tam 30 yıldır saatim durmuş ben işlemişim gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum NFK Budur!
çok güzelmiş gerçekten.. gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmak.. mutluluğun sırrı bu sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: adam hakli beyler
HİÇBİRİNİZ BİLEMEDİNİZ EN KÜÇÜK BÖCEKTEN EN BÜYÜK HAYVANA KADAR BÜTÜN CANLILARIN AMACI NESLİNİ DEVAM ETTİRMEKTİR. BU YÜZDEN SÜREKLİ SEKS DÜŞÜNÜR, BESLENİR, NESLİNİZİ DEVAM ETTİRMEK İÇİN YAŞARSINIZ.
DAĞILIN ŞİMDİ
Olm senden önce 2-3 kişi yazmış görmedin mi :D
quote:
Orijinalden alıntı: Taylır Dördın
quote:
Orijinalden alıntı: ebubekirx
tam 30 yıldır saatim durmuş ben işlemişim gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum NFK Budur!
çok güzelmiş gerçekten.. gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmak.. mutluluğun sırrı bu sanırım..
gerçekten çok güzel dize evet.. ama orada sanırım kendisinden bahsediyor yani gökyüzünden haberi olmadan uçurtma uçurmuş.. benim anladığım mutluluk gökyüzünün farkına varmaktır..+
quote:
Orijinalden alıntı: PehlivanJedi
quote:
Orijinalden alıntı: Taylır Dördın
quote:
Orijinalden alıntı: ebubekirx
gerçekten çok güzel dize evet.. ama orada sanırım kendisinden bahsediyor yani gökyüzünden haberi olmadan uçurtma uçurmuş.. benim anladığım mutluluk gökyüzünün farkına varmaktır..+
Tam otuz yıldır saatim işlemiş ben durmuşum Gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum
Necip Fazıl Kısakürek
Doğrusu bu
Allah insanı tüm yarattıklarına halife eyledi ..
Bu yüksek mertebe nin hakkını vererek Allah a kulluk vazifemizi yerine getirmek Şeytanın telkin lerine uymamak Hayattaki amacımız bu , Bunu yaparsak sonsuz alemde cennetle mükafatlandırılıcaz .
Hayat boş pompala coş
tek amaç mutlu olmak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme