Şimdi Ara

## HayDay (Çiftlik Oyunu) ## [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.673
Cevap
46
Favori
384.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Bu aralar hızlı level atlıyorum, şuan 26'dayım.

Yalnız bir şeyi söylemem lazım. Bazı arkadaşlar yumurtaları, pastırmaları, pastırmalı yumurtaları ve bilimum çok bulunan şeyleri tavan fiyata satıyorlar.
    Öncelikle tezgahı boş yere meşgul ediyorsunuz, ikinci olarak da satma ihtimaliniz sıfıra yakın söyleyeyim.
    Ben onlardan hiç satmıyorum da hadi illa ki satacağım diyorsanız da bari uygun fiyatlar belirleyin.
    Mesela 10 yumurta tavan fiyatı 250, bunu 90 falan yapın ki insanlar alsın.
    Gerçi ben 50 olsa bile almam, zaten 10-15 dakikada yapılıyor, hele o pastırmalı yumurtalar falan tam saçmalık.
    Zaten 1 saatte yapılıyorken neden tavan fiyat 280 bilmiyorum, bir de bazıları yemeden içmeden bunu üretip 10 tanesini 2800'den satıyor.

Sanırım anlatabildim durumu.
    Bu arada birini tezgah listesinden kaldırmak için illa Gamecenter'dan mı silmek gerekiyor ?

GC: murselsevim

Kardeş ben de öyle düşünüyorum ama bakıyorum herkes tıkır tıkır alıyor 2800 den 10 tane pastırmalı yumurta ya da 200-250 den 10 tane yumurtayı.Gerçi bana hiç lazım olmuyor.Ya da adam satılmayacak bir şeyi koyup pazarının diğer kısımlarına ucuz şeyleri dolduruyor güzel malzemeleri.Herkes girip alıyor.Bütün hepsi bitiyor sadece pastırmalı yumurta kalıyor.Bu olay da gayet akıllıca bence.Bu arada ekleyin cagdasgelenn

• Merhabalar,

Game Center : SARİMAVİ1907

Başarılar
  • merhaba bu oyunu bende oynuyorum 38 levele geldim yardımcı olacagim her konuda burdayım.. nickim gakkos1 ( ayrıca yeni sürüm yükledikten sonra takip edebilecegim kişileri ekleyip silemiyorum neden acaba sizdede o sorun var mı:? )
  • yakında bende aranizdayim inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game Center: mstcsr

Kolay gelsin herkese.
  • TheVenganza ekleyin arkadaşlar.

• Merhabalar,

Game Center : daarkblue eklerseniz sevinirim.
  • benım bahcedende cok vida türü seyler cıkıyor :D

altın uretmekte amma zor cok ucuza gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Bu aralar hızlı level atlıyorum, şuan 26'dayım.

Yalnız bir şeyi söylemem lazım. Bazı arkadaşlar yumurtaları, pastırmaları, pastırmalı yumurtaları ve bilimum çok bulunan şeyleri tavan fiyata satıyorlar.
    Öncelikle tezgahı boş yere meşgul ediyorsunuz, ikinci olarak da satma ihtimaliniz sıfıra yakın söyleyeyim.
    Ben onlardan hiç satmıyorum da hadi illa ki satacağım diyorsanız da bari uygun fiyatlar belirleyin.
    Mesela 10 yumurta tavan fiyatı 250, bunu 90 falan yapın ki insanlar alsın.
    Gerçi ben 50 olsa bile almam, zaten 10-15 dakikada yapılıyor, hele o pastırmalı yumurtalar falan tam saçmalık.
    Zaten 1 saatte yapılıyorken neden tavan fiyat 280 bilmiyorum, bir de bazıları yemeden içmeden bunu üretip 10 tanesini 2800'den satıyor.

Sanırım anlatabildim durumu.
    Bu arada birini tezgah listesinden kaldırmak için illa Gamecenter'dan mı silmek gerekiyor ?

GC: murselsevim

yumurtanın 10 tanesinin 29 a verdiğim zamanlar bile oldu genelde 49 a veriyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 18 Eylül 2012; 15:51:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Birde carkifelek koyarlar bunlar yakinda

Korktum senden
    Yeni güncelleme geldi , o da ne çarkıfelek koymuşlar Çivi çıktı bana çevrdim de

Yeni Kakao Ağacı çıkmış , yardımcı TOM çıkmış güya ama bende yok nedense..
    İstatistik ekranı oldu dediler , o da bende yok daha..
    Sattığımız ürünlerin fiyatı düşmüş.. Mesela çivi vs.. artık 270 altın ; buna rağmen bina fiyatları hala aynı..Bakalım nasıl birikecek artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

quote:

Korktum senden

Sattığımız ürünlerin fiyatı düşmüş.. Mesela çivi vs.. artık 270 altın ; buna rağmen bina fiyatları hala aynı..Bakalım nasıl birikecek artık..

Aynen bende korktum

O istatistikler her oyuncunun ve senin adının üstündeki resim kısmına tıklayınız çıkıyor bende tesadüfen buldum

Fiyatların indirilmesi iyi olmuş. Bir sürü para oldu harcayacak yer kalmadı. Habire çitleri değiştirmenden bıkmıştım. Artık daha dikkatli harcamak lazım ..

Level: 41
    G.C. : sanalkaptan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun içi güncelleme yaptılar , düzeldi bende şimdi.. Çarkıfelek kayboldu , Tom geldi , istatistikler de çıkmaya başladı..
  • Bu arada az önce server gitti. Bakıma alındı mesajı çıktı. Şimdi düzeldi ve sayın amele TOM geldi.

denemek için git kakao bul gel dedim. Harbiden de buldu velet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncelleme gayet başarılı.Tom geldi "git kürek bul" dedim hemen buldu.Çarkıfelek geldi 3 yıldızı yakarsanız 9400 altın veriyor (jackpot)

Tezgahıma koyduğum malzemeleri Boot olduğunu düşündüğüm elemanlar hemen satın alıyor buda güzel.

32. Level'dayım Game Center: ZEYZİ çiftliğimi beğenmeyi unutmayın

Saygılar.
  • Bende çarkıfelek vardı şimdi gitmiş...
  • G.C. : kanoxoz bugün başladım eklerseniz sevinirim
  • Beyler Game Center: omeryukselnet. bir cogunuzu ekledim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

quote:

Korktum senden

Aynen bende korktum

O istatistikler her oyuncunun ve senin adının üstündeki resim kısmına tıklayınız çıkıyor bende tesadüfen buldum

Fiyatların indirilmesi iyi olmuş. Bir sürü para oldu harcayacak yer kalmadı. Habire çitleri değiştirmenden bıkmıştım. Artık daha dikkatli harcamak lazım ..

Bide ustune baliklari konservede yaptirirlar,ayriyet sondaj vurdurup agaclari sulattirir bunlar litrelik veya damacana oldugunu dusunseneze :)

Korkmaya devam edin benden :D

Su tomu bi benmi kullanamiyorum elmaslami kullaniyorsunuz bu ameleyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

quote:

Korktum senden

Aynen bende korktum

Bide ustune baliklari konservede yaptirirlar,ayriyet sondaj vurdurup agaclari sulattirir bunlar litrelik veya damacana oldugunu dusunseneze :)

Korkmaya devam edin benden :D

Su tomu bi benmi kullanamiyorum elmaslami kullaniyorsunuz bu ameleyi

Tom bendede yoktu ama ilk güncellemeden sonra çıktı çarkıfelekte çıkmıştı ama şimdi çarkıfelek gözükmüyor bende.

• Ya bu oyunlarda saati ileri alınca herşeyin olduğunu öğrendiğimden beri bütün hevesim kaçtı zaman doldurmalı oyun oynayamaz oldum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.