Şimdi Ara

hayatta kalma temalı sürükleyici film tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Wind River cinayet filmi değil mi hocam yaban olunca hayatta kalma mı oluyor
  • Cinayet ama survivor durumları da var. Gerçi benden önce öneren olmuş görmemişim, listeyi kabartmak için yazdım ama film sıradan bir cinayet ve dedektiflik filmlerinden farklı. @The saints of killers

@gandalff Owen Wilson'ı sevmen daha iyi o zaman filmi daha çok seveceksin demektir. Çünkü ben o arkadaşı pek sevmiyordum ve sürekli komedi filmleriyle bağdaştırıyordum ta ki bu filmi izleyene kadar. Ciddiyet ve ciddî roller de yakışıyormuş, gerilimde de iyi iş çıkarabiliyormuş Owen.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=112185450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2017; 9:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşman Hattında (Behind Enemy Lines) izlemediysen izle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşkiya

• Konuyla alakası yok ama "sahtekar " filmini tavsiye etmiyorum. İzle diyorum

Angelina, namı diyar tombraider yengemizin performansı, har-i kuladenin de fevkinde

• cast away +1

• Aramızdaki sözler

• Henüz çok yeni bir film vizyona dahi girmedi ama nette var İdris elba ve kate winslıt var harika bir film..

• Gravity çok etkileyici

• Jumper
    Özel yeteneği olduğunu öğrenen bir adam soyguna kalkışır ve bütün polisleri üzerine çeker
    film boyunca karakter bi nevi hayatta kalmaya çalışıyor
  • Green Inferno tabiki hayret kimse yazmamış
  • Into the white

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Road
    Viggo Mortensen oynuyor başrolde.
  • Locke filmini 2 gün önce seyrettim gerçekten güzel yapımdı. Dram demişler, öylr duygulara boğulmadım boğazım da düğümlenmedi ama yine de hoş bir yapımdı. Dramı hissedemezsem de filmi sevdim, filmin tarzını sevdim. Karakterin neler yaşadığını, yoğunluğunu film adeta seyirciye hissettiriyor. Sanki arabanın içindeki adam benmişim de sürekli sorunlarla ben boğuşuyormuşum gibi hissettim. Bu başarıdır. Zaten seyirciyi de bu çekiyor. Bir de ben gece yolculuğunu severim, sakin ve ışıklı yollarda araçların asfalta temas eden kesintisiz lastik sesleri hoşuma gider, ferahlatır. Filmi bu yüzden de sevdim. Filmin başından sonuna araç içinde geçmesini de takdir ettim ve sevdim. Buried filminin araç içi versiyonu gibi olmuş. Tek mekan gilmi derler ya bu tek araç, tek otomobil filmi olmuş. Sevdim, bayıldım. Zaten Tom Hardy'yi de severim, oyunculuğunu da severim -ki bu tarz filmler oyuncuların oyunuculuk potansiyelini dibine kadar zorlar- Hardy üstüne düşeni bu filmde sonuna kadar yapmış. Böyle yoğun her öneri filmlerine açığım.

• Estağfurullah. Ben sadece olanı, gördüğümü, hissettiğimi söylüyorum. Bunları da olabildiğince doğru şekilde aktarmaya, ayrıntı ve doğru sözcüklerle eseri tam olarak veya büyük ölçüde açıklamaya çalışıyorum ve ortaya yorum çıkıyor. Üşenmesem daha da iyi yazmaya çalışırım da üşeniyorum. Bir de kafayı meşgul eden çok etken var, o da yazı yazmamı baltalıyor tabi. Forumda benden daha iyi yorumcular da var. Ben sadece F/P canavarıyım o ka'ar

Senin de felsefe bölümündeki yorumlarını severek okuyoruz. Bi de otobüs var tabi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.