Şimdi Ara

PSİKOLOJİK VEYA FİZYOLOJİK HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLANLAR LÜTFEN GELİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lütfen okuyabilir misiniz?
    Bence hayatınızda çok şey değişecek.

Doğduğumdan beri psikolojik ve çoğunlukla sindirim sistemi olmak üzere fizyolojik sorunlar ile yaşıyorum.
    Hangi sorunlar diye soracaksınız ama bence sormayın çünkü hiç bir zaman tek bir sorun olmaz vücudumuzda bunu anlamanız lazım.
    Ben size bu işin temelini ve tek çözümünü anlatıcam.
    Ben bu bilgileri bulmasaydım şuan hayatta olmayacağımı düşünüyorum.
    Size umarım yardımcı olur.
    Kısa ve öz anlatıcam ve konuyu günceliyeceğim sürekli.

Öncelikle her şeyin temeli nedir?
    Her şeyin temeli bağırsaklardır. Eğer bağırsakların bozuksa vücudunda milyonda 1 olan sorunlardan tut her türlü sorun ortaya çıkar.
    Bunun sebebi de senin sağlıksız beslenmen (gluten, a1 kazein,işlenmiş gıda, tarım ilaçlı gıdalar, abur cubur vs.)
    Kimyasal içeren şeyleri tüketmiş olman. (ilaç, antibiyotik, antidepresan vs.)
    Annenin bağırsak florasının sağlıklı durumda olmayışı ve sen doğduğunda vücuduna o sağlıksız floranın geçmesi.
    Çevresel toksisite ( ağır metaller, petrokimyasallar, radyasyon vs..)

Peki biz nasıl iyileşicez, nasıl düzelticez?
    Yapman gereken şey sağlıklı beslenmen ve sağlıklı bir yaşam.Bunun için benim önerim Gaps diyeti isimli bir şey. Size söylüyorum tek şansınız sağlıklı beslenmek. Bu diyeti yapmanız gerekiyor (giriş diyeti kısmını). Aynı zamanda kendinize detoks da yapıp vücudunuzun iyi çalışmasını sağlamanız lazım.
    Ben bu söylediklerimi senelerdir yazıyorum.
    Sürekli sağlık sorunu olan arkadaşlar görüyorum ve üzülüyorum.
    İlaç içerek, sağlıksız yaşıyarak hiçbir şey yapamazsınız.Daha da kötü duruma gelirsiniz.
    Bu yola başladınızmı da bırakamazsınız bunu unutmayın. Ona göre hareket edin. Çünkü eski beslenme tarzınızı döndüğünüzde sıkıntı yaşıyacaksınız.

Kitap bu, bence almanız daha iyi olur. Bu başucu kitabınız olmalı.
    Turuz - Dil ve Etimoloji Kütüphanesi
    GAPS-Bağırsaq Ve Psikoloji Sindromu İçin Doğal Tedavi Yöntemi-Nataşa Campbell-361s
    https://turuz.com/book/title/Gaps-Baghirsaq+Ve+Psikoloji+Sindromu+Ichin+Doghal+Tedavi+Yontemi-Natasha+Campbell-361s

Bu benim sayfam
    Sayfalarımdaki gönderilerin hepsine bakın lütfen, çok yardımcı olacağına inanıyorum.
    https://www.facebook.com/GapsDiyet/
    https://gapsdiyet.wordpress.com/

---------------------------------------------

Bunları izlemenizi tavsiye ediyorum

Bu yazıya baktıktan sonra şu konuya da bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/psikolojik-sorunu-olanlar-buraya-cok-onemli-bir-sey--138959818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 25 Ağustos 2019; 21:26:9 >

• yapmayın, etmeyin, direnmeyin. kullanın şu kahrolası antideprasanı. vallahi billahi yok ondan başka çaresi ya. eğer varsa zaten sizin sorununuz yok! saçma bir diyet uyguladınız diye anksiyeteniz veya panik ataklarınız geçmez, geçemez. geçmeyi bırakın azaltmanız bile pek mümkün değil.
  • nofap bitti bağırsak hayattır çıktı şimdi de
  • 25 senedir vardı bu diyet.
    Yeni değil yani.
    Ayrıyeten isminin böyle olduğuna bakma bu bir hayat değişikliği açılımı da;
    Gut And Psychology Syndrome
    Gut And Physiology Syndrome

İnsanlar nedense her şeyin altında bir şey arar.
    Bu diyet fıtratına göre yaşayı gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 10 Haziran 2019; 17:17:15 >
  • yapmayın, etmeyin, direnmeyin. kullanın şu kahrolası antideprasanı. vallahi billahi yok ondan başka çaresi ya. eğer varsa zaten sizin sorununuz yok! saçma bir diyet uyguladınız diye anksiyeteniz veya panik ataklarınız geçmez, geçemez. geçmeyi bırakın azaltmanız bile pek mümkün değil.
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Hocam antidepresan nereye kadar.
    Ben de tükettim kısa süreli ama bana mısın demedi.Tüm vücudumu alt üst etti.
    Bir anda bırakamazsın ama bu söylediklerim yapılırsa yavaş yavaş kesilir.
    İsteyen şu videoya baksın.
    Antidepresan değil takviye kullanmak lazım.Ama bildiğiniz şeylerden değil.
    Bu tarz ürünlerden kullanmalı.Bunu videodak doktor diyor.
    tr.iherb.com
    Life Extension, BioActive Complete B-Complex, 60 Vegetable Capsules
    https://tr.iherb.com/pr/Life-Extension-BioActive-Complete-B-Complex-60-Vegetable-Capsules/67051

tr.iherb.com
    Doctor's Best, High Absorption Magnesium Powder 100% Chelated with Albion Minerals, 7.1 oz (200 g)
    https://tr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-Magnesium-Powder-100-Chelated-with-Albion-Minerals-7-1-oz-200-g/66423

tr.iherb.com
    Doctor's Best, 5-HTP, 100 mg, 60 Veggie Caps
    https://tr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1

tr.iherb.com
    Now Foods, Phosphatidyl Serine, 100 mg, 120 Veg Capsules
    https://tr.iherb.com/pr/Now-Foods-Phosphatidyl-Serine-100-mg-120-Veg-Capsules/745

• madmahmutd kullanıcısına yanıt
    uzman doktorunun verdiği kadar, verdiği dozda, verdiği sürece kullanırsın. sonra da güzelce bırakır tedaviyi tamamlarsın.

hocam cidden bu antidepresanlar olmadan eğer gerçek sorunlarınız varsa kurtulamazsınız etki etmez. ay tırnağım kırıldı depresyondayım gibi tiplerdenseniz zaten alışverişe bile çıksanız düzelirsiniz.

dediğim gibi gerçekten psikolojik sorun varsa çare antidepresan.

ha psikolojik sorununuz yoksa önlem amaçlı bu tür şeyleri uygulayın, buna lafım yok.
  • Arkadaşlar bu konuyu forumda sağlık sorunu çekenlere gösterir misiniz?
    Her gün sağlık problemim var diye konu açılıyor.
    Ön yargılı yaklaşmayın ve inceleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    konu dikkatimi çekti.

çocukluğumda ayda bir şişe antibiyotik bitirirdim. reflü rahatsızlığım var. okb var. geçmeyen konak var. dikkat dağınık. saç dökülmesi vardı Allah a şükür durdu. iradesizim. hedefim yok. kötü hatıralar beynimden çıkmıyor ve o zaman yaşadığım hislerin aynısını yaşıyorum. hatıra çok saçma olsa bile adeta beynim kasılıyor. kendimi yumrukluyorum arada. kendime sövüyorum bu hatııralar aklıma geldikçe. utanılacak bir şey yok diyorum ama geliyor. ekmek yemeyi severim. ekmeksiz yemeğin tadı çıkmaz zaten.

videoları inceledim. özellikle ingilizce konuşan kadın dikkatimi çekti. ingilizce konuştuğu için olabilir bu durum. her neyse deneyeceğim bu diyeti ama önce bi kitapları falan da okuyum iyice anlayayım. benim gibi çok insan biliyorum işe yararsa onlarla da paylaşırım. insanlara yardım etme isteğin için teşekkür ederim.
  • Boş iş. Hiçbir mutluluk reçetesine sarılmayın, gaza gelmeyin gençlerr:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Boş iş. Hiçbir mutluluk reçetesine sarılmayın, gaza gelmeyin gençlerr:)
    Felsefenin tesellide mi yalan
  • Modernizm ve mistisizm aynı kaba sığmaz batılılar

Mistisizm demek deneyim demektir

Burada deneyim yok
  • Vücudun sağlıklı çalışması için sağlıklı bir yaşam tarzını öneriyorum.
    Ki yukarıda kabaca temelini anlatıyorum.
    Abur cubur , toksin vs.. vücudumuza girdikçe psikolojimiz daha fazla bozulacak ve huzurlu olamıyıcaz.
  • Geçen hafta tanıdık önerisiyle doktora gittim kendimi bildim bileli bağırsaklarımda tembellik ve kabızlık var bunun sonucunda da hemoroid falanda var, herneyse doktorun ilk söylediği şey bağırsaklarımız ikinci beyindir sen streslisin herşeyi kafaya takıyorsun ve içine atıyorsun. Kapıyı kapattırdı bana ve beş vakit namaz kılıyor musun diye de sordu sonra hayır dedim, namaz kılıp Allaha teslim edeceksin kendini dedi ozaman hiçbirşeyi stres yapıp içine atmazsın fıtratına uygun yaşa dedi. Tabi tıbbın gerekliliği olan ilaçları ve yapmam gerekenleri verdi. Bende pek din iman yok bu islamcıların mağdurlukları bitipte baş olduktan sonra gerçek yüzlerini görmemizde bunda etkili olmuştur tabi.
    Tedavi yoluna girdik bakalım bende anismus var bi şekilde halledeceğiz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anksiyeteye OKBye veya major depresyona sebep olabilecek milyonlarca etken olabilir bir insanin hayatinda.Sirf bagirsak degil yani olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.