Şimdi Ara

hayatta sağlık dışında sevgiden önemli bir şey olmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden size kıyak hemen çekin yeni açılmış 

yatırımsız banka hesabına çek

Yatırımsız 1000 tl veriyor 

hayatta sağlık dışında sevgiden önemli bir şey olmaması

hayatta sağlık dışında sevgiden önemli bir şey olmamasıbitlo
    Bitlo - Türkiye'nin Güvenilir Bitcoin ve Kripto Para Borsası
    https://www.bitlo.com/ref/2eplrd

• daxpc kullanıcısına yanıt

bizim gençler o noktada değil, parasızlık ve işsizlikten geberiyorlar, bu duruma düşen gençler her türlü illegal işe meyillidir.

• Gün geçtikçe artan eflasyon karşısında değeri düşen tek şey "İnsanın insanlığın değeri".
    - Rahmetli Müslüm Gürses bi tv programında şöyle diyordu :
    – ...Benim mutlu olmam bir şeyi ifade etmiyor önemli olan hepimizin mutlu olması birbirimizin mutluluğuna katkıda bulunmak...
    Biz bu anlayışı kaybettik. Bencil bir toplum haline getirildik .
    -Hatayı kendimizde aramak lazım birde . Şikayetçi olduğumuz durumun biz neresindeyiz. Düzeltmek için ne yapabiliriz.
    -Çoğu anne baba şikayet eder çoçuğum telefondan pc den tv den kalmıyor diye . O imkanı veren kendisi olduğunu kabullenmez.Bu cihazları da satmaz. Çoçuğu ile ilgilenmez sürekli şikayet eder. (Bende telefondan kalkamıyorum deniyorum bırakmayı)
    - Sizin şikayetinizi anlıyorum . Ama çözümü sizde saklı hocam. Mutlu olabileceğiniz aktiviteler ilişkiler davranışlsr geliştirmek sizin elinizde kendiniz arayıp deneyip bulacaksınız.
    - Belki bir çocuğa kıyafet alacaksınız. Belki aile bireylerini çaya davet edip sohbet edeceksiniz. Belki annenizi alıp güzel bir yerde kahvaltı yada yemek yiyeceksiniz.
    - Ben anneme doğum günü hediyesi diye 30 tl lik tablo almıştım. Annem gördü tabloyu sarıldı bana içten samimi bir şekilde sıkıca sarılmıştı . Hediyenin ne olduğunu onun için önemli değildi. Önemli olan onu düşünmüş olmamdı.
    - Mutluluk beraber olan bir şeydir . Bugün siz yaparsanız yarın öbür hiç beklemediğiniz bir anda başka birisi.
    Mühim olan insanlık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.