Şimdi Ara

Hayatta kalma film önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
14.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katılıyorum on numara filmdir kendisi.
  • Hayatta kalma temalı filmler son yılların en revaçta film türlerinden. Ben de bu tarz filmleri paylaşacağım bir liste yapmaya karar verdim. Bu listenin ilkinde, popüler olan filmlere yer verdim. Muhakkak birçok kişi tarafından izlendiğini düşündüğüm yapımları hala izlemeyenler varsa kesin listelerine eklemeli.

https://multimeydan.wordpress.com/2015/11/25/survivallist-1/

Hayatta kalma film önerisi

• Pi nin yaşamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimeydan

Hayatta kalma temalı filmler son yılların en revaçta film türlerinden. Ben de bu tarz filmleri paylaşacağım bir liste yapmaya karar verdim. Bu listenin ilkinde, popüler olan filmlere yer verdim. Muhakkak birçok kişi tarafından izlendiğini düşündüğüm yapımları hala izlemeyenler varsa kesin listelerine eklemeli.

https://multimeydan.wordpress.com/2015/11/25/survivallist-1/

Sadece 4 film mi?

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Bu tarzda çok fazla film var paylaşacağım.
    Bu ilk liste. Ara ara yeni listeyi yenileyerek yayınlayacağım.
  • Hidden.

• The Way Back
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

The Way Back

Ben bu filmi izledigime cok pismanim.

Keske izlememis olsaydim da simdi izleseydim. Suana kadar izledigim en gercekci survival filmdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Hidden.

Hah, soluk alanli film buydu. Ismini hatirlayamamistim.

• Hayatta kalma temalı filmlerin ilgi gördüğü bir gerçek. Bunu yapımcılar da farkında. O yüzden son dönemde bu tarz birçok film görüyoruz. Ama maalesef birçoğu ilgiyi sömürmek için yapılan filmler oluyor. İzleyiciyi filmin içine çeken, hayatta kalma mücadelesini sanki siz veriyormuş gibi hissettiren filmleri yakalamak zorlaşıyor. Bu nedenle ben de daha önce izleyip beğendiğim bu kategorideki filmleri yaptığım listeler aracılığı ile paylaşmaya çalışıyorum.

Bu listenin ilkinde daha çok popüler olan ve birçok kişi tarafından izlendiğini tahmin ettiğim filmleri paylaşmıştım. Bu listede de çok beğenerek izlediğim 4 filmi paylaşacağım. Şimdiye kadar gözden kaçıranlar olmuşsa kesinlikle şans versinler.

Yazının devamı;

https://multimeydan.wordpress.com/2015/12/07/survivallist-2/

• Geçen hafta izlediğim 2 flimi şiddetle öneririm.

1:The Revenant

2:
    In the Heart of the Sea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• World warZ

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Geçen hafta izlediğim 2 flimi şiddetle öneririm.

1:The Revenant

2:
    In the Heart of the Sea

Diriliş bende öneriyorum. Dicaprio bu oyunculukla aday olur oscara 👍

• Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Ciddi diyorum buradaki oyunculuğu ile kesin alması gerek,bu kez de alamazsa daha ödül alamaz.
  • Doğada tek başına yaşam içten içe birçok kişinin hayalini kurduğu, düşününce akla hoş gelen ancak bir türlü uygulamaya geçirilemeyen bir fikir. Doğada tek yaşamak kadar uçuk olmasa da hepimiz birilerinden, “güneye gidip limon yetiştirmek istiyorum” ya da “okyanus kenarında ev sahibi olup kayığımı zımparalamak istiyorum” tarzı hayaller duymuşuzdur. Belki de bizzat kendimiz bu tip hayaller içine girmişizdir. Bana kalırsa bunun temel nedeni, hayatın git gide daha yorucu hale gelmesi. İş güç anlamında söylemiyorum. Sosyal yaşam çok yorucu hale gelmeye başladı. Sürekli bir mücadele, bir yarış içerisinde herkes. Birilerine bir şeyler kanıtlama derdinde. Eskiden insanlar işe gidip yoruluyorlardı. Mesai bittiğinde ise herkes kafası rahat bir şekilde dinlenebiliyordu. Şimdi asıl mücadele mesai saatinden sonra başlıyor. Neyse asıl konumuzdan uzaklaşmayalım. İşte saydığım tüm bu nedenlerden ötürü herkes kafasını dinleyebileceği, gereksiz rekabet ve mücadelelerin içinde olmayacağı bir yaşamın hayalini kuruyor. Ama harekete geçemiyor. Çünkü hepimiz bu yaşam tarzından şikayet etsek de bir anlamda bağımlısı olmuşuz. Her şeyi bırakıp gitmek içten içe zor geliyor. İşte tam bu noktada ne demiş Dick Proenneke; “Sadece hayal etme, yap”

Yazının devamı;
    https://multimeydan.wordpress.com/2016/01/08/alone-in-the-wilderness/

• Revenant
    İn the hearth of the sea
    Against the sun
    Das boot
    Martian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 8 Ocak 2016; 14:09:13 >
  • Hayatta kalma filmleri üzerine iki liste var.
    Hayatta Kalma Filmleri ve Doğada Yaşam Mücadelesi bir bakın derim.
  • Toprak Altında

Efsane bir filmdir tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.