Şimdi Ara

Hayatınızda yediğiniz ilk dayak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 5 yaşındaydım ozamanlar atari vardı mutlu bi şekilde futbol oynuordum herneyse babam işten geldi haber dinleyelim biraz kapat dedı kapatmıcam dedım maçım bıtsın dedım kapat sonra oynarsın dedı kapatmıcam fln demıştm galiba :S babam kalktı atarinin fişini çıkardı bende hemen cıkardım ve halıya tuvaletımı yaptım onun etkısıyle babamda hokkalı bi tokat yemiştim o tokatı hiç unutamıyorum

sizinkileride alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.D 50 -- 31 Temmuz 2009; 23:59:39 >

• küçükken sokakta küfür öğrenmişim ağzına sı..rım diye
    büyük bir neseyle eve gelip anne ağzına sıçrarım demişim küfürüde yanlış anlayıp
    tabi ben hatırlamıyorumda ağzıma okkalı bi tokat yemişim kanamış felan o günden beri ailemin yanında hiç arkadaş çevresindede gerekmedikçe küfür etmem
  • Bende küçükken el hareketi öğrenmiştim sonra da terliğin ölümcül bir silah olduğunu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeFuN

küçükken sokakta küfür öğrenmişim ağzına sı..rım diye
    büyük bir neseyle eve gelip anne ağzına sıçrarım demişim küfürüde yanlış anlayıp
    tabi ben hatırlamıyorumda ağzıma okkalı bi tokat yemişim kanamış felan o günden beri ailemin yanında hiç arkadaş çevresindede gerekmedikçe küfür etmem

bizede mahalledeki büyük abiler küfür öğretiyordu dö..meyi öğretmişlerdi anlamını bılmıodum gıt babana söyle dediler bılmıyorum tabi gittim söyledim yıne dayak yıcektım annem nerden bılcek anlamını bilmemne dıye korumuştu benı [babamla cok hatıram var ]

• quote:

Orijinalden alıntı: L.D 50

quote:

bizede mahalledeki büyük abiler küfür öğretiyordu dö..meyi öğretmişlerdi anlamını bılmıodum gıt babana söyle dediler bılmıyorum tabi gittim söyledim yıne dayak yıcektım annem nerden bılcek anlamını bilmemne dıye korumuştu benı [babamla cok hatıram var ]

döllenmek biyolojik bi terim

• quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Orijinalden alıntı: L.D 50

quote:

döllenmek biyolojik bi terim

döllenmek değil tatile çıkarırlar dıe söylemedım dö[n]me demek ıstemıştm

• quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Bende küçükken el hareketi öğrenmiştim sonra da terliğin ölümcül bir silah olduğunu .

Onu bende yaşamıştım. Abiiiii alll !!! diye geziyordum evde taa ki annem görene kadar
  • 3-4 yaşlarındayım, sokakla ilgim yok. Arkadaşımla kapı önünde takılıyoruz, anaannesi bir şey istedi "git ya" demişti, bende kaptım olayı... O günün akşamı annemle aramızda geçen konuşmada git ya demiştim. Bunun için fırçalandığımı ve terlik yediğimi hatırlıyorum.
  • 2.sınıfta okula gitmiycem diye tutturmuştum,babam telefon etmişti sıkıysa gelde götür demiştim gelip dövmüştü.
  • Hiç unutmam. İlkokul 3'e başlamıştım. Okulun ilk günüydü. Dersler bitti. Çoğu öğrenci servislerine binerek evine gitti. Ben de okulda babamı bekledim. Gelip beni alacaktı. Bekledim, bekledim gelmedi. En iyisi dedemin dükkanına gideyim dedim. Okuldan çıktım. Dükkana doğru kaldırımdan yürüdüm. Yolda arkadaşımı gördüm. Bana babamın beni okulda beklediğini söyledi. Okula doğru koştum. Babamı gördüm. Direk beni arabanın yanına çekti ve kızdı. Nerelerdeydin diye. Sonra kafamı tutarak arabanın camına geçirdi. Alnımın sağ tarafı öyle acımıştı ki ağlamıştım. Yoldan geçen insanlar ve arkadaşlarım bana bakıyordu. Alnımı tutarak arabanın arka koltuğuna oturdum ve koltuğa uzandım. Çok utanmıştım. O gün beni okuldan almıştı 3 gün sonra başka bir okula kayıt etmişti bu olay yüzünden.
  • inanamayacaksınız belki ama ilk dayağımı 2. sınıftayken binamızdaki travestiden yemiştimdaha küçüğüm hemen gaza geliyom zaten.yanımda da abiler vardı git şuna küfür et diye ben de hemen kabul ettim tabiibinanın kapısından çıktı bu ilerliyor benim elimde de boncuklu silah vardı nişan aldıktan sonra top diye bağırdım o dönünce bütün şarjörü üzerine boşalttımoğlancı nasıl sinirlendiyse beni kovalamaya başladı.ayakları da upuzundu şerefsizin100 metre kadar ileride yakaladı beni.ben dedim aha s.çtım.elinde küçük süslü bi çanta vardı onunla ağzıma iki tane nasıl geçirdiyse tüm gücümle kaçmaya başladım kaçarken de top,.rosbu diye sayıyom tabiio günden sonra bi daha binaya girerken bile tereddüt eder olmuştum.sonradan taşındı da kurtuldum

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

inanamayacaksınız belki ama ilk dayağımı 2. sınıftayken binamızdaki travestiden yemiştimdaha küçüğüm hemen gaza geliyom zaten.yanımda da abiler vardı git şuna küfür et diye ben de hemen kabul ettim tabiibinanın kapısından çıktı bu ilerliyor benim elimde de boncuklu silah vardı nişan aldıktan sonra top diye bağırdım o dönünce bütün şarjörü üzerine boşalttımoğlancı nasıl sinirlendiyse beni kovalamaya başladı.ayakları da upuzundu şerefsizin100 metre kadar ileride yakaladı beni.ben dedim aha s.çtım.elinde küçük süslü bi çanta vardı onunla ağzıma iki tane nasıl geçirdiyse tüm gücümle kaçmaya başladım kaçarken de top,.rosbu diye sayıyom tabiio günden sonra bi daha binaya girerken bile tereddüt eder olmuştum.sonradan taşındı da kurtuldum

• quote:

inanamayacaksınız belki ama ilk dayağımı 2. sınıftayken binamızdaki travestiden yemiştimdaha küçüğüm hemen gaza geliyom zaten.yanımda da abiler vardı git şuna küfür et diye ben de hemen kabul ettim tabiibinanın kapısından çıktı bu ilerliyor benim elimde de boncuklu silah vardı nişan aldıktan sonra top diye bağırdım o dönünce bütün şarjörü üzerine boşalttımoğlancı nasıl sinirlendiyse beni kovalamaya başladı.ayakları da upuzundu şerefsizin100 metre kadar ileride yakaladı beni.ben dedim aha s.çtım.elinde küçük süslü bi çanta vardı onunla ağzıma iki tane nasıl geçirdiyse tüm gücümle kaçmaya başladım kaçarken de top,.rosbu diye sayıyom tabiio günden sonra bi daha binaya girerken bile tereddüt eder olmuştum.sonradan taşındı da kurtuldum

• Benim küçüklüğüm Mecidiyeköy kuştepe'de geçti. Oralar malum :) biz sokakta hep futbol oynardık. Aylık, Alman vb . . . gibi :) Onun haricinde de sürekli dut, incir, erik ağaçlarına dalardık :) Birgün öğle vakti yine bir ağaca dalıyoruz :) bahçe sahibi deli bir kadın vardı çok korkardık. Bizi gördü aşağıdan bizi taşlıyor :) Hepimiz apar topar indik kaçmaya başladık. 5 kişi idik. 3 arkadaş topukladı ben ve diğer arkadaşımı kadın yakaladı ve çok kötü dövmüştü :( Daha sonra elinden kaçarken haraket felan çekmiştik arkamızdan taş atmıştı tekrar ve benim kafamı yarmıştı :) hiç aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe gülerim . . .
  • İlkokul Hocamdan..

Ödev Yapmadım 2. Sınıfta Bana Bir Tokat Vurdu Hem Ağladım , Hemde Altıma Ettim.. O Günü Hiç Unutmuyorum Tek Hatırladığım 2. Sınıftan Bu Olaydı..
  • Orta okulda 8 kişi okulun bahçesinde bana vuruyorlardı bi konu yüzünden
    hepsini dövmüştüm en son ayakta kalan çocugunda kafasına yumruk attım çok sert bir şekilde kolum kırılmıştı kafa göz dagılmıştı ama ayakta 1 tanesini bırakmamıştım hiç unutmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

İlkokul Hocamdan..

Ödev Yapmadım 2. Sınıfta Bana Bir Tokat Vurdu Hem Ağladım , Hemde Altıma Ettim.. O Günü Hiç Unutmuyorum Tek Hatırladığım 2. Sınıftan Bu Olaydı..

Ödev yapmadığın ders Türkçe miydi?
  • babamın üzerine soğuk su dökerek uyandırmaya çalıştım okkalı bi osmanlı geldi
  • quote:

çatladım la

• 3. sınıfa falan gidiyordum(ilkokul).Okulda Mert diye biri vardı baya belalı.Biz arkdaşlarla oynuyoruz merdivende.Bu yanımızdan hızlı koşarak geçti.Bende 'yuh develer geçiyor sanki' dedim.Sonra durdu bana döndü.Banamı dedin dedi.Evet dedim.Arkadanda arkadaş olum o mert abi diye beni uyarıyo.Tokat attı bana.Bende ona attım.Bidaha attı.Tekrar tokat attım.Sonra ağlamaya başladım gidip öğretmene şikayet ettim..Akşamada babam geldi okula çocuğu baya tehdit etti sen benim oğlumu nasıl döversin diye.Olay orda kapandı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.