Bildirim
Otobüsteyken telefonla oynayınca çok midem bulanıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Bende de var o durum.Sebebini pek bilmiyorum ama şehirlerarası otobüslerdeki ekranlardan film falan izlerken de aynısı oluyor. -
Bu bende uzun süredir olan bir durumdu küçüklüğümden beri daha sonra araştırdım hareket hastalığı diye bişey çıktı.Otobüste iken dışarı bakmadığım sürece yada gözlerimi kapamadığım sürece bişeylerle meşgul olursam midem bulanıyodu.KBB doktoruna gittim ilaç yazdı onu kullandığım sürece hiç sıkıntı yaşamıyorum.Bi KBB doktoruna gidin o size uygun ilacı yazar.Gerçekten hayat kurtarıcı oluyor :) Bu arada benim kullandığım ilacın ismi "BETASERC" gayet işime yarıyor.İnternette araştırınca genelde antiem adında bir ilaca denk geldim ama kullanmadım.quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Bende de var o durum.Sebebini pek bilmiyorum ama şehirlerarası otobüslerdeki ekranlardan film falan izlerken de aynısı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GercekUykucu -- 27 Mayıs 2014; 17:00:02 > -
Bende de aynı
Yola bakmazsam. Yada biseylerle.ilgilenirsem daha cok migdem bulanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 27 Mayıs 2014; 17:00:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynisi bende de var.
Sağol @GercekUykucuquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795
Bende de aynı
Yola bakmazsam. Yada biseylerle.ilgilenirsem daha cok migdem bulanıyor.
Böyle birşeyi duymamıştım daha önce, bir araştırayım. -
Eğer telefonla ilgilenmeden önce dışarı baktıysan biraz olabilir.
Bu hastalık değil de herkeste olabilecek birşey olarak biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
Sağol @GercekUykucu
Böyle birşeyi duymamıştım daha önce, bir araştırayım.
Beyin araçtaki sarsıntıdan dolayı hareket ediyoruz mesajı veriyor, gözler kitap okuduğunuz için ya da telefona baktığınız için hareket algısı oluşturmuyor. Bu yüzden de mide bulantısına neden oluyor.
Belki aşırısı hastalıktır. -
Bende de oluyor, kitap da okuyamıyorum uzun süre. Birde huzursuz ayak sendromu var, uzun yol tam bir ızdırapquote:
Orijinalden alıntı: Dont 2000
Eğer telefonla ilgilenmeden önce dışarı baktıysan biraz olabilir. -
normal bişeyquote:
Orijinalden alıntı: Janti
Bende de oluyor, kitap da okuyamıyorum uzun süre. Birde huzursuz ayak sendromu var, uzun yol tam bir ızdırap
Alıntıları Göster -
Eskiden bende sabahlari olurdu Kizilayda otobusten kendimi zor disari atardim. Tuzlu kraker ve sakiz biraz engeller gibi olurdu, 1 durak kaldiginda filan da kisa sureli etkili cozum esnemek. Simdi ne sabah ne aksam otobus ankaray metro affetmiyorum
Gerci otobuste uyuyorum, gunde iki saat fazladan uyku ooh
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bende de oluyor, kitap da okuyamıyorum uzun süre. Birde huzursuz ayak sendromu var, uzun yol tam bir ızdırap
aynen uzun yol kötü oluyor ya -
Oynama o zamanquote:
Orijinalden alıntı: tory1toryquote:
aynen uzun yol kötü oluyor ya
Alıntıları Göster
edit : Bana göre oyuna odaklanınca oyundaki dengeye de odaklanıyorsunuz mesela oyunda karakter sağa yatıp otobüs sola dönünce denge algılamanız da sıkıntı oluyor ; tamamen yanlış da olabilir neyse ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zangetss -- 27 Mayıs 2014; 17:35:55 >
-
Oynamayın bu kadar basit
nie telden oyun oynayacağına aç 2-3 sayfa kitap okuquote:
Orijinalden alıntı: Zangetss
Oynama o zaman
edit : Bana göre oyuna odaklanınca oyundaki dengeye de odaklanıyorsunuz mesela oyunda karakter sağa yatıp otobüs sola dönünce denge algılamanız da sıkıntı oluyor ; tamamen yanlış da olabilir neyse ... -
Aynen benim ek olarak midem de bulanıyor.
Burada sıkıntı olan oyun oynamak değil ki, arkadaş telefondan örnek vermiş sadece.Genel olarak kendi açımdan konuşacak olursam araca bindiğimde yolu seyretmediğim yada gözlerimi yol boyunca kapatmadığım sürece midem bulanıyor.Buna iç kulak sebep oluyormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bazen oluyor, özellikle ters oturup bir de telefonla oynayınca oluyor. Ama düz giderken fazla olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: GercekUykucu
Burada sıkıntı olan oyun oynamak değil ki, arkadaş telefondan örnek vermiş sadece.Genel olarak kendi açımdan konuşacak olursam araca bindiğimde yolu seyretmediğim yada gözlerimi yol boyunca kapatmadığım sürece midem bulanıyor.Buna iç kulak sebep oluyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Unsustainable
Aynisi bende de var.
Sen okuma yazmayı ne zaman öğrendin -
quote:
Orijinalden alıntı: GercekUykucu
Burada sıkıntı olan oyun oynamak değil ki, arkadaş telefondan örnek vermiş sadece.Genel olarak kendi açımdan konuşacak olursam araca bindiğimde yolu seyretmediğim yada gözlerimi yol boyunca kapatmadığım sürece midem bulanıyor.Buna iç kulak sebep oluyormuş.
aynen.. bir şeye odaklandıgımda oluyor genellikle
Benzer içerikler
- hamile gibi göbeğim var
- askerlik yeri neye göre belirlenir
- lustral 100 mg cinsellik
- karina çikolata helal mi
- djarum cherry neden yasak
- prompt mühendisliği nedir
- galaxy unpacked
- penis nakli
- indirimler ne zaman başlıyor
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X