Evet arkadaşlar |
Hayatınızda hiç yumruk yumruğa kavga ettiniz mi ?
-
-
Korkak biri olduğum için kavgadan hep kaçtım...
-
kavga etmek istemiyorum dedim.tahrik etti.
bak kavga etmeyelim dedim. nooldu korktun mu dedi.
yok korkmadım da gerek yok dedim. onu sınıfta laubali laubali takılırken düşünecektin dedi.
sana karşı saygısızlığım olmadı dedim. kes lean dedi.
bisikletin üstünde oturuyordum. itmeye başladı.
karşı koyup durdurmaya çalıştım var gücüyle itti.
bisiklet düştü ve farı kırıldı. o an bi kan sıçradı tepeme.
üstüne atladım 2 yumruk salladım. ne oldu bilmiyorum.
yoldan geçen biri hemen mani oldu bizi durdurdu.
niye kavga ediyorsun diye bana sert çıktı. ben kavga etmek istemiyorum onlar kavga etmek istiyor dedim.
he he belli oluyo gördük demin dedi.
kavga 1 dk sürmeden bitti.
ertesi gün okula gittim eleman yok.
ertesi gün yine yok.
nerde bu dedim.
hastaneye gitmiş kaşı patlamış dikiş atmışlar. rapor almış.
benimde sağ elimin baş parmağı şişti.
-
Trde hergün bir kawga
-
Sakat kalan insanları görünce çokta şey yapmamak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu arada benim kavgada karşı tarafta 7 kişi vardı benim yanımda 1 arkadaş vardı.
ama başbaşa biz kavga ederken herkes izledi. araya girmediler.
bunun haricinde de kavgalarım oldu 5 kişi bana girdi bir seferinde. arasından çömez birine odaklandım onu patakladım ama millet sırtıma ayak geçirirken pataklamak kolay olmadı. dayak yedim denebilir.olay şöyle oldu. ufacık boylu biri kabadayı gibi takılıyor. merdivenlerde önüne geleni itiyor. noluyo kardeşim diyene sen arka bahçeye gel orda konuşalım diyor ve ekibini çağırıyor. özet olarak böyle :)
-
Evet ettim hatta dayak yedim o anki acı anlatılmaz yaşanır zaten kavga esnasında zaman duruyor bilincini kaybediyorsun ne yaptığını sen de bilmiyorsun bildiğin ilk insana dönüşüyorsun ilkel içgüdülerin seni ele geçiriyo adrenalin artması falan filan bence bir insan mutlaka en az 2 kez kavga etmeli aksi takdirde gelecekte sıkıntı yaşar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birisiyle ağzım burnum dağılana kadar dövüşmek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Aralık 2021; 15:26:15 > -
Hayatımda hiç kavga etmedim. Anaokulundayken iki kız dövmüştü beni. O zaman bile ağlamıştım sadece.
-
Ama ne güzel oluyor demi, insanı depresyondan çıkaran nadir şeylerden birisi. O yüzden dövüş kulübü filminde haklılık var.
-
Katılıyorum ve bu durumun evrimle ilgisi olduğunu düşünüyorum hepimiz bozuk vahşi yaratıklarız ve kendimizi törpülüyoruz törpületiyoruz ama törpülemeyi bıraktığımızda özümüze dönüyoruz
Kesinlikle hocam, hayat başkalarına eyvallah çekecek kadar uzun ve huzurlu değil. Bazı kalleşler oluyor bıçak tabanca falan çekiyorlar.
Cs'de bıçak bıçağa deyipte silah çıkaranlar gibi.
-
16 yaşındayken mi ne etmiştim kasığa vurmuştu be..
Ha sonra noldu ? İyi stres attık mna koyim dedik sonra geyiğe kaldığımız yerden devam.
Ha şimdi eder miyim ? Asla. Kanımın kaynadiginin farkında olsam bile gerekmedikçe girmem. Ha girsem de karşı tarafta ne olduğuna gram önem vermem dalarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultr0n67 -- 21 Aralık 2021; 19:56:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayatım kavga etmekle geçti ama en zoru insanın kendisiyle ettiği kavga
-
İti kopuğu her yerdeler. Şimdi kimseyle uğraşılmaz adam pıçağı karnına saplar sonra ortadan kaybolur gg.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen bendede öyle bir istek oluşuyo kardeşim. Sonra deli cesareti diyom. Yaş 45 olunca genç birinden dayak yiyince erkeklik onurundan olursun. En kötü kısmı bu. Ama işte adrenalin yaş tanımıyo bazen.
-
Kavgaya girmen gerektiğinde karşıdakine verdiğin hasarı umursamamak iyiymiş. Güzel bir duygu.😁
-
Ettim o adrenalinle acı hissetmedim genel olarak yatağa geçince ağrıyı hissedebiliyorsun
15-16 yaşlarımda 2 kez etmiştim. Özellikle ilk kavgamda adam tek yumrukla sermişti beni yere. Burnum dudağım kanamıştı. Benden 3 yaş büyüktü tıfıl, zayıf bir çocuktu. Bizde de boy pos var küçük gördük karşımızdakini. Adam anyayı konyayı göstermişti bana :)
-
Yok etmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ben üstündeki kıllar nasıl yok edilir
- telefona dizi indirme
- desoxyn eczane fiyatı
- kimliksiz otele giriş yapılır mı
- deri altında yabancı cisim
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X