Şimdi Ara

Hayatınızı etkileyen hastalığınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatınızı olumsuz etkileyen bi hastalığınız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinüzit. Yazın pek etkisi olmuyor da kışın başbelası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrar yolu enfeksiyonu. Psikolojisine yansıyor insanın şimdi kurtuldum ama şuan her hafif yanmada acaba gerimi geldi hastalık diye strese kapılıyor insan
  • Ankilozan spondilit. 7 saatten fazla uyursam bel ağrısı ile uyanıyorum, yok öyle uyku keyfi falan yapmak lanet olsun. Kalıcı bir tedavisi de yok şimdilik. İleride ilerlerse kamburluğa kadar gidebilirmiş falan filan..
  • Tipsizlüğim ve asosyalliğim

• Tinnitus. 7/24 çınlayan bir kulak, tedavisi yok ne kadar süreceği belli değil.

• spinal epidural apse ameliyatı geçirmiştim 2 sene önce o zamandan beri oturmak ve ayakta durmak aşırı yoruyor ve bel ağrıları başlıyor. yere eğilirsem de en az 5 dakika dinlenmem gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağımlılıklarınız var mı?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al bendende o kadar,geceler haram.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalyonus61

Tinnitus. 7/24 çınlayan bir kulak, tedavisi yok ne kadar süreceği belli değil.

Psikolojik falan mı yoksa gerçekten kulakta olan bir hastalık mı?
    Çok kötüymüş ya.
  • Anksiyete ve okb. Bir de uyurgeezerlik var. Bunun dışında kulaklarımın içinden sesler geliyor. Ama bne yapıyorum o sesleri yutkununca filan oluyor. Cız cız.
  • quote:

Hayatınızı olumsuz etkileyen bi hastalığınız var mı?

PANİK ATAK

BİR ANDA ELİN AYAĞIN BUZ KESER BİR ANDA BİLİNÇ KAYBI BAYILMA HİSSİ YAŞARSIN RÜYADAMIYIM DERSİN SANKİ KOVALAN ALKOL İÇMİŞSİN GİBİ BİR HALİN OLUR ANLIK ÖLÜM KORKUSU TİTREME CAN SIKINTISI BOĞAR SENİ BEDENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLSADA BERBAT BİR HASTALIKTIR,İŞİN GARİP YANI TAMAMİYLE PİSKOLOJİK PANİĞE KAPILIRSAN KENDİNİ KONTROL EDEMEZSEN BAYILICAKMIŞSIN GİBİ OLUR SOLUĞU ACİLDE ALIRSIN, DOKTOR SENİ KONTROLDEN GEÇİRİR AMA SAPA SAĞLAMSIN DER ,AMA BU ZIKKIM BEDENİNİ PİSKOLOJİKMEN MAFEDER :BUNUN BAŞLICA SEBEBİ EVHAM ÇOK KAFAYA TAKINCA HERŞEYİ BAŞ GÖSTERİYOR, ORTAMDA DIŞARDA İNSANLAR YÜRÜR KONUŞUR SANA GARİP GELİR SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ GİBİ BİR ANDA NEVRİN DÖNER ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ...[/b]

BU YORUMU EKSİLİYENİN BAŞINA GELMEMİŞTİR O YÜZDEN BİLEMEZ ANLIYAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 17 Eylül 2015; 3:01:29 >

• Anksiyete

• Tebelliğim hocam üşengeçliğim olmasa belki şuan dünyada tarih yazardım.
  • Hemoroid

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabbra Cadabra

Hemoroid

Hocam o bölgenin hastalıkları fena ya. Hatta acı sıralamasında da üstlerde diye hatırlıyorum.
  • kararlarıma karışıp hayatımın belli bir bölümünü pişman olmamı sağlayan babam..hastalık olmasada hayatımı etkiledi diyebiliriz :
  • Kalp çarpıntısı vardı salı günü ameliyat oldum. Geçti inşallah

• Nedenini bulamadıkları bir el titremesi( 1 fincan kahveyi icemem,yada bir cay kasigi şekeri caya atamam) ,birde bel fıtığı var,onun dışında birşeyim yok şükür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 17 Eylül 2015; 3:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

PANİK ATAK

BİR ANDA ELİN AYAĞIN BUZ KESER BİR ANDA BİLİNÇ KAYBI BAYILMA HİSSİ YAŞARSIN RÜYADAMIYIM DERSİN SANKİ KOVALAN ALKOL İÇMİŞSİN GİBİ BİR HALİN OLUR ANLIK ÖLÜM KORKUSU TİTREME CAN SIKINTISI BOĞAR SENİ BEDENİN NE KADAR SAĞLIKLI OLSADA BERBAT BİR HASTALIKTIR,İŞİN GARİP YANI TAMAMİYLE PİSKOLOJİK PANİĞE KAPILIRSAN KENDİNİ KONTROL EDEMEZSEN BAYILICAKMIŞSIN GİBİ OLUR SOLUĞU ACİLDE ALIRSIN, DOKTOR SENİ KONTROLDEN GEÇİRİR AMA SAPA SAĞLAMSIN DER ,AMA BU ZIKKIM BEDENİNİ PİSKOLOJİKMEN MAFEDER :BUNUN BAŞLICA SEBEBİ EVHAM ÇOK KAFAYA TAKINCA HERŞEYİ BAŞ GÖSTERİYOR, ORTAMDA DIŞARDA İNSANLAR YÜRÜR KONUŞUR SANA GARİP GELİR SANKİ ANİ TANSİYONUN ÇIKMIŞ GİBİ BİR ANDA NEVRİN DÖNER ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN ...[/b]

Uzun süreli bir ilaç tedavisi ile düzelemez mi durumunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

PANİK ATAK

Uzun süreli bir ilaç tedavisi ile düzelemez mi durumunuz?

antidepresan hap kullanmam bu tamamen piskolojik abi bir gidiyor bir geliyor kafaya takmıycan şöyle bir örnek vereyim sana çok iyi analiz yapıcaksın :hani gök yüzüne gündüz güneşli bir vakitte bakarsın gözlerini önünde karıncalanma nokta nokta nereye bakarsan oraya giden dalgalar görürsünya temiz göremez bunu kafaya takar nereye baksan onları görüsün yada nefes darlığını kafaya takar sanki nefes alamıyorum esniyemiyorum olursun, ha buda kafandan çıkmadığı sürece devam ediyor tamamen piskolojik yani işin kıstasi panik atik anlık geliyor sanıyorsun ani tansiyonum çıktı bayılıcakmış gibi oluyorusun,her sene bir uğrar bana atlatıcaz gibi, geceleri rahahatım rabbime şükür, gündüzleri öğlen sonrası akşam 8 gibi bir oluyor bu aralar, kendimi kontrole diyorum en güzel olayda bu..sağlık gibisi yok hacı hayatta hiç birşeyin olmasın gider hamallık eder limon satar yine karnını doyurursun ama sağlığın olmaynınca allah vermesin paran olsa ne olur huzurun yok yaaaa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.