Şimdi Ara

hayatta geri dönüşüm kutunuz olsaydı neyi geri getirirdiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 Haziran - Temmuz - Ağustos - Eylül tekrar yaşamak isterdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

insan geçmişiyle yaşamalı

Ben buna "insan geçmişi ile barışık olmalı" diyorum.

Evet geleceğe bakmalı.

Eğer geri dönüşüm kutum olsaydı, bu sabah gömdüğümüz, ölen kedimizi isterdim.

Ben hayatıma bir ghost kurayım da ne olur ne olmaz. :-P
  • ayçamı geri isterim
  • 2 gün önce girdiğim sınava tekrar girebilmek isterdim..Tabi şimdiki aklımla.
  • quote:

insan geçmişiyle yaşamalı

geçmişle yaşanmaz. geçmiş ile ilgili illa birşey yapılmalı ise, o geçmişinden utanmamak ve ders almaktır.

geçmişi tekrar tekrar su üzerine çıkarmak mantıksızlık diye düşünüyorum.

bugün yemek yaptın. artıkları çöpe attın. yarın yemek yaparken, çöpteki artıkları toplamazsın.

geçmişimde benim geri getirmek istediğim pekte bir şey yok. tek bir şeyin dışında. ilkokul 2. sınıfa giderken babama trip yapmıştım. boş yere hemde, basit birşey için. ama bende o çocuk halimle çok üzüldüğüm bir olay yüzünden yapmıştım bunu. 1 yıl sonra babam öldü. üzerinden 14 yıl geçti neredeyse ve aklıma geldikçe içim acır. keşke derim belkide hiç prensibim olmadığı halde....

ama bu olaydan neyi çıkarmalı?

sevdiklerimizi kalbinini kırmamayı öğrenmeli,
    "olan olmuştur" diyebilmeli ve yapacaklarımızı tecrübelerimizle yönlendirebileyi öğrenmeli.

ben budur diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 3 Şubat 2005, 17:45:44 >

• ben hep shitft + del yaparım bi şeyi de geri alamazdım..belki bi data kurtarma programı yüklerdim ama uğraşamam
  • BÖYLE BİŞİ OLMAS Kİ....
  • @james: Abe hemşo kopardın beni imzanla
  • bunu alırdım buda dönüşüm kutusu herşeyi alır 300GB 7200 MAXTOR E14G300
  • quote:

Orjinalden alıntı: arctic

@james: Abe hemşo kopardın beni imzanla

yani bemle urgaşmak döt istermi deyi
  • 20 yasima dönmek isterdim herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_

20 yasima dönmek isterdim herhalde

şimdi kaç yaşındasın????
  • fikrimi sunayım--geçmişim çok kötü diyemem daha ne yaşadığımın farkında değilim belkide.ama ben liseye tekrar dönmek isterdim.sanmayın ki lisede birine aşıktım ve ona açılamadım.sadece lise döneminde yaşamam gereken hiç bir şeyi yaşayamadım.sadece 3 yıl öncesi.o zamanlarda lise dönemimi tekrar yaşamak isteyeceğim aklıma gelmezdi.mezun olmak ve üniversite vardı aklımda başka bir şey yoktu.şimdiyse o anlarımı tekrar yaşamak isterdim.kaybettiğim güzel anılarım yok.ama o anıları var etmek için şimdi o yılları istiyorum.biliyorum tabiki yaşayamam.ama geri dönüşüm kutumdan tekrar çıkarmak istiyorum.
  • quote:

fikrimi sunayım--geçmişim çok kötü diyemem daha ne yaşadığımın farkında değilim belkide.ama ben liseye tekrar dönmek isterdim.sanmayın ki lisede birine aşıktım ve ona açılamadım.sadece lise döneminde yaşamam gereken hiç bir şeyi yaşayamadım.sadece 3 yıl öncesi.o zamanlarda lise dönemimi tekrar yaşamak isteyeceğim aklıma gelmezdi.mezun olmak ve üniversite vardı aklımda başka bir şey yoktu.şimdiyse o anlarımı tekrar yaşamak isterdim.kaybettiğim güzel anılarım yok.ama o anıları var etmek için şimdi o yılları istiyorum.biliyorum tabiki yaşayamam.ama geri dönüşüm kutumdan tekrar çıkarmak istiyorum.

bende bitireli 3 sene oldu ve liseyi aşırı derecede özlüyorum.ama büyük ölçüde bi drdin varmışki sen bunları bizimle paylaşmak istemişsin.

• hayır derdim falan yok olsada korkma burda anlatmam.
  • quote:

hayır derdim falan yok olsada korkma burda anlatmam.

korkmakmı.anlatırsan anlat banane

• quote:

ayyyy.kırıldınmı bana

• küçücük çocuğa kızmayın abi ya ben fikrimi beyan ettim sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: script

quote:

ayyyy.kırıldınmı bana

• bak şimdide abi diyor.ama ben senin dayınım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.