Şimdi Ara

Linç yiyeceğim ama (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
1
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatta sınav dışı şeylerde kendinizi geliştirmeye uğraşın, hayat merkezi yönetimin merkezi sınavı değil öyle olunca da işte böyle troll başlıklar açıyor insan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daxpc kullanıcısına yanıt

hiçbir yerde xk yapamayan şöyledir böyledir demiyorum.

Konumun ana fikri yks 2024te 20.000 sıralama yapmanın; sınav anı faktörü, yığılma cart curt sebeplerden bağımsız sınırda olduğunu belirtecek kolaylıkla olduğunu belirtmek anladın mı?

Yksde tytde %70 aytde %80 başarı sağlamak oldukça yapılabilir ve 3.kisilere başarısızlık bahanesi sunulabilen bir seçenek değildir.

Sen burda 20.000e katilmayabilirsin sana fazla gelebilir 60.000e katılmazsın ama illa ki senin de bir sınırın var.

Sınavda 1.200.000 olup abi ne biçim sinav yapmışlar ya offf diyen bir tipleme nasıl forum genelinde komik bir duruma düşüyorsa onu bu komik duruma düşüren sıralaması değil yaptığı bu boş itirazsa.

Benim açtığım konudaki değindiğim nokta da aynı şey %70 %80 başarı sağlayamayıp suçu 3.kisilere yıkmak aynı komiklikte okey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vannessa kullanıcısına yanıt

Gelip de 30k yapıp tıp kazanacak adamın başarısını dolaylı olarak küçümsüyorsun üslup desen de rezalet ego tavan Allah şifa aynı zamanda edep ahlak versin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 8 Ağustos 2024; 18:11:17 >
  • Gerçi cevap verdiğim adama bak kime ne anlatıyorum sınavdan bir gün önce 120 80 ayt yapıyordum sınavda heyecandan 60 aytye düştüm diyen kanzi :D

Burda giremeyeceği bölümü kötüleyen başlık açıyordu gsgssgsdhd

Merhaba

vannessa

haksızsın

artık

boş başlıklar açma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt

Ciddi diyorum senin anlama sorunun var çok ciddiyim 30k yapıp yerleşen birini kucumsemiyorum.

1 milyon 960k yapıp yerleşen birini de kucumsemiyorum.

Bu siralamadan memnun olmayıp suçu 3.kisilere atanlara açtım bu başlığı aaaaaaaa herif anlamıyor  

• Yeni başlık açmadım abim  

Haksız olduğum konu nedir capt yok sadece bağıran bir sürü var  

Aytden %80 gibi basit başarı derken küçümseme değil de ne bu sana göre öyle bazılarına göre tıp geldiği için çok büyük başarı olabilir

%80 gayet basit bir başarı bazılarına göre ne neyin duvarını kasıyorsun allah aşkına.

%80 bazılarına göre iyiyse %60da bazılarına göre iyi %30da bazılarına göre iyi 15 nete basit dememem lazım o zaman birini kucumsemis olurum fatih altaylı programinda misin ne anlatiyorsun

Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo.

Evet adama göre %1 bile hedefine ulaştırıyorsa ona göre gayet de başarıdır ego kasmayı bırak ikile şimdi

• internet ortamı dışında böyle konuşmanı tavsiye etmem kalemini kırabilirler   

Başarıdır ya da değildir yazmamışım zaten basitlikten bahsetmisim hsnddjsjsndjd

• Fsg1042 F kullanıcısına yanıt

O tipler yanıma yaklaşamaz merak etme  

• 20 bin değil 100 bin olsa başlık doğru ama 20 bin öyle boş bir sıralama değil. Sınavda zaten nereden baksan bi %30 şans faktörü var. He biri 3 kere sınava girip ilk 100k yapamıyorsa orada bir sıkıntı vardır ve genelde bu insanlar sisteme suç atar.
    Vanessa hocam biraz gaza gelip abartmış.

Ben de basit değil o mutlu oluyosa ona göre gayet de iyi başarıdır diyorum basit başarı diyerek aşağılıyorsun işte neyse çok uzadı bu konu

Tartismaya muhalefet etmek icin2.500.000 sıralamaya bile basit denilmeyecegini savunacak kadar kör oldu gözün gorusuruz

Benim amcaoğlu için baya zor sıralama adam 2 ile 2 Yi toplayamıyor. İlk 2 milyon yapsa başarıdır o adama mesela.

• Kompany K kullanıcısına yanıt

İşte bana göre bu sıralama 20.000 çünkü bu sınava çalışmaya başlamadan önce bu insanların yorumlarından 20.000 sıralama çok zor sanıyordum rasyonel şekilde bakınca 200 sorudan oluşan sınavda %75 başarı oranı bana göre zor kategorisinde değil.

Yks herkese çok yanlış empoze ediliyor

• Kompany K kullanıcısına yanıt

Amca oğlunun negatif elinde olmayan faktörlerini ilk mesaja istisna olarak yazmıştım.

Ülkede eğitim eşitsizliği olmadığından dolayı o kişiler istisna ben ortalama çalışacak alanı olan.

İnterneti defteri olan. Özel alanı, kütüphanesi, masası olan default bir insana göre söyledim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.