Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
384.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeus6

Ya bu oyunlarda saati ileri alınca herşeyin olduğunu öğrendiğimden beri bütün hevesim kaçtı zaman doldurmalı oyun oynayamaz oldum.

Öyle birşey yok olsaydı buradaki kimse kalmazdı.
    Denemeden böyle birşey demeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 19 Eylül 2012; 17:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeus6

Ya bu oyunlarda saati ileri alınca herşeyin olduğunu öğrendiğimden beri bütün hevesim kaçtı zaman doldurmalı oyun oynayamaz oldum.

O tür hileler işlemiyor. Arkadasın dediği gibi hile olsaydı bende bırakırdim oyunu. Server Tabanlı oyunlarda hile de olmuyor ipacracker tarzı tweaklerde işlemiyor. En güzeli de istediğin cihazda Gamecenter id sinı girip oyuna kaldığın yerden devam edebiliyorsun. Bu arada tom acayip ise yarıyor. 2 saat te bir kürek bulmaya yolluyorum. 8-9 kürek buluyor. O küreklerle de madenden en az 4-5 Elmas buluyorum. Yine 45 Elmas sınırını geçtim. Ne yapsam acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huanghe5 / lv 28

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar reçel makinesi kaç saatte reçelleri yapıyor? Reçel makinesimi alayım yoksa kuyumcu alayım bilemedim...

• recel makinesi 6 saatte recel yapıyor
    çarkıfelek gunde 1 kez geliyor. ilk deneme ucretsiz:)
    tom'u 2 gun ucretsiz kullaniyorum. guzel ama oyunu kolaylastiriyor. bu da oyun zevkinin icine ediyor
  • Yeni bir güncelleme daha gelmiş , sanırım dünkünde sorun yaşayanlar için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

recel makinesi 6 saatte recel yapıyor
    çarkıfelek gunde 1 kez geliyor. ilk deneme ucretsiz:)
    tom'u 2 gun ucretsiz kullaniyorum. guzel ama oyunu kolaylastiriyor. bu da oyun zevkinin icine ediyor

Ama sadece iki gün kullanabiliyorsun ondan gününe göre elmasla çalıştırabilirsin...

Ben daha tomu denemedim birazdaha sonra denemek istiyorum boşa gitmesini istemiyorum...
  • lvntkvl / level 34

grup2008 / level 43
  • LEVEL 39 DAYİM GAYET GÜZEL GİDİYORUM SADECE ZAMANLAR COK UZUN BUDA OYUNA ZEVK VERİYOR İLERLEYEN KADAMEDE ARTIK PARA DEGİLDE LEVEL İCİN SAVASİYORSUN.. game center : gakkos1
  • insa_c ekleyin
  • Gercekten iPhone da oynadığım en guzel oyun diyebilirim. Kesinlikle bağımlılık yapıyor :-)

Bu arada beni de eklerseniz sevinirim.
    Game Center İD: frknymn

• İşi kuyuma döktük. hey yavrum hey. arap elması bol bulunca

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU]

GameCenter : sanalkaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Eylül 2012; 12:49:40 >

• zenginliğin gözü kör olsun. tektaş cenneti maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Eylül 2012; 12:50:02 >

• geriside yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Eylül 2012; 12:50:26 >

• bu da geçen salı gününden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Eylül 2012; 12:50:49 >

• bu kadarda hızlı satılmaz ki ama arada birde server bakıma alındı. oyuna yeni girebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Eylül 2012; 13:19:16 >

• Ben hala giremiyorum

• Size de denk geldi mi bilmiyorum..Posta kutusunun orda bilet çıktı bende , tıklayınca oyun tanıtımı izletti 2 elmas verdi izleyince de..
    İyi olmuş hep çıksa keşke..
  • benim iki kez çıktı. şu an biriktirdiklerimle 35 elmasım var :)
  • Posta kutusunun yanında tanıtım filmleri çıkmaya başladı, 12 saniyelik bir şey, izleyince 45 puan ve 2 elmas veriyor.
    Yeni fiyatları hiç beğenmedim, hep küsüratlı şekilde yapmışlar.
    Sanırım hepsinin fiyatını tek tek düşürmek yerine toplu şekilde (örneğin %25) indirim uygulamışlar.
    İnşallah sonraki güncellemede küsüratları tamamlarlar. Çünkü çoğu ürünün tavan fiyatını hatırlamakta zorluk çekiyorum.
    Örneğin gazetede bir ürün görünce pahalı mı ucuz mu diye anlamak için kendi tezgahıma dönüp fiyatına bakıyorum.

Bunlar dışında; oyunda ilk defa çiftliğimi güzelleştirmeye yönelik adımlar atmaya başladım.
    Gemi yolu vs yaptım, 27 seviye bir çiftçi için gayet güzel görünüyor.
    Bu arada söylemem lazım, madene harcadığım (sanırım 24.000'di) paralara yanıyorum. Ara sıra çıkardığı elmaslar dışında inanılmaz gereksiz.
    Sürekli parçalar çıkıyor ve ağılı gereksiz dolduruyor.

Son olarak da önceki sayfada sanalkaptan'ın yaptığı gibi ara sıra resimler ekleyelim sayfaya.
    Oyunu bilmeyen arkadaşlar için hem daha cazip bir konu olur hem de canlılık gelir.

Gamecenter: murselsevim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.