Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
4
Favori
26.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 ekimde aynı kırık bende de oldu bir trafik kazası sonucu. 1 ay sonra alçı çıktı ve 10 gün kadar koruma ateli kullandım. Ateli ara sıra çıkardım sıkılıp. çok az eğri kaynamış dedi doktor ve ekledi çok kötü kırmışsın acil doktoru ben olsaydım ameliyat derdim ama gayet güzel kaynamış bravo acildeki arkadaşa dedi. Bu eğrilik hareketini kısıtlamaz merak etme dedi gerçektende ilk günlere nazaran şuan rahatça hareket ediyor ve gerilme kasılma gibi olaylar yok. O çektirme dediğiniz yöntem nasıl bişey , sanırım o yöntemi benim üzerimde anestezi olmadan uyguladılar , ağzıma sargı bezi tıkayıp var gücüyle çekip çekiştirdi gözlerimden yaş geldi acıdan. Neyse ki atlattım ve iyiyim şuan. Bende ekliyorum siz siz olun 40 kere düşünün biryere vururken , benimki istemim dışında gelişen bir kazaydı buna yapacak bişey yok ama sinirlenip biyerlere vurmayın sakın o an hissetmiyorsunuz belki ama acilde canınızdan can alıyorlar kemiği yerine oturturken. Geçmiş olsun

• Uyku apnesiyim yıllar önce özel v.s bir sürü doktora göründüm. Keseriz, çizeriz ama garanti veremeyiz dedi bir çoğu ayrıca kullandığım makineden verim alamama durumu oluşuyordu. Bir kaç doktara görünmekte fayda değil, işinin hakkını vereni bulmak mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Bende mma'ya başladığım zamanlarda böyle bir şey gelmişti başıma. Kontrol eden doktorum söylemişti banada.
  • Haziran 2013.

BÖLÜM 1/2

O zaman 8. Sınıfı yeni bitirmiştim. Bir akşam kuzenle felaket tartışıp sinirimi televizyon odasının kapısının camını kırmıştım. 2 Yumrukta cam tuzla buz. Sadece serçe parmağımda ufak sıyrık vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanbirer1998 -- 7 Temmuz 2023; 11:36:5 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.