Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
384.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

bugun baska bır ıpadde game center hesabımdan oyuna gırdım ne oldu dersınız o ipad sıfır oldugu ıcın 1 sevıden baslattı gerzek oyun ve tum kayıtlarım gıttı ne olacak sımdı bır daha da oynamam bu durumda boyle saçmalık olurmu ya ....

kimsenin başına gelmei galiba cihaz değişince görürsünüz

Dostum bu ne hiddet. Gece 1 de ilk mesajı yazmışsın sabah 8.30 da kimse cevap vermedi diye kızıyorsun. Herkes bizim gibi gecekusu değil. Bende 4 cihazda kullanıyorum. Daha dün yeni bir cihaza yükledim. Apple ID ve gamecenter ID aynı. Oyunun basında ( intro yu geçince ) sana soruyor. Yeni oyun mu yoksa eski kayıttan mı devam edeceksin diye. Eski kayıt dersen kaldığın yerden devam ediyorsun. Oyunu sil. Cihazı aç kapa. sonra tekrar yükle. Basta sorunca eski oyun de devam et.

apple id başka game center logini benimki olsa olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bugun baska bır ıpadde game center hesabımdan oyuna gırdım ne oldu dersınız o ipad sıfır oldugu ıcın 1 sevıden baslattı gerzek oyun ve tum kayıtlarım gıttı ne olacak sımdı bır daha da oynamam bu durumda boyle saçmalık olurmu ya ....

kimsenin başına gelmei galiba cihaz değişince görürsünüz

Dostum bu ne hiddet. Gece 1 de ilk mesajı yazmışsın sabah 8.30 da kimse cevap vermedi diye kızıyorsun. Herkes bizim gibi gecekusu değil. Bende 4 cihazda kullanıyorum. Daha dün yeni bir cihaza yükledim. Apple ID ve gamecenter ID aynı. Oyunun basında ( intro yu geçince ) sana soruyor. Yeni oyun mu yoksa eski kayıttan mı devam edeceksin diye. Eski kayıt dersen kaldığın yerden devam ediyorsun. Oyunu sil. Cihazı aç kapa. sonra tekrar yükle. Basta sorunca eski oyun de devam et.

apple id başka game center logini benimki olsa olur mu ?

Evet oluyor o bölümü yanlış yazdım. Esimin İphone nunda kendi Apple ID si ama Gamecenter da benim ID yazıyor. Hayday i kurdum dün. Kaldığımız yerden devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kafayı oynatıcam neyse aksam denerım başka bır cıhazdan bakınca 1 sevıye gorunuyorum hala inşaallah düzelir.
  • Gazete ilanlarını iyi takip edince ucuz fiyata tahta, bant, çivi vs. buluyorum ve tavan fiyattan satıyorum iyi altın kazandırıyor.

Bu arada beni de ekleyin arkadaslar.
    GC: frknymn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun canlanması adına kendi çiftliğimden resimler ekliyorum, sizler de ekleyin ki canlılık gelsin.
    Hatta en güzel çiftlik yarışması da düzenleyebiliriz ilgi olursa. Mesela 10 yarışmacı olsun, yarışanlar ve yarışmayanlar 10 puanı 10 kişiye dağıtır.
    En iyiye 10, en kötüye 1 gibi. Eurovision usülü. Yarışmacılar kendilerine puan vermezler, en son da toplamda kim öndeyse o 1. olur.

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]  ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]  ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]
     ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]  ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]  ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]
     ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]  ## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]

Gamecenter: murselsevim

• ben çifliğimi kurtarsam konu canlanacak
  • quote:

ben çifliğimi kurtarsam konu canlanacak

Olmadı bi' mail falan at yetkili bir yere, illa ki çözülür derdini anlatırsan.
  • sanalkaptan sağolsun yardımcı oldu gerçi dediği gibi dün tahmin ettim denedim olmadı ama bu akşam bir daha deneyeceğim acaba sıfırlandımı kayıt ama gamecenterda açtığım ödüller görünüyor
  • Bende başladım arkadaşlar.

Game Center: eavci7

• Bugday rekorunu kirayim dedim elimde patladi hepsi satamiyorum

• Yarışmaya pek ilgi olmadı galiba.

Bu arada görevler kısmında çiftlik skoru yazıyor, benim 143.407.
  • millet her yolu şekli denedim başka bir cihazda açtığım için tüm oyun kayıtlarım gitti lanet olsun
  • Yahu bu madenden hic elmas çıkaramıyorum abartısiz belki 15 kez üst üste denedim yine de yok

• Kuyumcusu olan varmı, ne istiyor bilezik yüzük yapmak için ve kaç saat.nerden öğrenebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaze43

Kuyumcusu olan varmı, ne istiyor bilezik yüzük yapmak için ve kaç saat.nerden öğrenebiliriz.

Elmas yüzük : 2 altın çubuk , 2 platin çubuk , 1 Elmas ve 4 saat..
    Kolye : 1 altın çubuk , 1 platin çubuk , 2 gümüş çubuk ve 3 saat..
    Yüzük : 1 altın çubuk , 2 gümüş çubuk ve 2 saat ..

Level :43
    Gamecenter : sanalkaptan

• quote:

Orijinalden alıntı: enc4

Yahu bu madenden hic elmas çıkaramıyorum abartısiz belki 15 kez üst üste denedim yine de yok

Evet 2 gündür bende de kurudu Elmas madeni. 20 kazıdan anca 1-2 tane Elmas çıkıyor. Sanırım azaltmışlar

• quote:

millet her yolu şekli denedim başka bir cihazda açtığım için tüm oyun kayıtlarım gitti lanet olsun

Dostum sanırım senin hesap basa dönmüş. İlk sorduğunda sanırım yanlış seçeneği tıkladın. Üzüldüm. Benim başıma gelse siler bir daha oynamazdım. Dikkatli olmak lazım. Hepimize ders olsun. Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 25 Eylül 2012; 11:18:54 >
  • Son çare olarak e-mail at istersen Hay Day Türkiye'ye.

Dediğiniz gibi madenden çok az elmas çıkmaya başladı. Çiftlikteki kutulardan da kürek vb seyler de çıkıyor artık.

Oyunda en sevmediğim şey Gamecenter dısında takibe aldığınız oyuncu limitinin (tahminen) 5 olması.
    Ucuz ürün satan birini gördüğümde takip edeyim diyorum ama birini silmem gerekiyor bu sefer, inşallah düzeltirler.

• Yada en azında ziyaret ettigimiz kisilerin gamecenter ID sini görebilsek te eklesek. Bu daha kullanışlı olurdu.

• quote:

quote:

millet her yolu şekli denedim başka bir cihazda açtığım için tüm oyun kayıtlarım gitti lanet olsun

Dostum sanırım senin hesap basa dönmüş. İlk sorduğunda sanırım yanlış seçeneği tıkladın. Üzüldüm. Benim başıma gelse siler bir daha oynamazdım. Dikkatli olmak lazım. Hepimize ders olsun. Gecmis olsun.

1 level atlayıp deneme yapsam dıyorum hangı secenek olmalıydı evet oyunu yukle mı hayır mevcut oyun kalsın mı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.