Şimdi Ara

Meditasyona inancınız var mı, deneyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meditasyona inancınız var mı, deneyen var mı? Gerçekten iyi geliyor mu? Ne gibi etkiler yapıyor gün içinde ve hayatınızda?

• Bunun cevabını bende merak ediyorum:)
  • uzun ve yorucu bir film seti sırasında ses operatörü bir abi düzenli olarak meditasyon yapıyordu. öyle fantastik hareketler falan da değil. bir köşede bağdaş kurup odaklanarak.
    ben de daha sonra yapmaya başladım. bir dönem içimdeki çıkmaza çare oldu diyebilirim. özellikle iyi noktalarda yaptıklarım o an işte yaşadığım stresi çekilir kılıyordu.
  • Namaz kılın ey faniler
  • kesinlikle
  • Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • İnanılıp inanılmayacak Bi şey değil arkadaşın da dediği gibi ben Bi ay kadar düzenli yaptım güzel etkileri var. Öyle holywoodun falan gösterdiği gibi Bi şey değil ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 14 Şubat 2019; 11:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    meditasyon yapan var mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Namaz kılmaya gericilik diyen entellerin meditasyondan medet umması komik geliyor bana.Müslümansanız namaz öneririm depresyona ilaç gibi geliyor.Hayatın anlamı oturuyor.
  • meditasyon sayesinde 1 saat boyunca bir sey dusunmeden oturabilirim hatta beynimin islem yapma hizini azalttigini dusunuyorum yani sonuc olarak daha gerizekali bir bireye donusmemi sagladi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

meditasyon sayesinde 1 saat boyunca bir sey dusunmeden oturabilirim hatta beynimin islem yapma hizini azalttigini dusunuyorum yani sonuc olarak daha gerizekali bir bireye donusmemi sagladi.
    ben de iyi bir sonuca vardı diye okuyordum cümlenin sonuna kadar.
  • Meditasyonu bir inanç olarak görmemek lazım benim kanaatimce . Bir süre yaptım vücudun belli başlı bölgelerindeki fark edemediğimiz yerlerin ağrılarına iyi geliyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.