Şimdi Ara

Hayatınızın En Güzel Günü Hangisi(Anket Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hayatınızın En Güzel Günü Hangisi(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2013)
Giriş
  • yok güzel gün filan...

DAAAALIN ULEN...

not: ata demirer den alıntıdır..."kadir inanır"
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaccA

lem eskişehire geldiğini söleseydin ya bizde katılırdık sana

Kardeş bileydim sana da haber verirdim ya.....Şahintepe'sinde de birer tane yuvarladık....Ardından Şato İŞkembe'de ayıldık...

Söz bi daha geldiğimde senı de arayım ev nerdeydi sizin?
  • @Sacca
    Merak etme bende haddinden fazla pesimistimdir fakat optimistik olabilmenin yollarını biliyorum.. Ama olmak istemiyorum galiba ya da bu ruh halini daha çok seviyorum..
  • bizim ev Osmangazi Üniversitesinin orda Allahhh Şato ha üff ya bi mercimek iyi gider harbiden yuvarladıktan sonra iyi bilirmisin eskişehiri

Walla Sandman sende pesimistsen helaL olsun Ya ne biliyim kendimi aldatıyorum sanki mutlu olunca aradabi böle düşündüğüm oluyor entelmi oluyoz ne iyice tırtlattık kafayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaccA -- 15 Haziran 2006; 16:14:25 >
  • Bi yıl dershaneye gitmişliğim vardır.........Hamamyolu Adalar doktorlar biliriz üç beş eskişehiri de ben dun senn kaldıgın yerden arkadsları da aldım...(okula yakın kopru gıbı bısey vardı kosesınde ekmek fırını)....BEnce İşkembe daha güzel...
  • Anaaa sen Köyüm taşfırın diyorsun Bizim ev hemen orda içerdeki apartman
  • Dogrudur hocam da istersen topıcı fazla kırletmeyelım .....
  • elbette haklısın topic hedefinden kaydı biraz
  • Evet insanın elindedir mutlu olmak yeter ki şükretmeyi bilsin. Ama yaşanmamış bir gün için de yorum yapamayız belki mutlu olsak ta o yaşadığımız en güzel gün kadar mutlu olamayabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Evet insanın elindedir mutlu olmak yeter ki şükretmeyi bilsin. Ama yaşanmamış bir gün için de yorum yapamayız belki mutlu olsak ta o yaşadığımız en güzel gün kadar mutlu olamayabiliriz.

çok güzel bir bakış Şükretmek gerçekten çok önemli ve arkadaşımızın dediği gibi sanki böyle stressli üzüntülü olunca insan bi başka oluo Çok saçma ama elinden hiçbişey gelmediği zamanlar üzüntüyle mutluluğu aynı anda yaşıyorum gibime geliyor
  • İlk konserimizi verdiğimiz gündü.. Ellerim titreyerek çalmış, sesim titreyerek söylemiştim.. O günü asla unutacağımı sanmıyorum..
  • wayy ne konseri verdiniz
  • Rock - Metal.. Ama rock a ağırlık vermiştik.. Malum heyecandan slide kaçırmaya başlayınca..
  • senin için sevindim kayıtlı denemeleriniz varmı kardeşim(gerçekten güzel bir güne benziyor)
  • Dolu.. Ama en küçüğü 60 mb.. Öyle birgün daha yaşar mıyım gerçekten bilmiyorum.. İsteyen olursa pm atabilirim küçük bir bölümünü..
  • bana atarsan sevinirim Baq gene bitane aklıma geldi bi keresinde sınıfca pikniğe gitmiştik yağmur yağmıştı ama o kadar zevkliydiki sucuk köfte vs.
  • Atıyorum..
  • eski sewgilimden ayrılmayı başardıgım gundu kesınlıkle onun gıbı bı beladan kurtuldugum ıcın cok mutluyum 1 senedır hala erk arkım yok olmucak da bu gıdısle
  • way be sewgili bulmuş bide ayrılıo + seviniyor ( tabi kazma biriyse normal)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.