< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 15 Kasım 2019; 8:29:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 15 Kasım 2019; 8:29:49 > |
Dizi ve filmlerden özeniliyor bu tür hareketler.
|
Diğer doktor konusunda bir arkadaş vardı şimdi gelir buraya da yorum yapar.
Ee acile gitmeseydiniz o zaman diye |
Yumuşak bir alan belirleyin kendinize. Sinirlendiğinizde oraya yumruk atarsınız
|
Türkiye değil can pazarı anasını satayım
Doktoru ayrı siyasetiçisi ayrı vatandaşı ayrı |
Küfür hakaret edince rahatlıyor insan, diğer seçenekleri akıllı adam yapmaz
Misal Sinirlenince Telefon fırlatmak Duvar yumruklamak Camı yumruklamak Araç direksiyonuna vurmak .. manyak mısınız olm |
Adam elini kırmış bu neyin kafası. Demek ki gerçekten kontrol edememiş kendini. Hayatın boyunca hiç sinir krizine girmemişsin belli ki.
Rtük'e şikayet yaz bari filmlerdeki telefon fırlatmalı, duvar yumruklamalalı sahneleri de sansürlesinler |
5 sene önce trafik magandasının birine sinirlenip sert fren yapmıştım. Arkadan geliyordu duramadı çarptı, suçlu olmuştu
|
Ağlayacan mı ?
3 kes yorumu değiştirdin. ( Düzeltiyorum 4 Kes ) Ağlayacaksan oynamayalım. Eminim zamanın çok kıymetlidir. Burada yorumları okuyup insanlara laf yetiştirmeye çalışmak nereden baksan çalışkan insanın yapacağı iş. Burada üniversite sınavında derece yaptım diye ağlayacağına o yere göğe sığdıramadığın okulunu İNSAN gibi oku da ülkeye faydalı bir birey ol. Kibir sana bir şey kazandırmaz. İnsanları aşağılamaya çalışmak sana bir şey kazandırmaz. Ben senin kafa tutabileceğin biri değilim. Ben ego mu kibirimi senin yaşlarında bıraktım. Ancak kibir kırmasını da iyi bilirim. Sen dilekler dilemeye devam et. Edit: Kibarlık mı ??? İlk gönderdiğin mesajı oku istersen kardeşim. Tanımadığın birine cahil ve kafasız diyorsun bu mu kibarlık. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |