Şimdi Ara

Hayatta kalma film önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
14.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

Bende indirecek film bakıyordum.Eyvallah hocam şuan iniyor.

Beğeneceğinden eminim karanlık ortamda izle ,ve sonrasında bu tarz bir film daha önericem sana keyfili seyirler

öner bakalım :D Buried tarzında film bekliyorum :D Eğer bagajda geçen filmi diyorsan onu izledim

tüm film boyunca süren kovalamacadan olsa gerek tam not aldı benden . sahne geçişlerinde kullanılan vahşi hayvan görüntüleri de iyi olmuş. +en iyi senaryo dalında oscara aday olmuştur...

1966 yapim nedir ya eski filmleri izlemiyorum tesekkurler genede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

The wayback bunun üstüne survival filmi tanımam. Aşırı gerçekti amerikan filmlerinin klişeleri pek yok. Zaten gerçek öyküden konusunu almış diye hatırlıyorum.
  • Biraz komedi olsun içinde dersen

Shaun of dead
    The worlds end

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Biraz komedi olsun içinde dersen

Shaun of dead
    The worlds end
    beyler filmler için eyvllah hepsini sıraya aldım birer birer izliyorum izlemediklerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_navaro5

Arkadaşlar Ben Efsaneyim,Yarından sonra gibi filmler veya Predators yada yeni çıkan film maze runner(labirent) tarzı filmler arıyorum.Aradığım şey insanların kötü bir durumda kalması ve o durumla baş edebilmesi bu tarz filmler önerirseniz sevinirim.

Kesinlikle Dünya Savaşı Z filmini izle.Başrolde Bradd Pitt var.Sürükleyici bir filmdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmeyeah

quote:

Arkadaşlar Ben Efsaneyim,Yarından sonra gibi filmler veya Predators yada yeni çıkan film maze runner(labirent) tarzı filmler arıyorum.Aradığım şey insanların kötü bir durumda kalması ve o durumla baş edebilmesi bu tarz filmler önerirseniz sevinirim.

Kesinlikle Dünya Savaşı Z filmini izle.Başrolde Bradd Pitt var.Sürükleyici bir filmdir.
    World War Z, Cast Away, Into the Wild, 127 Hours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Ocak 2015; 17:47:35 >
  • quote:

quote:

world war z yi izledim zaten aradığım filmlerde o tarz filmler.yinede önerin için sağol
  • quote:

quote:

quote:

world war z yi izledim zaten aradığım filmlerde o tarz filmler.yinede önerin için sağol

Alıntıları Göster
    Hayatta kalma türündeki izlenmesi gereken filmleri zaten arkadaşlar söylemiş. Çerezlik hafif gerilim de olsun dersen 30 Gün Gece'yi öneririm.

• quote:

quote:

quote:

O halde 2014 yapımı olan Fırtına'nın İçinde isimli filmi tavsiye ederim.Bizzat kendim izledim.Güzel bir film.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O halde 2014 yapımı olan Fırtına'nın İçinde isimli filmi tavsiye ederim.Bizzat kendim izledim.Güzel bir film.

Alıntıları Göster
    Lone Survivor - Tam aradığın tarzda olmayabilir ama beğeneceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -_OnuR_-

Lone Survivor - Tam aradığın tarzda olmayabilir ama beğeneceğini düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Buried iyidir.
    Grey var bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Buried iyidir.
    Grey var bir de

Alıntıları Göster
    fırtınanın içindeyide izledim kardeşim sağolasın o tarz doğa olaylarınıda severim. @Hellmeyeah

Lone survivor izlediğim en iyi askeri filmlerden biriydi eyvallah tavsiyen için @-_OnuR_-

Greyi izledim bira uzun ve sıkıcı geldi ama genel anlamda iyidi.Buried e hemen bakıyorum sağol. @smylmzr
  • quote:

fırtınanın içindeyide izledim kardeşim sağolasın o tarz doğa olaylarınıda severim. @Hellmeyeah

Lone survivor izlediğim en iyi askeri filmlerden biriydi eyvallah tavsiyen için @-_OnuR_-

Greyi izledim bira uzun ve sıkıcı geldi ama genel anlamda iyidi.Buried e hemen bakıyorum sağol. @smylmzr
    Arrkadaşlar Buried filmini izledim gerçekten güzel bir filmdi.Özellikle sonu gerçekten heyecan verici.Tavsiye edenlere teşekkürler.
  • quote:

Arrkadaşlar Buried filmini izledim gerçekten güzel bir filmdi.Özellikle sonu gerçekten heyecan verici.Tavsiye edenlere teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Şu listedeki filmleri önerebilirim hocam. Hepsi sağlam filmler bence.http://hayro.la/en-iyi-hayatta-kalma-filmleri/

• YENİ HAYAT TABİKİDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: barangktg

YENİ HAYAT TABİKİDE
    Hayatta kalma temalı filmleri çok severim. Doğada geçen filmleri de ayrı severim. Doğada geçen hayatta kalma temalı filmleri yakaladığım zaman affetmem haliyle.Backcountry‘yi, Türkçe ismiyle Ölüm Ormanı‘nı gördüğümde hemen izlenecekler listemde bir numaraya aldım. Film her ne kadar ortalama puanlar alsa da dediğim gibi bu tarz filmleri puanına, değerlendirmesine bakmadan izlerim. Film, aynı zamanda oyunculukta yapan Adam MacDonald‘ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi.

7,5/10

Yazının devamı için,

https://multimeydan.wor...2015/11/18/backcountry/

Hayatta kalma film önerisi

• quote:

Orijinalden alıntı: grandherakles

Arkadaşlar ismini bilmediğim uçak kazası sonucu yoğun kar yağışlı bir dağa düşüp ölmüş arkadaşlarlarının etlerini yemek zorunda kalan bir flim vardı eski bir flim o filmde çok güzeldi

alive.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumperfume

Tşk ederim
    Everest
    http://www.beyazperde.com/filmler/film-218954/
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Everest
    http://www.beyazperde.com/filmler/film-218954/

Alıntıları Göster
     Hayatta kalma film önerisi

güzel filmler önermişler arkadaşlar lakin en kral film belgesel tadında. Touching the Void (2003)

http://www.imdb.com/title/tt0379557/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 24 Kasım 2015; 0:36:03 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.