt yapmak basit.

O zaman sen de bu insanları kucumsemis mi oluyorsun??

If you say HAYIR 5 net yapmak basit degil (temeli çok sıkıntılı şanssız insanlar hariç konunun başında demiştim)

O zaman tartışmamıza gerek yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 10 Ağustos 2024; 2:47:37 >
    vannesa naber nasılsın ingiliceyi nasıl öğrendin yazdıklarını beğendim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebobekok. E kullanıcısına yanıt

iyiyim canım sen napıyorsun. ingilizcem aşırı berbat hazırlıkta öğrenirim artık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.