Şimdi Ara

Hayatınızda hiç metafizik bir varlık(mesela cin) gördünüz mü? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
68.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

quote:

Orijinalden alıntı: preacion

birisi demiş karanlık varsa o ışığa gelir (odam karanlık monitor parlıyo)

neyse sigara da içiyodum çıkan dumanda ekiller mi var diye tırstım

aslında fotograf cekımlerınde fotolara cıkıyorlar cunku foto makınası bellı bır ısık duzeyını ınsan gozunden daha ıyı algılıyor
    hatta tvde bırısı cekındıgı fotoyu gostermıstı,adamın tam omzunda el belırmıs,hemde yesıl el parmakları uzun ve ınceydı,resım fotomontaj degıl dıye acıklama yapılmıstı

Unutmayın hatta forumda birisi köyde akşam arkadaşıyla foto çekerken arkalarında çıkmıştı.Adam burda büyük yminler vermişti hatta gidip hocaya sormuşlar oda olabilir falan demişti.
    Abi o kadının resmı neydi altıma etttim yemın ederım ya

• Metafizik kavramlar fizik koşullarının varlığında algılanamaz. Yani metafizik olan hiçbir şeyi ne görebilirsiniz, ne duyabilirsiniz, ne de hissedebilirsiniz.

Ayrıca kanıtlanmamış mevzuların başında metafizik gelir.
  • Yoo kanıtlanmamış mevzuların başında, metafizik şeyler olmayacağını düşünenlerin aklı olduğu gelir.
  • bu yazılan hikayeleri okuyup korkan adamdan vatana millete hayır gelmez açık söylüyorum...
  • lan oğlum Allah sizi napsın arkama dönmeye korkuyorum
  • hort upp
  • gece yazıp korkan olmasın diye şimdi bende okuduklarımı bildiklerimi anlatayım.bu tür şeylerin ispatı yapılamaz doğal olarak, inanmayan anlatana ya deli der ya psikolojik birşeydir der.

cinlerin çeşitleri var.7 cin padişahı var bunların emrinde de birsürü cinler var.ve müslüman olanı ve olmayanı var.insanlara musallat olanlar müslüman olmayanlardır.müslüman olmayanlar insanlarla uğraşmayı insanları kandırmayı severler bu yüzdende cinlerle uğraşana kişilere musallat olup o kişilerle uğraşırlar.ve genelde yalan söylerler müslüman olmadığı halde müslümanım diyip uğraştıkları insanları kandırırlar yada ismin budur der ama değildir.tabii bu kişilerde cin müslümanım diyince iyi cinlerden sanıp onun dediklerine inanırlar.bu kötü cinler musallat oldukları ve kandırmaya çalıştıkları insanlara şartlı olarak isteklerde bulunmasını söyleyebilir ne istiyosun benden söyle yaparım ama sende benim için şunu şunu yapacan gibi.belki benim müslüman cinlerim var diyen çoğu kişiler bu kötü cinlerin oyunlarına gelmiş onların oyuncağı olmuş kişilerdir.kahve falı vb.. şeylere bakanlar cinlerin sayesinde bunları söylüyorlar deniyor fısıldama şeklinde söyletiyorlarmış insanın kendi iradesiyle söyledikleri değilmiş.bi kere cinlerden korkuğu belli eden kişiye musallat olmaları daha kolaydır ve bunla başedemeyen kişiler kafayı yeme durumuna gelir ve bilimsel olarak bunada psikolojik rahatsızlık denir doğal olarak, çünkü bilim bu tür metafizik şeylerle uğraşmaz.

şekillerini görüldükleri kişiye göre değişebilir herhangi bir şekilde görülebilirler.bunun haricinde şekline girdikleri hayvanlar vardır siyah kedi ve köpek, yılan.bundan dolayı gece bu tür hayvanlardan sakının diye tavsiyeler var.yanlış hatırlamıyorsam kediler cinleri görebilen tek hayvandır.onlarında insanlar gibi yaşamları var yerler içerler düğünleri olur.besmelesiz yenen yemekler yiyecekleridir, pirinç, kırıntılar vb.., soğanı severler soğan paralarıdır deniyor yada kıymetlidir bizdeki altın gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 29 Mart 2010; 12:18:19 >

• dünyada cinler insanları görebilir ama insanlar onları göremez
    mahşerde ise tam tersi
  • Şeytanı gördüm baya korkmuştum suret olarak hatırlayamıyorum ama çok iğrenç insan gibiydi.
    Bizim arkadaş dabbeyi gördüm diyor
  • ben bizim fizikçi Ali kemal alemdaroğlunu gördüm rüyamda 100 almıstım 75 almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

quote:

Orijinalden alıntı: act48

Bi keresinde yatarken biraz uyanır gibi oldum tekrar kafayı koydum çok kısa bi süre sonra bacağıma bi dokunma hissettim ama gözümü açıp bakamadım korkudan! aileden biri olması imkansızdı çünkü odamın kapısı kapalıydı açılsa duyulurdu çünkü gıcırtı yapıyo ve de 3. kattayız! hırsız vs. olamaz...

anlatmıyım dedim ama buna benzer bişey benım başıma geldi , kimse yok beyin felci bilmem ne demesin uyanıktım ve kalbımin atışını yastıktan duyuyodum. kardeşim gece çalışıyo 01 de işe gitmek için kalktıgını ve sokak kapısını kapattıgını duydum uyandım . genelde duvara dönüp uyurum, odanın içini görmem,uyumaya çalışıyorum sanki halıda biri sürünüyo şıışıııışıı ,saniye geçti tam dönücem yatağa oturdunu hissettim dönüp bakamıyorum neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum, hırsız olmadıgından eminim , cesaretimi topladım görmemle bağırıcam tam dönerken oda kalktı kayboldu, anlatırken bile tuylerım diken diken oldu bu hafta gececi oldugum için rahatım 22:00 de işe gidicem cumrtesiye kadar konu gider unutulur bence fazla kurcalamayın

uyku felcinde kalp durmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraaktas

quote:

Orijinalden alıntı: musandia

Ben küçükken nenemlerin köyünde gece tek başıma kaldığımda görmüştüm, kara kuru birşeydi, dişleri beyaz beyaz parlıyordu

Doğrudur küçükken çocuklar herşey görüyor :D

• tırstım ya bu ne:Dçabuk etkileniyorum:/çoğunun saçma,göz yanılması,hikaye,rastlantı olduğunu da biliyorum.hadi görüşürüz
  • Konuyu Uplayım Bari . Ama Nedense Hep Cin Bahsi Var . Ben Şeytanların da Olduğuna lnanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unprotected # PETTIBONE

Konuyu Uplayım Bari . Ama Nedense Hep Cin Bahsi Var . Ben Şeytanların da Olduğuna lnanıyorum. Vehautta , Ruh veya Hayalet. :)
  • beynin oyunları beyler kanmayın böyle şeylere
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

ayrıca karanlık odadaysanız ayağınızı yataktan assagı sarkıtmayın

Niye?
  • bi komşuda gece yatısına kalmıştık gece wc ye kalktım koridorda aynada kendimi görünce çok korkmuştum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.