Bildirim
## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (132. sayfa)
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sefa5152
quote:
Orijinalden alıntı: ShinoLexTazy
Telefondan oynayan arkadaşlar gazeteyi oradaki gibi büyük yapamazsınız. Oyunun 2 modu var telefon ve tablet Telefon modunda ufak gelir gazete ancak tablet modunda böyle gelir
Not: Blustacks tablet mantığıyla çalıştığı için bs'de de gazeteniz büyük gelir.
Bluestacks da iyi :D arada pc den oynuyom haydayi
IOS desteği var mı bluestack'in ? oyunu bozmayalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
quote:
Telefondan oynayan arkadaşlar gazeteyi oradaki gibi büyük yapamazsınız. Oyunun 2 modu var telefon ve tablet Telefon modunda ufak gelir gazete ancak tablet modunda böyle gelir
IOS desteği var mı bluestack'in ? oyunu bozmayalım...
valla bende 6s aldım bugün kurdum telefona oynuyorum şimdide pc ye bluestacks yuklüyorum eğer oyun facebook hesabına bağlıysa olur
-
quote:
quote:
quote:
quote:
valla bende 6s aldım bugün kurdum telefona oynuyorum şimdide pc ye bluestacks yuklüyorum eğer oyun facebook hesabına bağlıysa olur
facebook'a bağlı evet. kendi kendime çözebilir miyim eşleştirmeyi kolay mı ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
facebook'a bağlı evet. kendi kendime çözebilir miyim eşleştirmeyi kolay mı ?
Kolaylıkla yaparsın öyleyse uygulamaları indirmek için blue stacks da sadece gmail hesabın olsn yeter
-
mahallen ne -
oyunda aynı mahallaede oldugumuz bır baska kısıye pm atabılıormuyuz yoksa ılla yan taraftanmı yazıoruz herkes gorecek sekıldequote:
Orijinalden alıntı: Crauls
mahallen ne -
pm özelliği ne yazık ki yok. yan taraftan yazabiliyorsunuz sadece. -
yer genişletme araçları var elimde, karşılığında vida kalas ve bant ile takas yapabilimquote:
Orijinalden alıntı: Matsuyama4eva
pm özelliği ne yazık ki yok. yan taraftan yazabiliyorsunuz sadece. -
Yok mu güzel bir mahalle -
Para biriktirmek için artık sadece birşeyler satıyorum. En çok tavuk yemi -
Android de oynayan varsa şu oyunu google play oyunlar adım Emir Paşahan Yıldız. 17 level olunca mahalle kurarız -
ya beyler mağazaya yanlışlıkla yumurtayı ucuz fiyata koydum kimse almadan bunu nasıl düzeltebilirim o yumurtayı geri alıp normal fiyata vermem lazım elmasla sil dediğim ilanlar geri dönmüyor bana 10 tane yumurtaya yazık olmasın şimdi :)quote:
Orijinalden alıntı: GoodTeamGGWP
Android de oynayan varsa şu oyunu google play oyunlar adım Emir Paşahan Yıldız. 17 level olunca mahalle kurarız -
quote:
Orijinalden alıntı: MyConcept
ya beyler mağazaya yanlışlıkla yumurtayı ucuz fiyata koydum kimse almadan bunu nasıl düzeltebilirim o yumurtayı geri alıp normal fiyata vermem lazım elmasla sil dediğim ilanlar geri dönmüyor bana 10 tane yumurtaya yazık olmasın şimdi :)
Sen de ucuza sat. Ne olacak zararın en fazla 179 lira olur. 10 tanesini 1 liradan koysan bile. :) -
Hocam senin canın sağolsun da ekonomi kötü oyunda her şey ateş pahası :) Al satçı oldum oyunda 50 liraya 10 yumurta filan alıyorum 20 liraya mısır filan, yumurtayı 150 den mısırı 60 dan veriyorum öldüm fiyatına mal alınır -
Testere olmadan şu kuruyan agaçları falan kaldırmanın bor yolu yok mu,kötü duruyor yav. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars
Testere olmadan şu kuruyan agaçları falan kaldırmanın bor yolu yok mu,kötü duruyor yav.
Maalesef yok hocam, tek çözüm eşyayı elde etmek. Pazardan yakalayamıyorum hemen satılıyor ama komşu Greg her gün dükkanında bir şeyler satıyor. Meyve-Sebze dışındaki her şeyi alıyorum. İşe yarayanları kullanıyorum işe yaramayanları satıyorum. Şuan bahçem bu sayede tertemiz oldu sayılır ve 27K param var. -
Facebook baglanti yapmadan, arkadaş ekleme şansımız var mı androidte ?quote:
Orijinalden alıntı: LazerBülbülquote:
Testere olmadan şu kuruyan agaçları falan kaldırmanın bor yolu yok mu,kötü duruyor yav.
Maalesef yok hocam, tek çözüm eşyayı elde etmek. Pazardan yakalayamıyorum hemen satılıyor ama komşu Greg her gün dükkanında bir şeyler satıyor. Meyve-Sebze dışındaki her şeyi alıyorum. İşe yarayanları kullanıyorum işe yaramayanları satıyorum. Şuan bahçem bu sayede tertemiz oldu sayılır ve 27K param var.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
quote:
Maalesef yok hocam, tek çözüm eşyayı elde etmek. Pazardan yakalayamıyorum hemen satılıyor ama komşu Greg her gün dükkanında bir şeyler satıyor. Meyve-Sebze dışındaki her şeyi alıyorum. İşe yarayanları kullanıyorum işe yaramayanları satıyorum. Şuan bahçem bu sayede tertemiz oldu sayılır ve 27K param var.
Hocam oyuna 1 yil ara vermistim. Dogru durust oynamiyordum bende son zamanlarda, zaten artik bu sebeple oynamam diyerek her yeri agacla doldurdum simdi meyveleri toplatip agaclari sulattiktan sonra hepsi kurudu tabi. Can sıkıntısından tekrar baslayinca kotu gozukuyordu ama hepsini belirli bir yerde toplayinca ve elimdeki testereleride biraz kullanip bazi agaclari vs. kesince duzeldi biraz ciftlik ortami :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: menesozun
quote:
Hocam oyuna 1 yil ara vermistim. Dogru durust oynamiyordum bende son zamanlarda, zaten artik bu sebeple oynamam diyerek her yeri agacla doldurdum simdi meyveleri toplatip agaclari sulattiktan sonra hepsi kurudu tabi. Can sıkıntısından tekrar baslayinca kotu gozukuyordu ama hepsini belirli bir yerde toplayinca ve elimdeki testereleride biraz kullanip bazi agaclari vs. kesince duzeldi biraz ciftlik ortami :)
Tüh ya bende unutmuşum ağaçların kuruları içinde testere gerektiğini geçen gün altı tane ağaç dikmiştim birde onlar için bulmam gerekecek artık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X