Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
8.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Online mı, ne alaka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linç yiyeceğim ama... ilk 20 bine 20 bin insan giriyorsa eğitim sisteminden çok bişey beklememk lazım. Benim dayımın eltisi Avrupada yaşıyor orada ilk 20 bine 70k öğrenci giriyormuş. Ama çıkamıyolarmış

• Proficiency'den yeterli puanı aldım aslında ama hazırlığı atlamak istemedim, farklı planlarım var. Online işi olmasaydı iyiydi, çok saçma bir şey oldu. Herkes kampüste takılıyor, biz evde bilgisayar başındayız.

@diamante35, evet hocam. MED C binası inşaat halindeymiş, normalde bu hafta son ama uzatılabilir. Saçma bir şekilde okulda en çok zaman geçirmesi gereken kitleyi mağdur ediyorlar.

• Sehoka kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam iyi yapmışsınız kendi adınıza

• Sehoka kullanıcısına yanıt

Umarım çözülür bir an önce sorununuz hocam, geçmiş olsun. Şaka gibi.

• Bencede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• up

• Jamser kullanıcısına yanıt

Konuyu yeniden okudum okumaz olaydım 

• ilkokulda 12 hoca degıstırmıs ( benlık degıl hocalar gelıp gıdıyodu) ortaokulda zorbalık yuzunden okulla ılgılenmeyen ben lısede aynı sekılde sadece sınav gecesı calısan ben dahi mat temelimi 2 ayda atmıştım tek sayı çift sayı ne bunu dahi bilmiyodum şakasız geçen yıl mezuna kaldım cunkı tuberkloz hastası oldum bu yıl da yalan mı soyleyecegım adam akkıllı calısmadım ama cıdden etrafımda gecesını gunduzune katıp benımle aynı sıralamayı yapan ınsanlar vardı...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.