Şimdi Ara

Hayatta Bilinmesi Gereken En Önemli Şeyler Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hayatta bilinmesi gereken en önemli şeyler nelerdir?
    (Tecrübenizi paylaşalımki başkaları aynı konuda hata yapmadan öğrensin...)

• Susmak.
  • inanır mısın, aynı konuyu bu gün açacaktım :)

bir kıza bağlanmamak,
    ne kadar kazandığını, mallarını herkese söylememek,
    bilmediğin bir konuda konuşmamak,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

inanır mısın, aynı konuyu bu gün açacaktım :)

bir kıza bağlanmamak,
    Hayatımızda önemsiz sandığımız bazı şeyler çok büyük farklılıklar yapabiliyor.Aklınıza gelecek en önemli şeyi yazın.Bide susamak değil su içmek önemli bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

inanır mısın, aynı konuyu bu gün açacaktım :)

bir kıza bağlanmamak,

Türkiye'de milyonlarca insan var olabilir böyle şeyler :) daha kim bilir kaç kişi düşünmüştür bunu. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando506

Sizce hayatta bilinmesi gereken en önemli şeyler nelerdir?

bir kız icin gelecege yönelik planlarını asla bozma degıstırme .. O gunun muhtesem kızı 3 gun sonra baskasının muhtesemı olabılıyor.
  • Yaşanılan olaylara göre değişir.diyelim biri susar kazanır biri konuşarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: komando506

Sizce hayatta bilinmesi gereken en önemli şeyler nelerdir?

bir kız icin gelecege yönelik planlarını asla bozma degıstırme .. O gunun muhtesem kızı 3 gun sonra baskasının muhtesemı olabılıyor.

Zaten bi kere sevdim birini olmadı bidaha da böyle işlerle uğraşacağımı sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Yaşanılan olaylara göre değişir.diyelim biri susar kazanır biri konuşarak
    Kavga etmeyi
  • quote:

Orası öylede genede bilmekte fayda var başkasının ne yapıpta ne olduğunun yani yaptığı şey sonucunda ne olduğunun) buda tecrübe demek oluyor galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetHan-1453-

quote:

Orası öylede genede bilmekte fayda var başkasının ne yapıpta ne olduğunun yani yaptığı şey sonucunda ne olduğunun) buda tecrübe demek oluyor galiba :)

Alıntıları Göster
    Klavye Kullanmak: Bunu öğrenmek tüm yaşantınız içinde sizi boşa harcayacağınız günlerden kurtarabilir.
    Bu nasıl peki :) (Bi siteden buldum)

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetHan-1453-

Klavye Kullanmak: Bunu öğrenmek tüm yaşantınız içinde sizi boşa harcayacağınız günlerden kurtarabilir.
    Bu nasıl peki :) (Bi siteden buldum)

Alıntıları Göster
    Tabi arkadaşım Furkan ve Enes e de selam söylemek çok önemli :) olmazsa olmaz :)
  • Bir şeyin suyunu çıkarmamak. Kimseye ölümüne bağlanmamak falan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdaqwe

Bir şeyin suyunu çıkarmamak. Kimseye ölümüne bağlanmamak falan ...
    Oturup kalkmasını bileceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Alıntıları Göster
    yüzmek geldi aklıma ilk her şeyden biraz bilmek gerekir hayatta karşımıza ne çıkacağını bilemeyiz mesela body yapmak , ağırlık kaldırmak belki bir gün bir tanıdığımızı pencereden falan düşmek üzeriyken çekip kurtarmamızı sağlayacak gücümüzün yetmeyip ellerimizin arasından düşmesi çok acı değil mi ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Adam olmayı bil yeter. Ve en önemli kural kimseye güvenme en yakınına bile..
  • quote:

Alıntıları Göster
    tuvalet kullanmayı bileceksin.
  • susmaktir karsi cinse kolay baglanmamak kolay guvenmemek vs bunlar hayatin akisina gore duzenlenmelidir bence. yasanarak ogrenilmeli. aksini yapamazsiniz zaten. bir arkadasininz su kiza baglanma diyince farkli baglan diyince farkli olmaz yani baglanirsin terk eder sonrakine kolay baglanmazsin.

bana gore bilinmesi gereken saglik alanindaki bazi basit bilgiler. house izleyerek cok basit faydali ve hayatin boyunca kullanacagin bilgiler ogrenebilirsin mesela. ayrica romanlar bilgi doludur fantastik romanlar haric. bu bilgiler mutlaka fayda saglar ve unutmazsin romanda okuduklarini.

faydadiz bilgi yoktur derim ben. dogru olan her bilgi faydalidir. yukarda bir iki ornek verdim ama bunlarla kisitli kalinmamali.

mesela ben ikinci kez ygs ye giricem bu sene sayisalciyim. tarih cografya zaten yapiyorum guzel netler ama derslerine giriyorum ogrendigim seylerin cogu bana sinavda fayda saglamicak ama hayatta kullanicam mutlaka.

bak bugun ne oldu. cografya dersinde toprak cinslerini anlatiyor ogretmenimiz. sorulan her soruya cevap veriyorum 20 kisi icinden sadece ben cevapliyorum ogretmen calismissin konuya dedi halbuki ben konuya calismamistim onceki senelerde derste dinledigim bilgiler aklimda kalmis. ben antipati toplamamak icin alcakgonulluluk ettim evet dedim ama ogretmenin o sozunun bana verdigi haz bana yetti.

eminim bircok sayisalci isime yaramicak diye tarih cografya derslerini dinlemedi sinavdan sinava calisti. ben dersi dinledim sinava calismadim ve bircok sey aklimda.

uzun yazdim baya ozet olarak: dogru olan her bilgi faydalidir ve senin amacin elde edebilecegin tum bilgileri elde etmek olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

tuvalet kullanmayı bileceksin.

Alıntıları Göster
    Kalp masajı gibi basit ama çok önemli şeylerde olabilir ilk yardım da olabilir.Bunları ALLAH(c.c) korusun bi gün bi tanıdığımıza uygulamak zorunda kalabiliriz ve basit olan şeyler bir insanın hayatını kurtarabilir.(Ama eceli gelmişse profösör olsan bile boş :) )
  • Bir şeyi bilmiyorsan bilmediğini kabul edeceksin.Kibirli olmayacaksın,kendini hiçbir zaman bir sey zannetmeyeceksin.Sorgulayacaksın ama her şeyi,herkesi degil.Cok fazla soru sormayacaksın kendi isini kendin görmeye çalışacaksın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.