Şimdi Ara

hayatta geri dönüşüm kutunuz olsaydı neyi geri getirirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep yaşamımızda bazı şeyleri sileriz,yaşanmamış sayarız yada unuturuz gider.peki sildiğimiz ama bizim için önemli ne var hayatımızda?neyi 'tekrar yaşamak istiyorum' deriz.Buyurun klavye sizde yazın bakalım yaşamınızı.

• Bitirdiğim ilk bilgisayar oyununu bir daha oynamak
  • benım gerı donusum kutusuna ıhtıyacım yok..ontrack easy recovery yetıo..ama ılla olsun dıyosan gerıde kalan acı hatıraları ısterım.ders almak ıcın
  • geride kalan acı hatıraları tekrar yaşaman dileğiyle.eminim iyi ders alırsın.

sanki biraz beddua gibi oldu ya.ama neyse bu bir iyi dilek.
  • zaten fıkrı ben attım ortaya.benım suan ıcın baska bı ıstegım yok.zaten yasadıgımız 20 yıl da neler yapmıs olabılırımkı..en ıyısı cok gec olmadan yasadıgım seylerden ders almak..herkesın ders alması dılegıyle
  • forumda hayat yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu???
  • belkıde mıllet ferı donusum yapıodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanser hastalığımı geri dönüşüme yollardım .. çünkü bu nednel sık sık yaşantıma reset atmak zorunda kalıyorum...
  • üzüldüm cidden.gecmıs olsun kardesım.yardım edebılcegımız bısı varmı..maddı veya manevı.
  • mümkünse kızarkadaşımı alırdım geri d. k. sundan bide şimdi kahvaltı etmem lazım kesin orada bi simit vardır onu alırdım
  • Sağ tuşla üstüne tıklar hepsini boşalt derdim hiç birşey geri gelmesi geçmişle yaşamak saçmalık...
  • sen atlamasan olmaz dımı bole seylere..ayıp be kardesım adam hıc olmasa verdıgı paraları gerı alır
  • insan geçmişiyle yaşamalı
  • benimkiler geri dönüşüme sığmayacak kadar büyük,geçici olarak sildim ben de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gülgüzeli

insan geçmişiyle yaşamalı

Geçmişinle yaşarsan ilerleme şansın kalmaz. Bence her akşam öl ve sabahları yeniden doğ felsefesi gerçekten kusursuz...
  • hiçbişeyi geri getirmezdim , diğerlerini de çöpe atar tamamen silerdim
  • bu aralar çok felsefik takılıoruz bakıomda...
    yakında DH dan yüzyılın sigmud ları çıkarsa şaşmayın...
  • lise2'de aşık olduğum bi kız vardı.onu elimden kaçırdım.
    geri getirmek isterdim
    çoook güzeldiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script -- 3 Şubat 2005, 16:46:46 >
  • lise sonda asık oldugum bırı vardı ona senı cok sevıyordum demek ısterdım(o bunu hıc bılmedı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart simpson -- 3 Şubat 2005, 16:51:58 >
  • 2002 ekimini geri döndürmek ve tekra ve tekrar yaşamak isterdim, off offff
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.