Şimdi Ara

Hayatta hep ezik biri olmak. Kendini hep ezik biri görmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yasındayım lise son sınıfa gidiyorum. Bu hayatta hep ezik biri oldum. Hakkımı hic savunamadım. özellikle lise de resmen herkes benim alay etti. lise de cok kötü günler yasadım. Simdi kendimi cok ezik birisi gibi hissediyorum kendime hic deger vermiyorum. Bıktım artık bu hayattan. Keske hic dogmasaydım keske. Diger cocuklar gibi olamadım hicbir zaman. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar ağlaksınız arkadaş

• Diğer çocuklar gibi olma zaten olayı kafanda büyütüp içinden çıkılamaz hale getirme sadece biraz özgüvene ihtiyacın var.Bir hedef belirle ve emin adımlarla yürü.Kimsenin davranışlarıda seni yolundan alıkoymasın.Hedefine ulaştığında ise diğer çocuklara tekrar bir bak bakalım.Esas mutluluk budur işte :)
  • Algı yaratma başkasının psikolojisini etkilemeye çalışıyon
  • Forumda sadece bu tarz konular açiyormussun. Kendine yazik etme. Kesinlikle psikologa git.Forumdan fayda bulamazsın. Hayat kisa, mutsuz olup vaktini bitirme.

• Psikoloğa git. Bir de her şeyi bu kadar takma kafana. Ölümlü dünya. Şimdi yaşamayacaksan ne zaman yaşayacaksın hayatını

• psikolojik danışmana ya da psikoloğa gidip profesyonel yardım almalısın..ben yapardım ama uzaktan olmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canım benim inan bana bir gün geliyor ve sen deli gibi utandiran durumlar komik geliyor başına bıdaha aynılari gelse alay ederek karşılasiyorsun. Bende bir zamanlar 17 yaşında oldum dediğin gibi sıkıntılar çektim.

Sonra bı gün hayatla alay etmem gerektiğini öğreten bişey yaşadım hicbir şey ciddi ve çok önemli gelmediğinde olur bu o zaman hayatla alay etmeye başlıyorsun işte. O zaman hiç biseyden cekinmiyor istediğin kişiyle istediğin biçimde iletişim kurabiliyorsun

Filmlerde olur ya hani hep toplumdan dışlanan utangaç tipler gün gelir ve hep o saygı duyulan süper kahraman olur

İnan seninde hayatında bu dönem gelecek ve birden acilacaksin ama şu karamsarlığı önce üzerinden bı at şu kocaman sonsuz evrende aslında kimsenin bir noktadan daha büyük olmadığını kimsenin ve hatta hayatın kendisininde o kadar ciddi olmadığını kavra.

Burada adını bile mutsuzluk diye almışsın bunu kendine yapma kendini mutsuzluğa şartlanma

yeni bir sayfa aç kendine seni hiç tanımayan hiç taninmadigin ortamlara gir olmadığın biri gibi davran biraz yani normalde biraz özgüven sorunun var gibi bunu yansıtma bı rol edin kendine ve ol onu oyna yapabildiğini gördüğünde zor olmadığını büyüttüğünü anlayacaksin

ne kadar basit olduğunu göreceksin

Umarım mutluluğu bulursun bu senin elinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine zıt kız -- 7 Mart 2017; 20:19:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.