Şimdi Ara

Siz siz olun sinirlenip biryerlere yumruk atmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
4
Favori
26.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Nenelerinin dedelerinin Çukurova da pamuk toplarken şifa bulmaya Ankara ya nasıl geldiklerini sor. Sonra gel seni insan dinler gibi dinleyeceğim.

Bkz: URAP verileri Türkiye' nin en iyi 3 Tıp fakültesi: 1.Hacettepe 2.İstanbul 3.Ankara üniversitesidir.

Kör savunma nitekim cehaletin başlıca belirtisidir.

Bkz: Cehalet Mutluluktur

Demiş Sair.

Sana mutluluklar kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atria

Nenelerinin dedelerinin Çukurova da pamuk toplarken şifa bulmaya Ankara ya nasıl geldiklerini sor. Sonra gel seni insan dinler gibi dinleyeceğim.

Bkz: URAP verileri Türkiye' nin en iyi 3 Tıp fakültesi: 1.Hacettepe 2.İstanbul 3.Ankara üniversitesidir.

Kör savunma nitekim cehaletin başlıca belirtisidir.

Bkz: Cehalet Mutluluktur

Demiş Sair.

Sana mutluluklar kardeşim.
    Bir şeyden haberin yok boş boş konuşuyorsun.

O sıralama yapılırken akademik yayın sayısı,bütçe vs baz alınıyor. Bunların öğrenci tarafında hiçbir karşılığı yok.

Hocalar slaytları anlatır,geçer. Öğrenciler yayın vs yapmaz. Asistanlık döneminde o hacettepenin faydasını görebilirsin ancak.

Diyelim 19 Mayıs Tıp mezunu,diğeri de Hacettepe tıp mezunu. İkisi de kadın doğum seçecek. 19 Mayıs mezunu tusta daha yüksek alsın Hacettepe kadın doğuma gitsin,diğeri de 19 Mayıs kadın doğuma gitsin. Bu sefer hacettepede ihtisas alan farkını ortaya koyar. Çünkü iyi hekimlerden aslolan uzmanlık eğitimini alacaktır asistanlık döneminde.

Şöyle bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz ya gülüyorum. Gelmiş bana üni sıralamasını atıyor

Öğrenciler zaten vaka falan bakıyor kafaya bak..

Hacettepe daha mı kötü diyorum ben,daha anlatılanı anlamıyor gelmiş burda Hacettepe daha iyi diye sıralama gösteriyor. Bir akıllı sensin zaten...

Bilale anlatır gibi anlatıyoruz,birde cahil vs diyerek ahkam kesmesi yok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 14 Kasım 2019; 16:16:32 >

Benim sol bileğim kırıldı 7 saat acil'de bekletildim. Düzelttik dediler 2 ay alçıda çıkardık yanlış tutmuş. Tekrar kırdılar tekrar yanlış tuttu. 3. kez kırmak istemediler şu anda sol elim % 50 gücünde bile değil. 2 kg dambıl bile kaldıramıyorum sol kolumla. Konuyu açan arkadaşında mı böyle olmasını istiyorsun?
    Saçmalamayı kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Benim sol bileğim kırıldı 7 saat acil'de bekletildim. Düzelttik dediler 2 ay alçıda çıkardık yanlış tutmuş. Tekrar kırdılar tekrar yanlış tuttu. 3. kez kırmak istemediler şu anda sol elim % 50 gücünde bile değil. 2 kg dambıl bile kaldıramıyorum sol kolumla. Konuyu açan arkadaşında mı böyle olmasını istiyorsun?
    Saçmalamayı kes.
    Benim dediklerimle bu dediklerinin ne alakası var?

Yaşadığı şeyi anlatıyor bana Helal kardeşim bu herkesin yaşadığı trajik olay üzerinden her şeyi ortaya döktün. Süper

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Bu mesaj silindi.
    Evet. Dünyanın en iyisi olmasa da ilk 5tedir. Yurtdışını bilen bana hak verir.

Verdiğin para 3 kuruş,diğerleriyle kıyaslayınca. Acı ama gerçek. Çünkü biz üretmiyoruz,dolar üzerinden o aldığın hizmet,testler vs

Sağlık hizmetini vermesinmiş..Öyle bir seçenek olsa nasıl bir kaos olurdu merak ediyorum :D

Bir MR'ın maliyetinden bihaber...Neyse geçmiş olsun,birdaha duvara yumruk atma tamam mı :D
  • sinirlenince eşyaları kırıp dökmeni tavsiye ederim eğer kendini tutamıyorsan
    Hala saçmalıyorsun. Arkadaş sorumsuz doktordan bahsediyor. Böyle kaynasın demek nasıl saçmalıktır bana onu anlat ondan sonra 3 kuruşa aldığımız hizmetin kalitesini tartışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Hala saçmalıyorsun. Arkadaş sorumsuz doktordan bahsediyor. Böyle kaynasın demek nasıl saçmalıktır bana onu anlat ondan sonra 3 kuruşa aldığımız hizmetin kalitesini tartışırız.
    Ben sana hak veriyorum. Üzücü bir olay yaşamışsın fakat bu dünyanın her yerinde oluyor. İstisnai bir olay benim dediklerimi haksız çıkarmıyor maalesef.

Birdaha yaşamaman dileğiyle.

Sağlıcakla...
    Şöyle bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz ya gülüyorum. Gelmiş bana üni sıralamasını atıyor

Sen gülmeye devam et kardeşim.

Sen gülmeyecen de kim gülecek.

Not: Konuyu getirdiğin noktaya bak. Madem o kadar bilgilisin yorum yazanlara bulaşacağına konu sahibine destek ol.
  • quote:

Sen gülmeye devam et kardeşim.

Sen gülmeyecen de kim gülecek.

Not: Konuyu getirdiğin noktaya bak. Madem o kadar bilgilisin yorum yazanlara bulaşacağına konu sahibine destek ol.
    Yav bir kez de haklısın diyin,ölmezsin merak etme.

Cahilce konuştuğunu kabul etmek zor olmamalı. Bukadar kibirli olmayın...

Konumuzla ne alakası var? Geldin sen bilmediğin konular üzerinden ahkam kesmeye kalktın,ben de sana cevap verdim.

Kötü bir şey değil bilmemek,benim bildiğim ve senin bilmediğin bir sürü şey varsa,senin bildiğin ve benim bilmediğim de bir sürü şey var. Yalnız ben bilmediğim şeyler üzerinden millete ahkam kesmiyorum.

Özür dilemek erdemdir,fakat zor kazanılan bir erdemdir...

Hadi sağlıcakla.

• Aynı el aynı parmak gitti bende de aynı seninki gibi oldu sinirlenip duvara yumruk attığım için.Morardı şişti felan fakat ben doktora gitmedim kendi kendine kaynadı bir şekilde, fakat o kıkırdak kısım geri göçmüş gibi duruyor hala.Bazen ağır kaldırırken baskı uygulayınca sızlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde sinirlenince benim çavuşa yumruk tokat girişiyorum :D :D :D
    ortalama lise-üniversite mezunu çalışan bir insanın emekli olana kadar alacağı maaşın yaklaşık 1 milyon TL’si sgkya gidiyor, ondan fazlası da gelir vergisi olarak devlete ödeniyor. hastaneye ve doktora hayatı boyunca ciddi manada hadi 8-10 kez işi düşsün, 3 kuruş para mı, yoksa 3 kuruş hizmet mi? klavyesi olan yazıyor işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanların hakikaten duvarlara saygıları kalmamış. Yumruk atmak nedir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 14 Kasım 2019; 17:1:16 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Yazık sana. Bilip bilmeden yargılıyorsun.

Parayla üniversite okuyanmış... Eşek gibi çalıştım,çabaladım ben bir yerlere gelebilmek için.

Üniversite sınavında derece yaptım...Okulumdan da memnunum.Ha devlet okulunda okuyorum bu arada. Senin asla giremeyeceğin bir okulda...

Sen kimsin? diye sorarlar adama.Aklınca beni aşağılıyor zavallı.

Cevap veremeyince,şimdi de konuyu böyle çarpıtıyorsun.

Yaşın kaç bilmiyorum ama tatmin etti beni,seni gibilerine haddini bildirmek.

Şiddeti meşrulaştırmaya çalışan bir avele çok bile konuştum... Senin gibilere laf anlatmaya çalışıyoruz,hata bizde.

Daha ağzının payını verirdim ama zamanım senden çok daha kıymetli.Ha birde tiksindim yemin ediyorum...

Şimdi defol git.

Gerçekte yüzüne bakmayacağmız adamlara laf anlatıyoruz,mütevaziliğin canı cehenneme. Kibar olmak yaramıyor bunlara...Aklınca beni aşağılıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 14 Kasım 2019; 17:21:22 >

• Atria kullanıcısına yanıt
    Niye ki? Tek doktor Hacettepe de mi yetişiyor?
    Bu insanın neyi ne kadar heves ile ya da anlayarak yapmasına bağlı bence.
    Analitik olarak kağıt ezberi iyi diye okuldan mezun olmuş. Şimdi burada Hacettepe olmasının önemi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.