Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
385.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

millet her yolu şekli denedim başka bir cihazda açtığım için tüm oyun kayıtlarım gitti lanet olsun

Dostum sanırım senin hesap basa dönmüş. İlk sorduğunda sanırım yanlış seçeneği tıkladın. Üzüldüm. Benim başıma gelse siler bir daha oynamazdım. Dikkatli olmak lazım. Hepimize ders olsun. Gecmis olsun.

1 level atlayıp deneme yapsam dıyorum hangı secenek olmalıydı evet oyunu yukle mı hayır mevcut oyun kalsın mı

Alıntıları Göster
    Bu oyunda neden kimse vanilyalı dondurma satmıyor ya 2 gündür her gelen gemi dondurma istiyor.. Bir tanesi 2 saat sürüyor.. O kadar dolaşıyorum arkadaşları , ilanları daha satana denk gelmedim..
    Alışveriş merkezi gibi bişey yapsalar çok iyi olacak artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Bu oyunda neden kimse vanilyalı dondurma satmıyor ya 2 gündür her gelen gemi dondurma istiyor.. Bir tanesi 2 saat sürüyor.. O kadar dolaşıyorum arkadaşları , ilanları daha satana denk gelmedim..
    Alışveriş merkezi gibi bişey yapsalar çok iyi olacak artık..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar tanitim reklami cikmiyor bende 4 gun oldu neredeyse millet 40-50 elmas kazandi onlari izleyerek bende tirt yok.. Oyuna mail de attim ona da cevap vermediler.. Herseyim guncel her eklenti var ama o eklenti cikmadi guncelden sonra.. Silip de kurdum ayni tas ayni hamam.. Bilen goren bulan varsa yardimci olsun lutfen elmasim hic yok, kazanamiyorum da.. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax1907

Arkadaslar tanitim reklami cikmiyor bende 4 gun oldu neredeyse millet 40-50 elmas kazandi onlari izleyerek bende tirt yok.. Oyuna mail de attim ona da cevap vermediler.. Herseyim guncel her eklenti var ama o eklenti cikmadi guncelden sonra.. Silip de kurdum ayni tas ayni hamam.. Bilen goren bulan varsa yardimci olsun lutfen elmasim hic yok, kazanamiyorum da.. :/

Alıntıları Göster
    işin kolayı tomu tutmak. 65 elmasım oldu. tom geliyor ve bol bol yüzük istiyorum. 10 yüzüğü 450'den alıp 4000'e satıyorum.muazzam kar var bu iişte. benim merak ettiğim bu yüzükler pahalıya satılıyor ve ne işe yarıyor. hala anlamadım. mesala gemi görev vs'de istenmiyor.

• quote:

quote:

quote:

millet her yolu şekli denedim başka bir cihazda açtığım için tüm oyun kayıtlarım gitti lanet olsun

Dostum sanırım senin hesap basa dönmüş. İlk sorduğunda sanırım yanlış seçeneği tıkladın. Üzüldüm. Benim başıma gelse siler bir daha oynamazdım. Dikkatli olmak lazım. Hepimize ders olsun. Gecmis olsun.

1 level atlayıp deneme yapsam dıyorum hangı secenek olmalıydı evet oyunu yukle mı hayır mevcut oyun kalsın mı

Evet oyunu yükle dersen kaldığın yerden devam edersin. Hayır dersen 1 levelden başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 25 Eylül 2012; 13:00:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Insaat süreleri çok uzun sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

işin kolayı tomu tutmak. 65 elmasım oldu. tom geliyor ve bol bol yüzük istiyorum. 10 yüzüğü 450'den alıp 4000'e satıyorum.muazzam kar var bu iişte. benim merak ettiğim bu yüzükler pahalıya satılıyor ve ne işe yarıyor. hala anlamadım. mesala gemi görev vs'de istenmiyor.

Tom iyi hoş da çok elmas istiyor yahu.
    Yüzük ne işe yarıyor sorusuna benzer olarak zamanında tanesi 280'den satılan pastırmalı yumurtaları da ben anlamıyordum.
    Hadi tamam siparişlerde kullanıyorsun ama 280 çok çok fazlaydı 1 saatlik bir ürün için.
    Bir de son zamanda hiç satılmamasına rağmen ısrarla üretip tezgahına koyan arkadaşlar var.
    Günlerce kalıyor tezgahta.

Bu arada fiyat düzenlemesini bir an önce yapsınlar artık, 10 tane böğürtlen 828 olur mu yahu, tanesine bakmadım ama 82.8 değildir herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

Benden alanlar genelde çok yüksek level olanlar. Demek ki gemi gorevi yada siparişlerde isteniyor. Bende sadece siparişlerde çıkıyor ama satmak daha cazip.

Yada esine dostuna sevgilisine tek tas hediye ediyorlardır.

• gamecenter: ozgur106

buradan devam edıcem ısteyen eklesın
  • quote:

gamecenter: ozgur106

buradan devam edıcem ısteyen eklesın
    arkadaşlar bu ağaçları canlandırmak için face şartmıdır yaa nasıl canlandırıyoruz ben bir kaç kişinin kurumuş ağacını canlandırmak istedim olmadı

NOT: face im yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

arkadaşlar bu ağaçları canlandırmak için face şartmıdır yaa nasıl canlandırıyoruz ben bir kaç kişinin kurumuş ağacını canlandırmak istedim olmadı

NOT: face im yok

Alıntıları Göster
    devamlı aktif olan 'whatsapp' grubunuz varmı arkadaşlar.mesajlaşalım,yardımlaşalım GC : trex43 ekleyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLaze43

Kuyumcusu olan varmı, ne istiyor bilezik yüzük yapmak için ve kaç saat.nerden öğrenebiliriz.

Elmas yüzük : 2 altın çubuk , 2 platin çubuk , 1 Elmas ve 4 saat..
    Kolye : 1 altın çubuk , 1 platin çubuk , 2 gümüş çubuk ve 3 saat..
    Yüzük : 1 altın çubuk , 2 gümüş çubuk ve 2 saat ..

Level :43
    Gamecenter : sanalkaptan

dondurma cihazı,reçel makinası,kuyumcu yada dökümcü.hangisini alıp para kazanmak daha mantıklı 85000 zor biriktirdim.level 42 oldukta
  • quote:

quote:

quote:

Kuyumcusu olan varmı, ne istiyor bilezik yüzük yapmak için ve kaç saat.nerden öğrenebiliriz.

dondurma cihazı,reçel makinası,kuyumcu yada dökümcü.hangisini alıp para kazanmak daha mantıklı 85000 zor biriktirdim.level 42 oldukta

Lvl 42 ye geldiniz bunlari almadinizmi hala :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşların çiftliklerinde yerde çıkan hediye kutuları mı ne varmış ben hiç göremedim size çıkıyo mu=?

bi de pazar alanında ürünün fiyatını 1 er 1 er mi yükseltebiliyoruz sadece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 25 Eylül 2012; 17:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

arkadaşların çiftliklerinde yerde çıkan hediye kutuları mı ne varmış ben hiç göremedim size çıkıyo mu=?

Alıntıları Göster
    hediye kutularından bana sürekli elmas çıkıyor bu aralar. şans mıdır bilmiyorum ama bugün 1 tane daha yakaladım :)
    5 adet elmas free
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

Arasıra çıkar o kutular. Bir kere açık Bulursanız bir süre hepsi kapalı ouyor. Sonra açılıyor. Süresini hatırlamıyorum. Ürünleri arttırırken artı tuşuna basili tutarsanız daha hızlı yükseltirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enc4

Yahu bu madenden hic elmas çıkaramıyorum abartısiz belki 15 kez üst üste denedim yine de yok

Evet 2 gündür bende de kurudu Elmas madeni. 20 kazıdan anca 1-2 tane Elmas çıkıyor. Sanırım azaltmışlar

Aynen madenden çıkarmak cok zor oldu artık ama şu tanıtım filmi bende 6 saatte bir çıkıyor 25 30 tane aldım oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

bugün tam 1 ay oldu başlayalı. elmas satın almadan level42 yapabilen varsa helal olsun diyim :) ben pazarda hiç yaptığım malları satmam (sebze meyveler hariç).kazandığım paralarlada başkalarından mal alırım. ben level atlamak için uğraşıyorum,amacım bu :)
  • Civi bant lazimsa nick GEZGİNS.

• quote:

quote:

bugün tam 1 ay oldu başlayalı. elmas satın almadan level42 yapabilen varsa helal olsun diyim :) ben pazarda hiç yaptığım malları satmam (sebze meyveler hariç).kazandığım paralarlada başkalarından mal alırım. ben level atlamak için uğraşıyorum,amacım bu :)

hiç almadım. almaya ihtiyacım da olmadı. şansıma bulduğum hazine sandıklarında ki elmasları akıllıca kullandım ve 39. turdayım. yine para harcamadan şu anda 56 elmasın sahibiyim ve tom 1 gün benimle :)

• quote:

quote:

Kimsenin elmas satin alldigini sanmiyorum :) ben mesela ilk basladigimda kutulari devamli elmasla aciyordum bosa gitti hepsi,bazen de uyuklarken oynuyorum yanlislikla basdigim cok oluyor urunlerin hemen yapilmasi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 25 Eylül 2012; 22:20:30 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.