Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skolyoz ( hareketleri kısıtlayan bir korse bakıyorum )

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sinüzit. Yaz kış başım ağrır ve her zaman burnum tikalidir. Burnumdan rahatça nefes alamadım kendimi bildim bileli

• Boynumda kireçlenme falan var galiba çatır çutur oynuyor MR da önemli bir şey çıkmadı, tarif etmesi zor ama boynumun sağ kısmı ağrıyla çıtlıyor ilaçlar falanda etki etmiyor.Orada bir kemik sıkışıyor galiba yada öyle bir şey.Bunu nesi hayatını etkiliyor diyeceksiniz kafamı sağa çeviremiyorum PC başında 5 dk otursam ağrı başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Play Hard

Ankilozan spondilit. 7 saatten fazla uyursam bel ağrısı ile uyanıyorum, yok öyle uyku keyfi falan yapmak lanet olsun. Kalıcı bir tedavisi de yok şimdilik. İleride ilerlerse kamburluğa kadar gidebilirmiş falan filan..

Bende de aynı sorun var biraz fazla uyuyunca belimin ağrısı dayanılmaz oluyor tarif bile edemiyorum o derece acıyor belim resmen. Hem yatamıyorum hem de kalkınca da ağrısı geçmiyor çok acayip. Hastalık mıymış bu??

• Yaz haric geriye kalan her 1-2 ayda bir bogazım şişiyor ama oyle boyle degil ateş halsizlik baş ağrısı baş dönmesi falanda yapıyor Ve 1 haftadan fazla suruyor 5 gun once yine basladi hala hastayim

• Hocam bademcik iltihabı galiba, yaptırabilirseniz penisilin iğnesi yaptırın 1 ay etkili oluyor hemde, aynısı bana oldu yazın başında su bile içemiyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Hocam bademcik iltihabı galiba, yaptırabilirseniz penisilin iğnesi yaptırın 1 ay etkili oluyor hemde, aynısı bana oldu yazın başında su bile içemiyordum.

Kucukken yaptirmistimda cok acitiyor yav
    Su falan icmemde sıkıntı yok bogazim sisince ates falan onlar kotu ediyor

• RUH HASTASIYIM

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

Hayatınızı olumsuz etkileyen bi hastalığınız var mı?

PANİK ATAK

BİR ANDA ELİN AYAĞIN BUZ KESER BİR ANDA BİLİNÇ KAYBI BAYILMA HİSSİ YAŞARSIN RÜYADAMIYIM DERSİN SANKİ KOVALAN ALKOL İÇMİŞSİN GİBİ BİR HALİN OLUR ANLIK ÖLÜM KORKUSU TİTREME CAN SIKINTISI BOĞAR SENİ BEDENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLSADA BERBAT BİR HASTALIKTIR,İŞİN GARİP YANI TAMAMİYLE PİSKOLOJİK PANİĞE KAPILIRSAN KENDİNİ KONTROL EDEMEZSEN BAYILICAKMIŞSIN GİBİ OLUR SOLUĞU ACİLDE ALIRSIN, DOKTOR SENİ KONTROLDEN GEÇİRİR AMA SAPA SAĞLAMSIN DER ,AMA BU ZIKKIM BEDENİNİ PİSKOLOJİKMEN MAFEDER :BUNUN BAŞLICA SEBEBİ EVHAM ÇOK KAFAYA TAKINCA HERŞEYİ BAŞ GÖSTERİYOR, ORTAMDA DIŞARDA İNSANLAR YÜRÜR KONUŞUR SANA GARİP GELİR SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ GİBİ BİR ANDA NEVRİN DÖNER ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ...[/b]

BU YORUMU EKSİLİYENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR O YÜZDEN BİLEMEZ ANLIYAMAZ

Hocam cidden yaşamayan bilmez. Dışarıdan normal gözüksekte içimizde kıyametler kopuyor valla . Ornegin ben sana bakarken sen tisortune baktigimi zannedersin oysa ben bana vurman sonucu gogsune yumruk atarak kaburgalarini kirmayi dusunurum(gulerken bile olabiliyor ortada bisey yok genelde). Anksiyeteninde bi sonucu olabilir bu ama bilemiyorum tam. Psikolojik bozukluklari olan insanlar cidden normal insanlar gibi rahat yasayamiyor. Ozellikle okb anksiyete ve panik atak sahibiyse.hele birde ailesi doktorun verdigi ilaclari kullandirtmiyorsa. Misal ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

idrar yolu enfeksiyonu. Psikolojisine yansıyor insanın şimdi kurtuldum ama şuan her hafif yanmada acaba gerimi geldi hastalık diye strese kapılıyor insan

Kız mısın

• burda yazamayacapım bir hastalık var

%90 ihtimalle psikolojik. 15 yıldır doktorlara , cerrahlara görünüyorum bir sorun çıkmıyor

insan içine çıkamamak , spor yapamamak çok kötü

heleki ailemin benim bilerek yaptığımı sanması

• sağ 5 sol 5,25 miyop
    Gözlüğü çıkarınca resmen kör oluyorum uzaktaki şeyleri 144p görüyorum diyeyim gözlüğü takınca heryeri 4k çözünürlükte görüyorum.

• Alerji
    Alerjik astım
    Bel fıtığı
    Böbrek taşı

• Klostrofobim var allah onun belasını versin :/

• Hipertansiyon var, sınavlarda burnum kanayınca büyük sıkıntı oluyor.
    Ayrıca baş dönmesi de canımı sıkıyor.
    Bunlar sıkıntı değil de normal ekmek yemem bile yasak.
    Tuzsuz ekmeğin tadını bilen var mı bilmiyorum ama tadı iğrenç.
    Tüm yemekleri tuzsuz yemek de çok kötü.
    Ben üzülüyorum ailem daha çok üzülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muz Aromalı Khetçap

burda yazamayacapım bir hastalık var

%90 ihtimalle psikolojik. 15 yıldır doktorlara , cerrahlara görünüyorum bir sorun çıkmıyor

insan içine çıkamamak , spor yapamamak çok kötü

heleki ailemin benim bilerek yaptığımı sanması

hocam söyleyin psikolojikmen rahatlarsınız belki

• Astım. Uzun bir yolu yürüyemiyorum, fazla spor yapamıyorum, çok sıcak ve çok soğuklarda nefes almakta zorlanıyorum.

• Panik atak

• Kekemelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Zelas

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

Hayatınızı olumsuz etkileyen bi hastalığınız var mı?

PANİK ATAK

BİR ANDA ELİN AYAĞIN BUZ KESER BİR ANDA BİLİNÇ KAYBI BAYILMA HİSSİ YAŞARSIN RÜYADAMIYIM DERSİN SANKİ KOVALAN ALKOL İÇMİŞSİN GİBİ BİR HALİN OLUR ANLIK ÖLÜM KORKUSU TİTREME CAN SIKINTISI BOĞAR SENİ BEDENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLSADA BERBAT BİR HASTALIKTIR,İŞİN GARİP YANI TAMAMİYLE PİSKOLOJİK PANİĞE KAPILIRSAN KENDİNİ KONTROL EDEMEZSEN BAYILICAKMIŞSIN GİBİ OLUR SOLUĞU ACİLDE ALIRSIN, DOKTOR SENİ KONTROLDEN GEÇİRİR AMA SAPA SAĞLAMSIN DER ,AMA BU ZIKKIM BEDENİNİ PİSKOLOJİKMEN MAFEDER :BUNUN BAŞLICA SEBEBİ EVHAM ÇOK KAFAYA TAKINCA HERŞEYİ BAŞ GÖSTERİYOR, ORTAMDA DIŞARDA İNSANLAR YÜRÜR KONUŞUR SANA GARİP GELİR SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ GİBİ BİR ANDA NEVRİN DÖNER ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ...[/b]

BU YORUMU EKSİLİYENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR O YÜZDEN BİLEMEZ ANLIYAMAZ

Hocam cidden yaşamayan bilmez. Dışarıdan normal gözüksekte içimizde kıyametler kopuyor valla . Ornegin ben sana bakarken sen tisortune baktigimi zannedersin oysa ben bana vurman sonucu gogsune yumruk atarak kaburgalarini kirmayi dusunurum(gulerken bile olabiliyor ortada bisey yok genelde). Anksiyeteninde bi sonucu olabilir bu ama bilemiyorum tam. Psikolojik bozukluklari olan insanlar cidden normal insanlar gibi rahat yasayamiyor. Ozellikle okb anksiyete ve panik atak sahibiyse.hele birde ailesi doktorun verdigi ilaclari kullandirtmiyorsa. Misal ben.

Vallaha kardeşim sana şunu söyliyeyim bir insanı maf eden en büyük etken piskoloji bozukluğu,bu zıkkım nerden geldiği belli değil kafadan atamıyorsun ,sanki geliyo yine başlıycak işin en garip yanıda çok kafaya herşeyi takarsan beynin doluyo taşıyo hardisk gibi sonunda beyin eror veriyor patlıyor, düşün ramazanda oruçlusunya ölüyorsun susuzluktan ezan okunur okunmaz dayanırsın suya bir anda kalp atışın hızlanır başın döner bayılıcakmış gibi olursun ya elin ayağın buz keser anlık bilinç kaybı olur, ha işte,yahu bugün balkonda sigara içiyorum bir anda ani heyecan geldi bir anda ne oldu dedim sanki tansiyon fırlamış göz karartısı yok, sanki rüyadayım gibi ,el ayak buz kesti geçicek geçicek tmm diyorum sakin, max 5 dk sonra gidiyor ,bir anda geliyor bu illet insanların hal ve hareketleri sokakta yürümesi bile garip geliyor insana konuşursun ev halkıyla o bile garip gelir sana,hiçbirşeyden zevk alamazsın, en güzel halinle kılık kıyafetinle evinin altında en lüks spor aracın bile olsa zevk alamazsın onu geç hiçbirşeyden tat alamazsın, herşey sana boş canına darlık girer sebepsiz...şuda var bak ben elhamdürillah inançlı biriyim göz nazar şere çok inanırım, başımdan hadiseler geçmişti ailedede ırsidir bu olay,annede var babada var yani bu,..iyi bir okunmak lazım geçen annem kuran okudu bir kavanoz suya içtim çok rahatladım geçti, bugünlerde yine oluyor ,olurya arkadan tamah ederler kıskananlar olur -millet göz nazar eder seni, birde rahat ve ferah yaşamın varsa .. vucutta herhangi yerimde ağrı sızı yok elim ayağım sağ hiç bilmem saçım dökülsün ama bu piskolojik hastalık maf ediyor adamı ,nerden geldiğinide bilmiyorsun, ha geliyor işte sürüyor 1 ay felan gidiyor mevsimsel diycem alakası yok o tamamiyle uydurma bence,radyasyon altına çok kalmak dersen gündüz çalışıyoz, bir evde pc başındayız gerçi 55 inç tv'var pc'onda takılıda uzaktayız sonuçta dibine kadar işlev etmiyoruz felan,yani yaşamayan bilemez cafede oturduk geçen arkdaşlarla sol bacağımı sallıyorum hızlıca çaktırmadan, sanıyorum ha şimdi bayılıcam birlen buz kestim kaç kişi bu zıkkımdan dolayı hastaneye gitti doktorlar birşeyin yok iyisin antidepresan haplar verelim diyor piskolojiktir diyor, o yüzden hap kullanmıyorum atlatıcaz zaman diyorum, buda geçer herşeyde var bir hayı,r sınanıyoruz dirayetimizi yitirmicez metanetli olucaz ,insanız herşey gelir başımzıa allah şifa versin cümlemize

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.