Şimdi Ara

Hayattaki En Büyük Pişmanlığınız Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bu hayattaki en büyük pişmanlığım rahat bir kurumda çalışırken sevdiğim aşık olduğum kızın kurumuna tayin istedim
    aynı kurumda çalışıyorken mutlu idik, 1 hafta böyle kızın dengesiz hareketleri yüzünden ayrıldık daha doğrusu kızı sevdiğimden
    onu hiç kırmadığım için aynı kurumda çalışıyorken burnu kalktı tabi, durduk yere dediki ayrılalım dedi
    doğru dürüst bir sebep yokken kız saçmaladı ayrıldı, gururda yaptı yazamadıda, şimdi ayrıyız,

Allahım öyle bir zorki bu acı sevdiğin kızla ayrı olmak ayrılmak herkesin kaderidir belki ama aynı kurumda çalışmak,
    sabah karşılaşmak akşam karşılaşmak, çok kötü :(

hani diyorlarya unut, salla, iyisini bulursun,

UNUTULMUYOR, Onu her gördüğümde canım fena yanıyor, 5 ay geçmesine rağmen,

BU HAYATTAKİ EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM ONUN ÇALIŞTIĞI KURUMA TAYİN İSTEMEK OLDU, ÖYLE ZORUMA GİDİYORKİ....
    GELDİĞİM KURUM GÖREVDE YÜKSELME AÇTI ONU KAÇIRDIM, İŞİM RAHATTI ONU BIRAKTIM,
    HİÇBİŞE ZORUMA GİTMİYORDA,

ŞİMDİ ÇIKARKEN YİNE KARŞILAŞACAZ :(

• asik06 hee ?!?!Bmw e30 ile drift yapıyor musun?Çok merak ettim de. =)
  • asik06 A kullanıcısına yanıt
    Aman ne pişmanlık ama..
  • 5 yıl önce wolfteam e 400 tl yatırmıştım :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay uzun bir süre bu zamana kadar unutulurdu ama işte her gün karşılaşmanız buna mani oluyor sanırım.

Bir bayan için bu kadar derbeder olma kardeş, yok mu çevrende başka beğenebileceğin bir bayan?
  • Biraz olsun insan icine karismak galiba. Lisede hep tek basimaydim. Ozguvenim gittikce azaldi. Simdi eskiye gore cok iyiyim de gitti guzelim 4 sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pişmanlık değil de keşke çocuklarının sağlığına daha önem veren bir ailede dünyaya gelseymişim diyorum hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımın 3 senesi çalan kadını hala sevmem pişmanım ama hala seviyorum.
  • internette tanışmış olduğum güvendiğim, tüm gereksiz insanlar en büyük pişmanlığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.