Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
26.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. ilk doktoru savunma amacım yok ama doktorlarda bıktı, iş yükleri fazla her hasta için ayırabilecekleri süre kısıtlı.
  • sağol kardeşim de biz gerizekalı mıyız neden duvara yumruk atalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://hisarhospital.com/doktorlarimiz/prof-dr-semih-takka-k/

bu doktoru el ve kol cerrahisi için şiddetle öneriyorum zmanında çocukken beni ameliyat eden çok iyi bir doktordu
    Doktorlar dizisinin çekildiği ASM de bulunuyordu kendisi ama şuan ayrılmış hastaneden .
  • o knuckle kemikleri zayıf bastaki ikisiyle yumruk atman lazım
  • Hayatım boyunca hiç bu derecede sinirlenmedim.Sakin bir insanımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur kazadır, o an aşırı sinirden çıkartmak istemişsindir, kişiden kişiye değişir bir özellik misal bende de oluyor bazen. Bazıları en ufak bir şeyde sigara içer, alkol alır biz yumruk atıyoruz nema problema. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diş görünüş ve cevre olarak sakinim ama sinirlendigim vakit elim ayagim titredigi için etkisiz elamn oluyorum rahatim o konuda:))

• Yıllar önce Adana'da bir sağlık ocağı hekimi beni muayene etmeyi reddetmişti, ortada bir neden de yok, keyfi olarak istemediği için sadece, o zaman anladım bazıları ağız dolusu küfürü hak ediyor.

Bunun gibi olaylar neredeyse her meslek dalında var ama konu sağlık olunca, insanın canı acıyor.
  • Aynı kemigi bende kırdım yüzük parmagıda dahil iki kemik parçalandı özelde doktorun biri alçıyla hallederim dedi 700 liramı aldı bir hafta sonra kayma yapmış dedi alçı olmaz ameliyat olman lazım ne kadar dedim 4000 dedi gittim devlette platin taktılar bedavadan çözdüm şimdi iyi

• Geçen yıl halı saha maçında serçe parmagimi kırdım bende farklı doktorlara gittim kimi ameliyat dedi kimi alçıda kaynar. Gerek aile karari gerekse de ameliyat olmak istemediğim için alçıda kaynattık şuan iyi ama kırılmadan önceki hali gibi değil bilen varsa yorumlar mi bu durum normalmi sizce ayrıca siz siz olun ele dikkat edin arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusavda -- 16 Kasım 2019; 0:10:11 >
  • Ne gibi sorun varkı hocam niye böyle birşey istiyorsun

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Kutletmek derken citirdatmak dan mi bahsediyorsun hocam

• zeusavda kullanıcısına yanıt
    evet

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Bende o oluyor ama nedense kırılmadan önceki halini aratıyor serce parmak maçta kırdım ameliyat olmadım alçıda kaynadı

• ''Gelir birazdan biz az maaş alüyük sakat da bırakak ne olacak'' çılar.
    He bir de şey var. Yanlış kaynasın ne olacak şikayet edersn geçer diyenler de gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

Bu mesaj silindi.
    Ad hominem saçma yaklaşamınıza göre sigara içen birine kanser tedavisi verilmemesi, fast food yiyenlerin genel cerrahiye alınmaması gibi şeyler ortaya çıkıyor. DOKTOR MAAŞINI O ELİ DÜZELTMEK İÇİN ALIYOR. Kendisine saygı gösteren göstermeyen meselesi için değil.
  • Myhunter kullanıcısına yanıt
    Kaç telefon kırdım haberin var mı peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

Evet. Dünyanın en iyisi olmasa da ilk 5tedir. Yurtdışını bilen bana hak verir.

Verdiğin para 3 kuruş,diğerleriyle kıyaslayınca. Acı ama gerçek. Çünkü biz üretmiyoruz,dolar üzerinden o aldığın hizmet,testler vs

Sağlık hizmetini vermesinmiş..Öyle bir seçenek olsa nasıl bir kaos olurdu merak ediyorum :D

Bir MR'ın maliyetinden bihaber...Neyse geçmiş olsun,birdaha duvara yumruk atma tamam mı :D

Alıntıları Göster
    İlk 5' tedir

Agacım ne zaman anlayacaksanız 1-2 kişinin başarısı size ait değil. Fazıl Say piyanoda üstad ama 1 tane. Türkler piyanoda iyi değil OKAY? Sen çöpsün yani. Dünyanın en iyi sağlkcbmkcmbkdmbd
    DUR DUR SENİ BİRAZ REZİL EDELİM

DÜNYANIN EN İYİ SAĞLIK HİZMETİ
    Milliyet
    Burun ameliyatı yaptırdı, gözünden oldu - Son Dakika Haberler
    http://www.milliyet.com.tr/gundem/burun-ameliyati-yaptirdi-gozunden-oldu-2049849

Burun Ameliyat Yaptırdı Kör Oldu
    Karnında Sargı Bezi Unuttular
    Habertürkwww.haberturk.com
    Hastaneden şaşırtan tepki: 3 yıldır neredeydiniz?
    https://www.haberturk.com/ankara-da-uc-yil-once-karninda-gazli-bez-unutulan-sibel-kol-ameliyata-alindi-2091433

Karnında Gazlı Bez Unuttular
    www.hurriyet.com.tr
    Karnında gazlı bez unutulan kadın dava açtı
    http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/karninda-gazli-bez-unutulan-kadin-dava-acti-40051345

Karnında Gazlı Ben Unutulan Kadın Dava Açtı
    Memurlar.Net
    5 yıl boyunca vücudunda unutulan tel ile yaşadı
    https://www.memurlar.net/haber/795059/5-yil-boyunca-vucudunda-unutulan-tel-ile-yasadi.html

Kataterin Teli Unutuldu

Daha ister misin 1 tanesini genellemeye dökme diye ağlamayı seven bir tipsin de. DÜNYANIN EN İYİ SAĞLIK HİZMETİ
    Bunu yurt dışında yapsan adamı Medine dilencisine çevirirler bunları doktor yapıyorlar maalesef.
    Kısacası kimin gazına geldiysen otur aşağı. Dünyanın en iyi 20' sine giremez Türk tıbbı. En iyi estetisyenimiz dünya sıralamasına giremez demiyorum bak CAHİL. Öyle yorum yapıyorsun çünkü. Türk sağlık hizmeti ilk 20' ye giremez. Kendi başarısıyla evrensel hale gelmiş doktorlar var. Avukatlar, mühendisler, şarkıcılar olduğu gibi.

SAĞLIK HİZMETLERİNDE DÜNYANIN EN İYİSİ MİYİZ?https://paratic.com/saglik-hizmetlerinin-en-iyi-oldugu-zengin-ulkeler/
    - Sağlık hizmeti en iyi olan 10 ülke. içinde Türkiye yok.
    İngiltere merkezli sağlık araştırmaları dergisi The Lancet’ın, Bill ve Melinda Gates Vakfı ile birlikte yayınladığı "Kalite ve Sağlık Hizmetlerine Erişim" başlıklı rapora göre
    TÜRKİYE 196 ÜLKEDEN 81.

DÜNYANIN EN İYİ SAĞLIK HİZnzvzknm znkznmzkmnzkmnzkvnmzk

KAMUSAL SAĞLIK HİZMETİ VEREN ÜLKELERDE HALK BÜTÜN ÜCRETLERİ KENDİ Mİ ÖDÜYOR?
    Bu arada ÜST DÜZEY SAÇMALAMIŞ arkadaşa biri özel sağlık sigortasından bahsetsin. ABD' de insanlar hizmetleri kendi ödemiyor. Devlete sağlık vergisi vermiyor sigortaya para veriyor. Karşılığında da sigorta ücretleri ödüyor. Bahsedilen ücretler özel sağlık sigortası olmayan turistlere girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 16 Kasım 2019; 1:32:41 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.