haklısın hocam lafım sana değil konuyu açan kişiye. zaten 2020 felaketini yaşamış biriyim emeği geçenleri Allaha havale ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Linç yiyeceğim ama (7. sayfa)
-
-
Aynısı diyorum ben de. Başlığa da bakarsan linclenecegimi bilerek konuyu açtım çünkü çoğu insanda anlama kıtlığı var, aşağılık kompleksi var 20kdan kötü yapanlar olsun demişim gibi tepki veriyorlar konudaki tek dediğim şey 20.000 sıralamanın gayet yapılabilir olması. 3.etkenlerin bu yapılabilirliği etkilememesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor değil diyerek ne demek istiyorsun??
Neden başarıyı küçük görüyorsun ea 1k altı olsun yani anladık
Sonuç belgeni at dedim diye engellemiş:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
First time?
Doğru sayısına göre basari hesabı ne alaka nete göre hesap yapacaksın sınavda emin olmadığı soruyu millet salak mi boş bırakıyor ayrıca 120 net yapan kişi %100 başarılı oluyor.
119 doğru 1 yanlış yapan biriyle 119 doğru 1 boş yapanin başarı oranını aynı alamazsın biri %99.15 diğeri %98.9
Yani tyt %85 aytde ise %75 başarı oranıyla 20k
altı üstü tyt ve ayt de %80 basari saglayacaksin ea da ilk 20 ye girmeyenlerle sohbet dahi etmiyorum hem 1000 i cogu kisi derece siniri olarak gordugunden dolayi soyledim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sus bakım kendini beğenmiş senii
2024e göre açtım başlığı ilk cumlemde de yazıyor.
Beni ancak ea da ilk 5 e girmis bi ustun insan susturabilir
Bir yerleri kalktı yine şu herifin verin ilgisini defolup gitsin
-
profil fotoğrafında koreli birisi olup da bir tane akıllı birisi görmedim
-
Belki sınav birinci olamadın ancak forumda en sevilmeyen kişiler arasında birinci oldun.Hem de bunu infernix’e rağmen başardın
-
Ne erkeği la? Kız bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D08538EDF -- 9 Ağustos 2024; 22:11:45 > -
Senin ailene acıyorum.Sana nasıl katlanıyorlar la
-
Sonuç belgesini at sonra bakalım. Atmama bahanen kendini açık etmekse sadece sıralama ve puan kısmını at. Açık etmeyeceğim diye sıralamanın son hanesini sildim demişsin kimse sıralamaya bakıp isim bulamaz. Birde o dediklerin yanıma yaklaşamaz demişsin. O basit bunları bile düşünemeyen beyninle bu eleştirileri yapma. Ha dersen kesin 20k üstündesin ve bu dediklerim seni incitti. Hayır 20k içindeyim ve bu dediklerin tamamen safsata ilgi açlığı git animeni izle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X