Şimdi Ara

Hayatınızın En Güzel Günü Hangisi(Anket Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hayatınızın En Güzel Günü Hangisi(Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2013)
Giriş

Orjinalden alıntı: SaccA

way be sewgili bulmuş bide ayrılıo + seviniyor ( tabi kazma biriyse normal)

bırıncısı bn onu dııl o menı bulmustu ıkıncısı kız weya erkek bıle olsa allah hepımızı onun gıbı belalardan korusun

amin
  • Senin adına üzüldüm.. Çok kötü ilişkilerim oldu ancak hiçbirinden pişman değilim.. Herbiri gücüme güç kattı.. Ve şimdi eskiden olsa kendimi kontrol edemezdim dediğim şeyler bile sıradan geliyor.. Böyle insanlar olmasa gerçekten hak edenelere, gerçekten hak ettikleri gibi nasıl davranırdık?
  • işe girdiğim gündü. eski işimden ayrıldığımda biraz bunalım olmuştu. snra güzel bir işe girince mutlu olmuştum. tabi geçiyo sonra
    kendimi en mutlu hissettiğim zaman ailemin yanımda olduğu ve sağlıklı olduğumuz zamanlar.
  • En sevindigim anLaR babamin Amerika'dan geldigi GunLeRdi.
    En Guzel sandigim Gunse Amerika'ya gidisimdi ama bide aRkamda biRaktiklaRimi hatiRlayinca hic biRi GuzeL deilmis. BiR yandan seviniodum biR yandanda uzuluodum.
    Ah uLan GuRbeT aglatiRsin adami
  • Umarım öldüğüm gün olur.
  • neden böyle bişey söyledinki dostum
  • İzmirde Sahilde Sezen aksu konseri sırasında oraya yakın olan bir balık restoranında Rakı + Balık +Canlı sezen aksu dinlediğim akşam dı sanırım ama gelecekte ne başımıza daha güzel ne gelir bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErosRamazotti

İzmirde Sahilde Sezen aksu konseri sırasında oraya yakın olan bir balık restoranında Rakı + Balık +Canlı sezen aksu dinlediğim akşam dı sanırım ama gelecekte ne başımıza daha güzel ne gelir bilemiyorum

ohh kaymak walla
  • O Allah'ın cezası sevgilimden ayrıldığım günnn
  • kısmen benim elimde tam olarak olmasada
  • onunla ilk dışarı çıktığımız gündü..

1 ay oldu ayrılalı amaa..
  • Geçende kadim bi dostumla öğle yemeği yedim cok güzeldi

garson hesabı istemediğiz halde hesabı geitrdi!!! sonra parayı alamk için gelince özür diledi yanlışlıkla vermiş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 15 Haziran 2006; 21:33:04 >
  • 15 HAZİRAN 2006...

ŞU ANDA SEVDİĞİM KIZLA ÇIKIYORUZ BEN ONU 1 SENEDİR SEVİYORUM AMA ANCAK BU SABAH AÇILABİLDİM ASLINDA ODA BENİ SEVİYORMUŞ 1 YIL KAYBETTİK AMA OLSUN ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOK SENELER VAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strik3Man -- 15 Haziran 2006; 21:50:57 >
  • walla deli gibi acıkırsam önümde de bi iskender warsa şööylee tereyağı üstünde salçası boll. inanın dünyanın en mutlu insanı ben olurumm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Strik3Man

15 HAZİRAN 2006...

1 YILDIR SEVDİĞİM KIZLA ÇIKIYORUZ ASLINDA ODA BENİ SEVİYORMUŞ 1 SENE KAYBETTİK AMA OLSUN ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOOK GÜZEL GÜNLER VAR.

tebrikler darısı benim başıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

quote:

Orjinalden alıntı: Strik3Man

15 HAZİRAN 2006...

1 YILDIR SEVDİĞİM KIZLA ÇIKIYORUZ ASLINDA ODA BENİ SEVİYORMUŞ 1 SENE KAYBETTİK AMA OLSUN ÖNÜMÜZDE DAHA ÇOOK GÜZEL GÜNLER VAR.

tebrikler darısı benim başıma

eyw. Kardeşim. Darısı başına
  • Bugün hayatımın en güzel günü kız arkadaşımdan ayrılalı bir hafta oldu onu çok seviyorum ama bu gün öle bir haber aldım ki onunla ilgili hayatımda daha güzel bir gün olmamıştı
  • lan sacca konuyu hortlatmak için boyna mesaj atmışın :D zaauhau .d:D ama ranzada ei konuştuk :D ( ben de horlatiim bari )
  • 15 mayıs 2003 teskere aldığım gündür.
    18 ay askerlikten sonra iyi bir gündü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _XeXation_

lan sacca konuyu hortlatmak için boyna mesaj atmışın :D zaauhau .d:D ama ranzada ei konuştuk :D ( ben de horlatiim bari )

Lem eziq senin güzel günlerin yoqmu kardeş yazıver bea
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.