Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
26.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Ağlayacan mı ?

3 kes yorumu değiştirdin. ( Düzeltiyorum 4 Kes )

Ağlayacaksan oynamayalım.

Eminim zamanın çok kıymetlidir.

Burada yorumları okuyup insanlara laf yetiştirmeye çalışmak nereden baksan çalışkan insanın yapacağı iş.

Burada üniversite sınavında derece yaptım diye ağlayacağına o yere göğe sığdıramadığın okulunu İNSAN gibi oku da ülkeye faydalı bir birey ol.

Kibir sana bir şey kazandırmaz. İnsanları aşağılamaya çalışmak sana bir şey kazandırmaz.

Ben senin kafa tutabileceğin biri değilim. Ben ego mu kibirimi senin yaşlarında bıraktım. Ancak kibir kırmasını da iyi bilirim.

Sen dilekler dilemeye devam et.

Edit: Kibarlık mı ??? İlk gönderdiğin mesajı oku istersen kardeşim. Tanımadığın birine cahil ve kafasız diyorsun bu mu kibarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atria -- 14 Kasım 2019; 17:26:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atria

Ağlayacan mı ?

3 kes yorumu değiştirdin. ( Düzeltiyorum 4 Kes )

Ağlayacaksan oynamayalım.

Eminim zamanın çok kıymetlidir.

Burada yorumları okuyup insanlara laf yetiştirmeye çalışmak nereden baksan çalışkan insanın yapacağı iş.

Burada üniversite sınavında derece yaptım diye ağlayacağına o yere göğe sığdıramadığın okulunu İNSAN gibi oku da ülkeye faydalı bir birey ol.

Kibir sana bir şey kazandırmaz. İnsanları aşağılamaya çalışmak sana bir şey kazandırmaz.

Ben senin kafa tutabileceğin biri değilim. Ben ego mu kibirimi senin yaşlarında bıraktım. Ancak kibir kırmasını da iyi bilirim.

Sen dilekler dilemeye devam et.

Edit: Kibarlık mı ??? İlk gönderdiğin mesajı oku istersen kardeşim. Tanımadığın birine cahil ve kafasız diyorsun bu mu kibarlık.
    Evet sinirlendirdin beni. Hakkımda bir şey bilmeyen insanların beni böyle aşağılamaya çalışması,saçma da olsa sinirimi bozuyor.

Eşek gibi çabaladım,emek verdim. Üzülüyorum sadece.

Sen hiçbir şey değilsin. Sen o şiddeti bilip bilmeden meşrulaştırmaya çalıştın ya,insan bile değilsin sen benim gözümde.

İnsanlar neler çekiyor,senin gibiler de burda onca insanın emeğini hiçe sayıp aşağılamaya çalışıyor aklınca. Otur pc başında,salla babam salla oh ne ala.

Eminimki gerçekte muhattap dahi olmayacağım birisindir.Evet kibirli davrandım,egomu arşa çıkardım ve senin bu tavrın sonrası öyle olmaya devam edeceğim.Çünkü kibarca,mütevazi konuşmanın yararlı olmadığını gördüm. Millete ancak egolu davranarak lafını dinletebiliyorsun.

Ülkeye faydalı olmak konusuna gelirsek. Bu ülkede benim gibi okuyanların zerre kıymeti harbiyesi yok onu anladım. Bu sosyal platformlardaki mesajlar vs beni motive ediyor yurtdışı konusunda.

Allah korusun 3kuruş paraya burda kölelik yapacak halim yok,zaten ailemin gönlü razı gelmez. Oğullarının onca çaba sonrası,şiddet görmesini de istemezler.Ölüm riski ile çalışmak istemem...Saygı göreceğim yere giderim...

Malum senin gibiler denk gelir,kafamıza mermer falan geçirir sonra da bununla övünür falan... Sosyopat,psikopat çok...

NOT:Not eklemişsin. Kibarca konuştum evet. Cahil olmak kötü bir şey değil,bunu hakaret kabul etmen bile kibir göstergesi. Uzun uzadıya yazdım bilmemek konusunda fakat onu da anlamamışsın.. neyse sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 14 Kasım 2019; 17:36:3 >

• UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Ben yatağa yumruk atıyorum. Kum torbası gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinirlendiğim zaman kolumu , elimi ,dudağımı ısırırım olmazsa yumruğumun alt yumuşak kısmı ile dizlerime yada yere vururum

• ergenken olyo öyle
    ben de anama kızıp paslı teneke ile yüzümü doğramıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktorlar gelip şimdi her gün 300 hastaya bakıyoruz diye ağlayacak

bakma o zaman kardeşim bırak işi.

Bu adamı bu halde göndermeye vicdanın yetiyorsa o işi hak etmiyorsun demekki.

Herkes hangi meslekte olursa olsun kendisine gelen kişiyi annesi/kardeşi gibi düşünse işler yolunda gider.
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Böyle de kalsan olurmuş ergen kardeş

• Atria kullanıcısına yanıt
    Kafalarına mermer yiyince mi?
    Bir hekimin kafasına mermer yemesi çok mu hoşuna gitti...
    Resme iyi bak ve tekrar düşün , hoşuna gidicek mi bu sefer...

Siz siz olun sinirlenip  biryerlere yumruk atmayın

• Bazı firmalar klavyeleri çok sağlam yapıyor. İnsan sinirini klavyeden çıkarmaya korkuyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: witcher_king

Kafalarına mermer yiyince mi?
    Bir hekimin kafasına mermer yemesi çok mu hoşuna gitti...
    Resme iyi bak ve tekrar düşün , hoşuna gidicek mi bu sefer...

böylelerine laf anlatamazsın,adam şiddeti meşrulaştırmaya çalışıyor.

bu kafa yapısına nasıl laf anlatcan :D

• Aynı kırıktan bende de var, boksör kırığı denir
    İlk gittiğin doktor yanlış birşey dememiş. O şekilde kaynamasın sakınca yok. Sadece arada ufak ağrı yapabilir. Nitekim benimki öyle kaynadı.

Ameliyatın riskleri var, bana da doktor anlatmıştı. Biraz şekil bozukluğu kalır ameliyat olmazsan dedi. Ama ameliyat olursan elin kritik bölgesi olduğu için ve ince sinirlere yakın olduğundan riskleri var tercih senin dedi.
    Ben ameliyat olmadım bir zararını da görmedim.

• Ben de yumruk atardım zamanında ama demekki benim canım tatlıymış yumuşak vurmuşum :)

Vurduğunuz duvar da önemli. Bazı yerlerin arkası boş olduğunu bilince vuramıyorsunuz

• ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle maaşlar brüt alınmalı ve sene sonu vergi ödenmeli ayrıca saglik sigortası özel olmalı. Altıma imzamı atarım.

• Duvara eğer strafor, köpük falan değilse yumruk atmak pek akıl karı değil. Hele hele beton kolona falan vurayım deme elin komple kırılır.

• Yaklaşık bir durum 2010 yılında başıma geldi sağ elimde zone 2 bölgedeki flexor tendonum kesilmişti sonuç olarak yumruk yaptığımda küçük parmağimin en uçtaki boğumu çekemiyordum, 4 doktor gezdim bildiğin elimi sardırıp 3 gün boyunca doktor doktor gezdim ve ilk doktorum tendon kopmuş ama ameliyata gerek yok dedi aksesuar parmağıdır küçük parmak, gerek yok dedi, diğer doktorum parmağı kesikten dolayı çekemiyorsun zamanla düzelir dedi. Başka şehirde sonraki gittiğim doktor el cerrahi olduğundan ameliyat edelim dedi, sonra tanıdık bir doktor bulup ona ameliyat oldum şu an herşey yolunda, o günden sonra ağır hastalık durumlarında en az 3 doktor gezerim.

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Ben duvara kafa bile atıyordum

• Bana doktorları savunmayım ciğerlerini bilirim çoğu paraya tapar insan olanı azdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki şeye karşıyım, bir sinirlenip kendi canınızı yakacak şekilde bir yere vurmak ve bedelini canı ile ödemek bakınız konu sahibi, iki ise sinirlenip çalışıp ya da baba veya aile bireyi tarafından alınan bir ürünü kırmak.
  • öfkeyle kalkan zararla oturur hiç duymadın mı ,neyse geçmiş olsun diyelim :)
  • Boksör kırığı, her nöbet en az 3-5 tane geliyor böyle delikanlılar. Kırıldıktan sonra kuş gibi hafifliyorlar herhalde, hastanede asabisi denk gelmiyor hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 15 Kasım 2019; 2:58:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.