Şimdi Ara

Terk Edenler Geri Döner mi? Neden Döner?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kavgada edilen cümleleri yanlış anlayıp küstük ve ayrıldık.Söylediğim şeyler kötü bişey değil onuda söyleyeyim.Ayrılan taraf kız tarafı. Beni sevmişti adım gibi eminim ayrılırkende söyledi sevdiğini ama saçmalıkta burda ayrıldı işte.

Bu kız pişman olurmu? Nasıl olur? Neden olur?

• Terk eden taraf benimle bir işi kalmadığını açık ve net bir biçimde beyan etmiştir.

Bir ilişkide hayatında beni istemediğini açık ve net beyan eden bir şahıs benim gözümde yabancıdır.

Geri dönse bile yada dönmek istese bile tamamen tanımamazlıktan gelirim açıkçası. Nihayetinde evliyken bir tatışma yaşadığımda seni terk ederim cümlesini kuran eşimi direk boşamış biri olarak bunu daha önce yaptım da zaten. Tekrar yapmaktan çekinmem.

Bu kadar kişiliksiz olmamak gerek.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Terk Edenler Geri Döner mi? Neden Döner?

Bir ilişkinin bitişinden sonra, eski sevgililerin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği sıkça sorulan bir sorudur. Cevap çeşitli faktörlere bağlı olmakla birlikte, terk edenlerin geri dönebileceği durumlar vardır.

Neden Gidenler Geri Döner?

• Pişmanlık: Giden kişi, ilişkiyi bitirme kararından pişmanlık duyabilir ve geri dönmek isteyebilir.
    • Yalnızlık: Bazen terk edenler, yeni bir ilişki bulamadıktan veya mevcut ilişkileri tatmin edici olmadıktan sonra yalnızlık hissederler. Bu onları eski sevgililerine geri dönmeye itebilir.
    • Bitmemiş işler: Çiftler, ilişkilerini sonlandırdıklarında genellikle çözülmemiş sorunlar veya duygular yaşarlar. Bu bitmemiş işleri halletmek için geri dönmek isteyebilirler.
    • Alışkanlık: Uzun süreli ilişkilerde, çiftler birbirlerine alışırlar ve ayrıldıktan sonra bu alışkanlıkları özleyebilirler.
    • Korku: Bazı insanlar, yalnız kalmaktan veya yeni bir ilişkiye başlamaktan korktukları için eski sevgililerine geri dönerler.

Gidenler Geri Döner mi?

Tüm terk edenlerin geri dönmediğini belirtmek önemlidir. Geri dönme olasılığı, ayrılığın nedenlerine, çiftin ilişki geçmişine ve mevcut durumlarına bağlıdır.

• Karşılıklı anlaşma ile ayrılıklar: Karşılıklı anlaşma ile biten ilişkilerde, gidenlerin geri dönme olasılığı daha düşüktür.
    • Sadakatsizlik veya ihanet: Bu tür ayrılıklarda, giden kişinin geri dönme olasılığı son derece düşüktür.
    • Şiddetli veya istismar edici ilişkiler: Bu tür ilişkilerde, giden kişinin geri dönmemesi tavsiye edilir.

Sonuç

Terk edenlerin geri dönüp dönmeyeceği, duruma ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Ancak, pişmanlık, yalnızlık, bitmemiş işler ve alışkanlık gibi faktörler gidenlerin geri dönmesine neden olabilir. Her durumda, çiftler eski sevgilileri ile yeniden bir araya gelmeden önce ayrılığın nedenlerini ve geri dönmenin potansiyel sonuçlarını dikkatlice değerlendirmelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başkasını bulamazsa pişman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 hafta uzulur, 1 ayada baskasiyla takilmaya baslar emin ol.

• Kızın ilk sevgilisiyim belirteyim. Gönül gözü hep kapalıydı benden önce. Hiç kimseyi sevmemiş öyle ilk defa beni sevmiş. Sevgili işlerinden zaten hoşlanmazdı. Yani diyeceğim o ki; Başkası diye bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzehade

Kızın ilk sevgilisiyim belirteyim. Gönül gözü hep kapalıydı benden önce. Hiç kimseyi sevmemiş öyle ilk defa beni sevmiş. Sevgili işlerinden zaten hoşlanmazdı. Yani diyeceğim o ki; Başkası diye bişey yok

hep ilk olur zaten

• Bir kız gider başka kız gelir. Takma kafana.
    "neden döner" sorusuna gelince.....
    Döner lezzetlidir de ondan. Ekmek arası da oldu mu bayılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 18 Kasım 2016; 0:09:57 >
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Ben kendisini çok yakından tanıyorum. Ailelerimizde biliyor hatta. Her zaman ciddi düşündük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal geri döner mi sizce?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konudaki tüm mesajları artıladım.
  • peşinde olduğunu hissettirirsen dönmez sende dimdik dur ve sakın arama
  • Terk eden taraf benimle bir işi kalmadığını açık ve net bir biçimde beyan etmiştir.

Bir ilişkide hayatında beni istemediğini açık ve net beyan eden bir şahıs benim gözümde yabancıdır.

Geri dönse bile yada dönmek istese bile tamamen tanımamazlıktan gelirim açıkçası. Nihayetinde evliyken bir tatışma yaşadığımda seni terk ederim cümlesini kuran eşimi direk boşamış biri olarak bunu daha önce yaptım da zaten. Tekrar yapmaktan çekinmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Kasım 2016; 9:0:31 >
  • Giden gitmiştir, gittiği an bitmiştir.

• 'Hoşçakal diyen geri dönmüyor Mecnun.'

• Kızlar terk eden taraf olduklarında kolay kolay geri dönmezler. Ne kadar sevseler de özleselerde onlar ölür ama yine de geri dönmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Terk eden taraf benimle bir işi kalmadığını açık ve net bir biçimde beyan etmiştir.

sizde boşanmak için bahane aramışsınız simdi. zira fevri olarak birisi birisine seni terkedebilirim diyebilir öfkeyle söylenen şeyleri bizlerde gündelik hayatta söyleyebiliyoruz. hangimizin kullandığı bütün cümleler doğruki neticede

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Terk eden taraf benimle bir işi kalmadığını açık ve net bir biçimde beyan etmiştir.

sizde boşanmak için bahane aramışsınız simdi. zira fevri olarak birisi birisine seni terkedebilirim diyebilir öfkeyle söylenen şeyleri bizlerde gündelik hayatta söyleyebiliyoruz. hangimizin kullandığı bütün cümleler doğruki neticede

Yok gayet bu sözler sebebi ile boşadım eşimi. Kaldı ki evlenmeden önce çok net bir biçimde bu durumu dile getirmiştim.

Ben evi terk ediyorum" "Anneme gidiyorum" " Boşanalım" gibi tehdit içeren söylemlere kesinlikle taviz vermem diye. Kadın milleti işte "kapımda dolancaksın peşimde süründürücem" mantığı güttü ilk denemesinde direk boşanma davası açtım.

Ben bu tür konularda asla taviz vermem gebersem yine taviz vermem. Bir kez o laf benim ağzımdan çıktıysa daha dönüşü yoktur artık.

• Treth kullanıcısına yanıt
    çevik gibi iradeniz var o zaman. bu da çok güzel bir şey güçsüz değil, güçlüsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

çevik gibi iradeniz var o zaman. bu da çok güzel bir şey güçsüz değil, güçlüsünüz

Benim anlayışıma göre "Erkek" sözcüğü sadece bir cinsiyet belirtmiyor.

Yetiştirildiğim kültür örf ve adetlerimiz geleneklerimiz hepsini bir araya koyunca "Erkek" ten beklentiler oldukça yüksek.

Zayıf görünmeyeceksin belli standartların olacak sözünün ağırlığı olacak korunmak isteyenin sığınacağı biri olacaksın ailenin güvenliği çevrendeki zayıf insanların güvenliği .. Bunun haricinde para kazanmak ve ailenin geçimini sağlama vs. tamamı erkekten beklenen şeyler.

Durum böyle olunca ağzımızdan bir kelime çıktığı zaman bize zararda verse vermese de artık o öyle olacak demektir. Zayıflık göstermek gibi bir şansımız yok maalesef.

• olur aga böyle şeyler.gerçekten seviyosanız geri dönersiniz birbirinize.gerçek ilişkilerde böyle darılıp ayrılmalar sonra onsuz duramayıp geri barışmalar olur.eger kız hakkında söylediklerinden eminsen ilkiymişsin falan filan git sen söyle barışın aga.ama kızın kalitesi cok önemli işte.ertesi gün gidip baskasıyla görüşmeye başladıysa vay senin haline o zaman...
  • Yaşın genç olduğu için geri döner mi, geri dönse falan diye düşünüyorsun. Şunu unutma, giden kadının topuğundan bakılmaz. Bir kere gitmiş zaten, geri dönse emin ol yarın daha büyük zararlar verip yine gidecek.

Çık dışarı dolaş, piyasa biraz düzgün birisini bulsam da kapağı atsam diye aranıp duran kadınlarla dolu. Hele 30 yaş civarına geldiğinde göreceksin ki düzgün adam resmen piyasada bulunmaz hint kumaşı.

O yüzden hiç kafana takma. Şunu unutma, bu dünyaya bir defa geliyoruz. Kalkıp bu gün aman başkasını bulamam korkusu ile alttan aldığın her şey, verdiğin her taviz ileride senin canını daha çok yakacak. Hele o kızla evlenme hatasına düşersen, o yaptığı "bak giderim ha" atarı hep elinde koz olacak. çünkü sen kabul etmiş olacaksın.
  • kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim iyi bir açıklama oldu cidden. Ara ara sinirleniyorum zaten bazen nefret geliyor. Sizin dediğiniz gibi olacağınıda aklımdan geçirmiştim daha önceden, demek ki yanılmamışım. Ama sevilirse bunların üstesinden gelinir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.