Turknet Arızayı çözemiyor.
Turktelekom müşterisi olsam şimdiye hallolurdu diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
Şuan hiç bir internet sağlayıcıdan(netspeed, netgalaksi ye başvurdum) abone olamıyoruz.
PORT YOK ,ALT YAPI YOK DİYORLAR.
Zaten internet üzerinden de alt yapı gözükmüyor, bizim sokakta sadece bizim binada yok ne hikmetse
turktelekom müdürlüğüne şikayet e gittim bizim müşterimiz değilsiniz dediler. Servis sağlayıcınızla @TurkNet Destek muhatap olun dediler.
EVİMDE İNTERNET OLMASI İÇİN SİZCE NE YAPMALIYIM??? Tavsiye bekliyorum arkadaşlar. Mecburen turktelekoma mı geçmeliyim??
12 Gündür internet yok!!!
(Ank/Keçiören)
Zaten çok pahalı dedim iptal ettirdim .
Netgalaksi ye geçeyim Dedim
Aradım Alt yapınız yok dedi
Netsepeed e Başvurdum Alt yapı yok port yok dedi.
NAPIYIM TURKTELEKOM A MI GEÇEYİM ???
Zaten turktelekom yüzünden İnternet yok!!
Ayrıca turktelekom müdürlüğüne kadar şikayete gittim. bizim müşterimiz değilsiniz hiç bişeyi şikayet edemezsiniz? Servis sağlayıcınızla @TurkNetDestek muhatab olun dediler.
@TurkNetDestek De arıyor Altyapı çalışmanız devam ediyor ,
Ne zaman gelir diyorum;
cevap yok . kesik olan günler in parasını faturadan düşeceğiz diyor.
E parasını düşünçe çözüm mü oldu ? YOOO
benim cep telefonu hatıtıma 2 tane tarife yükledim 140 tl o da bitti bitecek.
Netflix aboneliğim i kullanamıyom, Amozon prime aboneliği m var hep boşa gidiyor
SENE OLMUŞ 2022 EVİMİZE İNTERNET BAĞLATAMIYORUZ YAUUU
Bana TAVSİYE verin, Sadece Adsl altyapısı var
Ankara nın göbeğinde oturmama rağmen, sokağımızda hatta mahellemiz de fiber, vdsl falan yok.
sadece adsl var.
turknete aboneyim. 5 gündür internet de arızalı. sadece halledeceğiz diyorlar . artık fiber getirselerde kullannmam. 140 tl neden ödeyim ki ben. fiber kullanan adamla. benim gibi yotube da video izleyemeyen adam dan aynı para alıyorlar.
YARDIM EDİN ARKADAŞLAR
Hangi internet benim için iyi olur.
4.5g li sim kartlı falan
Önerebileceğiniz bir internet yok mu?
|
senin sorunun o koca kıçının kafandan büyük olması
(özellikle konuyu buraya açtım ,maksat geyik mhbti)
Evet gençler. bu geyik cümle arkadaş aralarında espri amaçlı , amerikan filmlerinden alıntı cümle , hangi filmde geçiyor?
Ben polisiye filmleri çok severim, e haliyle epey bir polisiye film izledim. ama bu repliğe hiç denk gelmedim; dublajlı, alt yazılı
hangi filmde geçiyor bu ? denk geleniniz var mı?
yardım izlediğim filmin ismini hatırlamıyorum
|
bi şarkı arıyorum 2 gündür arıyorum bulamıyorum
|
bir şarkı arıyorum
|
Teleservice mi televolemi belli değil htc desire s
|
Meslek: profiterol
forum içi alışverişlerim EASTWOOD1981,(SONY MDR-EX300SL KULAKİÇİ KULAKLIK 45 TL) orkan_pp wilym@n (Samsung 80gb ide harddisk 30 tl(ANK), ferhanank(Satılık 2. EL Nokia N 97 32 GB" ), ReiCheN(" [SATILIK] MOTOROLA S9 BLUETOOTH KULAKLIK) , TheKane(" ,| ANKARA-125TL 5800XM") , Garanti Tech(MSI K9VGM-V) , saynın41(" Dell latitude D610 Notebook (140 TL)+" Nvdia GTX460 Sonic(160TL)") , flasource (" Satılık Sensation Z710e) muho06(" 300W CASPER PSU GERÇEK 300W"+fan+fan ızgarası) , Shadowdeath(" Satılık Creative SoundBlaster Live 5.1 Ses Kartı" ) gencfenerli_ertan(SATILIK LGA KOMPLE SİSTEM 150 TL) syler23 (LGA 775 Asus P5KPL) Sibereren(" Turkcell t10" ) , ZvAnA (), ahmut1 (" SAMSUNG GALAXY İ9000 "), Y.İ.Ğ.İ.D.O. (6600) ngnzlr ;( " Satılık Siyah iPhone 5 16Gb, Pasaport Kayıtlı, Kutulu, Çok Temiz") alındı halen referansım yok :) |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 9.199 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El