Şimdi Ara

Hayattan Sogudum Artıkk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • La yeter.pcye nasıl bağladım konuyu bende bilmiyorum diyorum sen hala pc diyosun.doğru düzgün okuda ondan sonra cevap yaz.pcyi unut pc falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene babanı bekliyeceğine 6 ay çalış pc diz
  • Kızla gelecek için para biriktireceğine gitmişsin pc ,xbox felan diyorsun.En azından bir söz felan kesin evlilik felan sonra olsada olur.
  • 1000 tl bozdur bozdur harca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Kasım 2015; 22:55:17 >
  • 250 liraya çıkma pc satıyorlar sıfırını almak zorunda değilsin. Hayallerin uzaktaysa sen de biraz yaklaş.
  • Beyler saolunda iş pc konusu değil.pcyi geçin.söz kessem sonrası nolcak ? Nişan evlilik vs vs.abim düğününü nişanını ben yaparım.parasını ben veririm dedi de hepde veremezki oda.ailemin gözünde hep kazanıcak olan abimdi.ben kendimi evlatljk gibi hissediyorum.

• PC alma işi olurda evlenmek nedir 1k ile hocam?
    vermiyorum sana maaşımı diyip 2 ay biriktirme şansın varmı pc için? maddi durumumuz kötü değil demişsin dile kolay 12 yıl aynı pc ile gitmez ortalama gelirli biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJiTR

Beyler saolunda iş pc konusu değil.pcyi geçin.söz kessem sonrası nolcak ? Nişan evlilik vs vs.abim düğününü nişanını ben yaparım.parasını ben veririm dedi de hepde veremezki oda.ailemin gözünde hep kazanıcak olan abimdi.ben kendimi evlatljk gibi hissediyorum.

hocam şu söz işini illa yapıcam kafasındasın galiba bir rahatla sen şimdi zamanı değil.

• Aldığın 1.000 TL ile kira vermeyip, sadece faturalar ve başka ev giderlerinin bir kısmını karşıladıktan sonra elinde kalan parayı tekrar hesap edip, üzerine ev kirasını, hastalıkları, yaz tatilini, çocuk olduğu zamanı da ekleyip tekrar hesaplama yap.

Ya da, yaptığın işte ustalaşıp kendi işyerini açana kadar bekle ve kendi evini geçindirebilecek ekonomik bağımsızlığa kavuşunca Türkiye'de bulunan milyonlarca kızdan bir tanesini evlilik için aday olarak belirle.

Sana okumayı tavsiye etmiyorum. Lise kadar basit eğitime sahip bir okulda bile 2 kere kalmayı başardığına göre, eğitim sistemi ile anlaşamıyorsun ve anlaşmal zorunda da değilsin.

• Kim lise de mötü devirip yatmayı serseri serseri sokaklarda,internet kafelerde sürtmeyi istemez ama işte olmuyor eğer ticaret kafan ve babadan sermaye desteğin yoksa eşşek gibi liseyide üniversiteyi de okuyacaksın başka çaren yok,yoksa ömür boyu asgari ücrete çalışırsın.
  • Kız arkadaşını işe sok onun parasıyla bilgisayar al

• Dostum sen karı mı istiyon ? Pc mi istiyon ?

PC, birkaç ay tasarruf yaparsan alınır..
  • Beyler söz işinde ben beklerdim biraz daha da sevgilim sıkıştırıyo.4 yıldır sevgiliyiz.onun tarafından düşününce oda haklı.bu söylediklerinizi onada söyöedim.bende çalışırım sana destek olurum gibi şeyler söyledi.ne bilim bi tuhaf oldum.benim aklımda olan eşim olursa onu hiç çalıştırmayacaktım.nerden geldim buralara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.