Şimdi Ara

Hayatta Bilinmesi Gereken En Önemli Şeyler Nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slp

susmaktir karsi cinse kolay baglanmamak kolay guvenmemek vs bunlar hayatin akisina gore duzenlenmelidir bence. yasanarak ogrenilmeli. aksini yapamazsiniz zaten. bir arkadasininz su kiza baglanma diyince farkli baglan diyince farkli olmaz yani baglanirsin terk eder sonrakine kolay baglanmazsin.

bana gore bilinmesi gereken saglik alanindaki bazi basit bilgiler. house izleyerek cok basit faydali ve hayatin boyunca kullanacagin bilgiler ogrenebilirsin mesela. ayrica romanlar bilgi doludur fantastik romanlar haric. bu bilgiler mutlaka fayda saglar ve unutmazsin romanda okuduklarini.

faydadiz bilgi yoktur derim ben. dogru olan her bilgi faydalidir. yukarda bir iki ornek verdim ama bunlarla kisitli kalinmamali.

mesela ben ikinci kez ygs ye giricem bu sene sayisalciyim. tarih cografya zaten yapiyorum guzel netler ama derslerine giriyorum ogrendigim seylerin cogu bana sinavda fayda saglamicak ama hayatta kullanicam mutlaka.

bak bugun ne oldu. cografya dersinde toprak cinslerini anlatiyor ogretmenimiz. sorulan her soruya cevap veriyorum 20 kisi icinden sadece ben cevapliyorum ogretmen calismissin konuya dedi halbuki ben konuya calismamistim onceki senelerde derste dinledigim bilgiler aklimda kalmis. ben antipati toplamamak icin alcakgonulluluk ettim evet dedim ama ogretmenin o sozunun bana verdigi haz bana yetti.

eminim bircok sayisalci isime yaramicak diye tarih cografya derslerini dinlemedi sinavdan sinava calisti. ben dersi dinledim sinava calismadim ve bircok sey aklimda.

uzun yazdim baya ozet olarak: dogru olan her bilgi faydalidir ve senin amacin elde edebilecegin tum bilgileri elde etmek olmali.

Aynen bendede öyle oldu son 1 haftadan belli coğrafya dersine hep ben katılıyorum başkası çok katılmıyor.Hoca her gün mutlaka odev verir o yapılıp dosyaya konulacak yoksa - alırsın işte odevi herkes yapıo bi ben yapmıom ama derse gelincede bi ben katılıyorum :) hoca bilio zaten beni - lerimi tınlamıo veriyo 100 ü sözlüde MAŞALLAH :) (L2 ye gidiyorum)

• herşeyde susmamak yeri geldiğinde susup yeri geldiğinde konuşup yeri geldiğinde kavga etmek

hep susarsan hep yenik düşersin

hep konuşursan boş konuşmaya başlarsın millet çenenden korkup yolunu değiştirir

hep herşeyde kavga edersen piskopat mızıkçı biri olursun seni gördüklerinde yolunu değiştirirler
  • Bilmedigin bir konu hakkinda konusmamak. Kisacasi gerekmedikce konusmamak. Ozellikle is hayatinda.
  • Dünyadaki en güvenilir kişi,her aynaya baktığında gördüğün kişidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu başkalarında değil önce kendinde arayacaksın... (çok önemli bi şey bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

Dünyadaki en güvenilir kişi,her aynaya baktığında gördüğün kişidir.

Dünyadaki en güvenmemeniz gereken kişi,aynaya baktığında gördüğün kişidir.Hatta ona verdiğin sözleri de tutmassın.Çünkü hesap vereceğin hiç kimse yoktur...
  • 4-5 saatten fazla uykunun zaman kaybi olduğu. 8-9 saat uykunun tamamen gereksiz oldugu ve yetiskin bi insanin günde 4 saat uyku ile gayet rahat ve saglikli bir bicimde yasayabilecegi. Zaten 4 saat uyuduktan sonra size kalan zamani görünce çok şaşiriyorsunuz.

• Koyun olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timba244

4-5 saatten fazla uykunun zaman kaybi olduğu. 8-9 saat uykunun tamamen gereksiz oldugu ve yetiskin bi insanin günde 4 saat uyku ile gayet rahat ve saglikli bir bicimde yasayabilecegi. Zaten 4 saat uyuduktan sonra size kalan zamani görünce çok şaşiriyorsunuz.

evet bu önemli bi şey ben en fazla 6 saat filan uyuyorum ama son günlerde 4-5 saat oldu alışkanlık haline geldi artık :)
  • Birgün öleceğimizi unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Birgün öleceğimizi unutmamak lazım.

Haklısın ahireti asla aklımızadan çıkarmamalıyız.Ölümü düşünmek insanı nefsi arzularından uzaklaştırır.
  • Kimseye hakettiği değerden fazlasını vermeyeceksin.
  • Sorunu başkalarında değil önce kendinde arayacaksın... (çok önemli bi şey bence)
  • Çok birşey demeyeceğim.Kimseye güvenmeyen kişilik yıkılmaz.Kimseye güvenmemesini bileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 6 Mart 2012; 19:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Çok birşey demeyeceğim.Kimseye güvenmeyen kişilik yıkılmaz.Kimseye güvenmemesini bileceksin.

birine güvenmezsen oda sana güvenmez.birine güvenmedende olmaz yani hiç kimse yapamaz bunu bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando506

quote:

Çok birşey demeyeceğim.Kimseye güvenmeyen kişilik yıkılmaz.Kimseye güvenmemesini bileceksin.

birine güvenmezsen oda sana güvenmez.birine güvenmedende olmaz yani hiç kimse yapamaz bunu bence...

Emin ol ben yapıyorum bro
  • quote:

quote:

quote:

nsaıl yani sen hiç bi konuda hiç kimseye güvenmiyormusun?

• zombilerden kurtulmayı bilmek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nsaıl yani sen hiç bi konuda hiç kimseye güvenmiyormusun?

Aynen öyle.

• yaş kaç ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.