Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyiyim annem ve babam tatile çıktı yemek yapmayı öğreniyorum ingilizceyi de hallediyim seneye aynı sınıftayız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ebobekok. E kullanıcısına yanıt

bugün kayseri yağlaması yaptım literally dünyanın en güzel yemeği. Yks + ingilizce hallet hazirlikla uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vannessa kullanıcısına yanıt
    Bu netleri yapmanın kolay olduğunu savunuyorum ama bunu savunmak demek değil ki küçümsemek artık anla be insan. Senin kullandığın üslup ve cümleler açık bir şekilde küçümseme. Ben bu netleri yapmak basit diyerek herkesin bu seviyeye çalışarak ulaşabileceğini belirtirim ve insanları suçlamam sen ise bu netleri yapmak basit diyerek yapamayanları anlamıyorum tarzı cümleler kurarsın ve insanları suçlarsın fark sadece bu hatta anla diye daha da anlatayım ben burda demek başarılı olmak mümkün bunu nitelendirmemek başarısızlık sen burda suçlamak ve nitelendirmek başarısızlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

"Ben bu netleri yapmak basit diyerek herkesin bu seviyeye çalışarak ulaşabileceğini belirtirim"

Ben de aynısı belirtiyorum.

Yapamayanlari anlamıyorum demiyorum

Çalışıp yapamayanlari anlamıyorum diyorum sonra da bunun yapilamama sebebinin 3.dereceden sebeplerle alakasız olduğunu savunuyorum. Benim görüşüm.

Senin 2 yıl yksye çalışıp 5 net ayt yapamayan birine nasıl yapamazlar anlamıyorum demen aşağılama olmuyorsa benim de kendi fikrim ve sinirima bu YORUMU YAPMAM ASAGILAMA DEGIL.

3 yıl boyunca 3x3 rubik küp çözmeye çalışan bunun için çabalayan biri düşün ismi Ali olsun Ali bu 3 yılın sonunda bu rubik küpü cozemezse

Nasil çözemedin Ali anlamıyorum demek aşağılamak değilse benim dediğimde değil.

Buradaki başarı ya da başarısızlığın sınırı öznel bir şey bu sınırın yapilabilirligi bana göre ANLAYABILIYOR MUSUN

Konunun ANA TEMASI yapılabilir olduğunu düşündüğüm bir şeyi yapamayan insanların suçu bahane olarak sisteme atması ve insanları yanlış yönlendirmesi.

Sınava girmeden bu tarz insanlar yüzünden 20.000 (derece sınırı olarak kabul edildiği için bu sayıyı seçiyorum) sıralama yapmanın aşırı zor sadece 1 hataya bağlı bir şey olduğunu sanmam. Sınav ve sonuçlar sonrası aydınlanma yaşamam sadece bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 10 Ağustos 2024; 3:8:47 >

İyi güzel anlatmışsın ama ilk yazdığın paragraftan küçümseme anlamı çıktığı görüşünü hala savunuyorum sadece anlamıyorum kısmı değil ki mesela "kaç sene mezuna kalıp şu sınavda hala tıp kazanamayan insanlar var" cümlesinden küçümseme anlamının çıkması çok normal neyse madem küçümsemiyorsun uzatmayacağım

• ebobekok. E kullanıcısına yanıt
    Vayy tam adamı gelmiş sohbetin "bu ülkede ya ee'cisin ya da boş" dimi bro

öyle cnm

• O zaman bu sene sen elektrik manyetizmada sağ el kuralından devam

fiziği fulledim sayılır bi bobin sorusu dikkat hatasından kaçtı mat abancam fizik çalışmam çok

Saka maka 20.000 yapmak cidden inanilmaz çok zor bir şey değil fakat bunu küçümsemen çok iğrenç hocam. Hayat asla yksye endeksli olmadi olmayacak.

• Forumun açık ara en ezik üyesiydi. Sonra forumu bıraktı tabi. Kendisinden kurtulduğumuz için mutluyuz. Muhtemelen 50K bile yapamamıştır.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Aynen muhtemelen de erkek. Örgüt mensubu zibidi buna yürümeye çalışıyordu bir de 

Böyleleri sinav kazanıyor, kesinlikle kucumsemis. Şans bi bana uğramadı zaten.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

Sizin durum başka, bulunduğunuz yerde en iyilerden olacağınıza eminim.

Şans herkese eşit derecede gülmüyor ama çabalayan bir düşüyor, iki düşüyor , üç düşüyor ama dördüncü de başarıyor. Çaba, çaba çaba. :)

• Sehoka kullanıcısına yanıt

İTÜ nasıl hocam

Nasıl yani 5**.**** puanla 1**. olmamış mıydı arkadaşımız

Umarım hocam, nasılsınız bu arada uni hayatı nasil gidiyor :)

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Bizim dersler online, haftaya kampüse geçiyoruz.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

Başlayamadık henüz. Birkaç kere kampüse gittik o kadar...

anladım. hazırlık mı okuyosun hocam şuan

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.