Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
26.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Eski konu sandım uzun bi örneği vardı hayatı kaymıştı arkadaşın geçmiş olsun
    Ben de eski konu sandim ama benim sandigim konuda cocuk kapiyi kirmisti, "babam beni gebertecek" falan diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

https://www.youtube.com/watch?v=Q833SyVLgDU&feature=youtu.be
    Aynen bu mallardan bahsettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

Bu mesaj silindi.
    insan kendine bile bile zarar mı verir? Daha öncede vurmuşluğum var birkaç kez. böyle bişey olmamıştı. eğer tekrar aynı şekilde yumruk atarsam dediğinde haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Dizi ve filmlerden özeniliyor bu tür hareketler.
    Dizi ve filmlerden özendiğimi düşünmüyorum. Normalde çok sakin ve sinirlenmeyen bit yapım vardır ama bazen içime ata ata biriktiriyorum ve ani patlıyorum. hayatımda 3-4 kez ani patlamışlığım vardır ama onda da gerçekten karşı taraf zıvanadan çıkartıyor adamı.
  • Metakarp 5 kırığı, boksör kırığı da denir. Aynı yerden 4 kez kırdım, artık iflah olmuyor.
  • röntgendeki el hareketi bana mı garip geldi sadece
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Röntengci abla böyle yapıcaksın dedi. O şekilde daha iyi anlaşılıyor demekki..
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Birader 4 kez nasıl becerdin ya. hepside sinirlenip yumruk atarak mı oldu?
  • Hiç denetleyen yok mu bunları ya! sözünüze istinaden;

Devletin tek denetlediği şey vatandaşın, garibanın cebindeki para. Bunları denetliyor, bunlara çöküyor. Bunun dışında sosyal hakmış, hizmetmiş, geçiniz.
  • Boş yapma,doktorluktan men etmek lazımmış bak sen...

En fazla 3 kuruş para vererek dünyanın en iyi sağlık hizmetini alıyorsunuz,nankörlük yapmanın lüzumu yok.

Duvara yumruk atmışmış,çok akılcı bir hareket,hiç müdahale etmemeleri gerekirdi.O rasyonalist düşünce sisteminle sen yolunu bulurdun,nasılsa onu men etmeleri lazımmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Hiç denetleyen yok mu bunları ya! sözünüze istinaden;

Devletin tek denetlediği şey vatandaşın, garibanın cebindeki para. Bunları denetliyor, bunlara çöküyor. Bunun dışında sosyal hakmış, hizmetmiş, geçiniz.
    Dünya'da hasta haklarının bu denli geniş olduğu tek ülke Türkiye.

Burdaki sağlık hizmetini,3 kuruş paranla hiçbir ülkede alamazsın.

Denetleyen yok mu diyor :D En çok sürünen doktorlar,en çok hasta bakan doktorlar Türk doktorları,en az kazanan da.

Doktorluğun değeri mi var? 4bin olan kontenjan 15bin olmuş,sistemi eleştirceğine hebele hübele. Okadar sayı artarsa kalite düşer elbet.

Lükse alışmışsınız,nankörlük yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 14 Kasım 2019; 15:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

Boş yapma,doktorluktan men etmek lazımmış bak sen...

En fazla 3 kuruş para vererek dünyanın en iyi sağlık hizmetini alıyorsunuz,nankörlük yapmanın lüzumu yok.

Duvara yumruk atmışmış,çok akılcı bir hareket,hiç müdahale etmemeleri gerekirdi.O rasyonalist düşünce sisteminle sen yolunu bulurdun,nasılsa onu men etmeleri lazımmış
    neden doktoru 40 yillik ahbabin gibi savunuyorsun.yilmaz savunuculuk

yakismiyor

saglik benim kirmizi cizgimdir

hic kimse tecavuz edemez

doktorlar topyekun kalksin daha iyi

en azindan umut asilanmaz

hem natalistsin hem doktorcu

doktorlardaki ozensizligi sebebi natalizm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 14 Kasım 2019; 15:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

neden doktoru 40 yillik ahbabin gibi savunuyorsun.yilmaz savunuculuk

yakismiyor

saglik benim kirmizi cizgimdir

hic kimse tecavuz edemez

doktorlar topyekun kalksin daha iyi

en azindan umut asilanmaz

hem natalistsin hem doktorcu

doktorlardaki ozensizligi sebebi natalizm

Alıntıları Göster
    Doktoru savunmak değil bu. Tek taraflı yazıyorlar yazıyorlar,birbirlerini gazlayarak giydiriyorlar akıllarınca.

Ben gerçekleri söylüyorum.

Tek taraflı yazmanın lüzumu yok ben de aksini ortaya koyuyorum ki rahata alışmasınlar.

Natalist değilim,o kefeye koydun diyelim. Antinatalist kafa her şeyin çözümü gibi konuşuyorsun...Asıl bu kolaya kaçmak...Realitede zerre kıymeti harbiyesi olmayan fikirleri çözüm olarak ortaya atmak,yakışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Birader 4 kez nasıl becerdin ya. hepside sinirlenip yumruk atarak mı oldu?
    2 kırık ergenlik döneminde duvara yumruk atmaktan, diğer ikisi de kavga sırasında =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

Doktoru savunmak değil bu. Tek taraflı yazıyorlar yazıyorlar,birbirlerini gazlayarak giydiriyorlar akıllarınca.

Ben gerçekleri söylüyorum.

Tek taraflı yazmanın lüzumu yok ben de aksini ortaya koyuyorum ki rahata alışmasınlar.

Natalist değilim,o kefeye koydun diyelim. Antinatalist kafa her şeyin çözümü gibi konuşuyorsun...Asıl bu kolaya kaçmak...Realitede zerre kıymeti harbiyesi olmayan fikirleri çözüm olarak ortaya atmak,yakışmıyor.

Alıntıları Göster
    saglik olmayan yerde tek degil 33 tarafcilik 79 tarafcilik falan yapilabilir yapilir

her an birimizin anasi bacisi ozentisizlik dolayisiyla metfa olabilir

bakiniz ana baci yaptim

hastaliklar bu kadar delirtir adami

/////////////

masturabator dh suserina kizacaksan onlara kiz.en dogal hakkin

/////////

her insanda tabii bicimde tiksinti duygusu bulunur.yapiskan seyletin tiksintisi,tabu ve totemler,bebek tiksintisi

bunu sistemlestirmek natalizmin isi

herkes anti natalist olamaz dogru.saygi var olus bilinci falan her varlikta bulunmaz

ama hayvanlari medeniyetle tanistirmak suretiyle yarin yokmuscasina bolunme kulturunu ekarte edebilir

////////

kimse zorlanamaz

fakat

tek bir sualim olacak

basic general income cap geldigi zaman cocuk yapanlari bu guzellikten men edecegim

iste o zaman colugu cocugu birakacaklar

• öfkesini yenebilmek en büyük erdem hemen bulunduğun ortamdan uzaklaş ,yürü,spor vs.. ama bizim dizilerdekiler gibi altta kalmam atın ölümü arpadan olsun diye her şeyi yaparsan sonuçlarına katlanmak katlanırken de en çok yine kendine sinir oluyorsun.
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Doktorlar aklıma dahi gelmemişti bunları yazarken. Ve evet, ülkede hiçbir şey denetlenmiyor.
  • Doktor sorun olmaz diyorsa sorun olmazdı. Sadece şekli değişmiş olurdu.

• Abartmamak kaydı ile maksimum bir bira iyi gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.