Şimdi Ara

Haydi DH Askere :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karargah Destek Bölüğü - Orkun Uçar - İstanbul [ EMRET KOMUDANIM ]

Haydi DH Askere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLex -- 25 Temmuz 2005, 10:38:45 >

• Bilgi işlem'den ziwro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bilgi işlem'den ziwro
    beni bi allan kulu askere alamaz aha okadarda iddalıyıım terciğimide yaptım ömür boyu açık öğretim askerlik lkalkana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bilgi işlem'den ziwro
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bilgi işlem'den ziwro

şşt senin askerliğini yakıyom 10 sene fazla askerde kalcan

Bilgi İşlem - Ad Soyad - Şehir şeklinde sölemen lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

beni bi allan kulu askere alamaz aha okadarda iddalıyıım terciğimide yaptım ömür boyu açık öğretim askerlik lkalkana kadar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

yakıştıramadım....

• quote:

Orijinalden alıntı: archuman

quote:

yakıştıramadım....

Alıntıları Göster
    yakıştıramazsın tabi askere gidince boyunmu uzuyo ne oluyo siz öle kendinizi avutun anca gaza getirsinler sizi 15 ay sektörden uzak kalmam demek en az 5 sene geriye gitmem demek ben fakulte bitirip 5 ay yapmayı bile gözüm kesmiyo sen ne diyon

• quote:

yakıştıramazsın tabi askere gidince boyunmu uzuyo ne oluyo siz öle kendinizi avutun anca gaza getirsinler sizi 15 ay sektörden uzak kalmam demek en az 5 sene geriye gitmem demek ben fakulte bitirip 5 ay yapmayı bile gözüm kesmiyo sen ne diyon

Alıntıları Göster
    quote:

GKB Görmesin !

T.C Senin gibiler yüzünden bu halde

• quote:

Orijinalden alıntı: fLex

quote:

GKB Görmesin !

T.C Senin gibiler yüzünden bu halde

Alıntıları Göster
    hadi be bişe bildiğiniz yok konusun çocuk çocuk bi savaş halinde benden önce kim canını ortaya koyar merak ediyom benim kadar milliyetçi olmayın.... bana askerlişk şu anda boş kimseye faydam dokunmaz bilakis bana olduğu gibi zarar

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Seni fena tiksindirmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Association

quote:

Seni fena tiksindirmişler

Alıntıları Göster
    askerlikten korkum yok kıralını yaparım ama şu anda gitmemin ne vatana nede bana faydası var bana artı zararları var o yüzden bi anlam göremiyorum yukarda çıkladım zaten bana vatan palavraları sıkmayın dediğim gibi herkes benimgibi milliyetçi olsun gerekirse canımı ortaya koyarım... ama saçmalamanında bi anlamı yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

umarım almazlar
    çözüm değilsin sorun olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

quote:

umarım almazlar
    çözüm değilsin sorun olursun

Alıntıları Göster
    olm kafanız basmıyosa ben napim benim durumum farklı bana ban çekip durmayın kafamı bozmayın üstteki yazıları bi oku

• quote:

olm kafanız basmıyosa ben napim benim durumum farklı bana ban çekip durmayın kafamı bozmayın üstteki yazıları bi oku

Alıntıları Göster
    KENDİ BİLDİKLERİNİ SÖYLEYENLER .............................'dır !

gereken yerleri sen doldur . Haddini aştın !

• quote:

KENDİ BİLDİKLERİNİ SÖYLEYENLER .............................'dır !

gereken yerleri sen doldur . Haddini aştın !

Alıntıları Göster
    ona bakarsan herkezin mazereti vardır bişeyler için. sen istesende istemesende toplum içinde yaşamanın getirdiği yükümlülükler vardır. bizi insan yapanda zaten bu birlikte yaşama aktidir bir nevi. şimdiye kadar herkez senin gibi düşünüp "kaytarsa" idi bu gün o işte çalışabilirmiydin acep. herkezi kandır ama kendini kandırma. sen hala hayatta, mutlu, iyi bir iştesin ama doğuda kardeşlerimiz hala ölüyor. ben vakti gelince nerde olursa vazifemi yapacağım, çünkü bu şimdiye kadar içinde yaşadığım bu güne kadar beni koruyan, yaşamamı kolaylaştıran toplumuma bir borcum.
    borçlu kalmayı sevmem, hesabını sonra başka yerde sorarlar...

• quote:

Alıntıları Göster
    okudum
    "askere gidince boyunmu uzuyo ne oluyo
    gaza getirsinler sizi "

sonrada milliyetçilik söylemlerin geliyor

demek durumun farklı
    haklısın
    insanlar askere gitmeden önce 2 yıl kadar aylak aylak geziyor ki askere gitmek için sebep doğmuş olsun değilmi?

askere herkes gidiyor, durumu müsait veya değil
    bu vatani görev dememe gerek yok
    sakat olanlar aşırı kilodan veya başka sebeplerden askere alınmayanlar onurlarına yediremeyip sessiz gözyaşları dökerken sen parasal kaygılardan dolayı askerlikten "yırtma" isteğini normal görüyorsun

evet askerlik süresince çalışamayacaksın kimse o sürede çalışamıyor
    belki dönüşte istediğin yerde olamayacaksın birçok kişi bunu yaşadı yaşayacak

acaba güneydoğuda şehit olanların haberini izledikçe veya cenaze törenlerindeki gözyaşlarını gördükçe "kaçışından" dolayı için mi sızlayacak yoksa "iyi lan o bende olabilirdim ne akıllıyım " diye dudak altından gülecek misin?

senin diğerlerinden farkın yok
    kafa basma olaylarına gelince
    çok pis KAFA BASARIM

• quote:

Orijinalden alıntı: archuman

ona bakarsan herkezin mazereti vardır bişeyler için. sen istesende istemesende toplum içinde yaşamanın getirdiği yükümlülükler vardır. bizi insan yapanda zaten bu birlikte yaşama aktidir bir nevi. şimdiye kadar herkez senin gibi düşünüp "kaytarsa" idi bu gün o işte çalışabilirmiydin acep. herkezi kandır ama kendini kandırma. sen hala hayatta, mutlu, iyi bir iştesin ama doğuda kardeşlerimiz hala ölüyor. ben vakti gelince nerde olursa vazifemi yapacağım, çünkü bu şimdiye kadar içinde yaşadığım bu güne kadar beni koruyan, yaşamamı kolaylaştıran toplumuma bir borcum.
    borçlu kalmayı sevmem, hesabını sonra başka yerde sorarlar...

Alıntıları Göster
    1. si söyledikelrinin hepsini biliyorum
    2. si o işte çalışmıyorum o işi yönetiyorum
    3. sü bu benim yasal hakkım devlet bana tanıyo size laf düşmez
    4. sü siz kendinizi boşa kandırın bana milliyetçilik taslamayın ben kendimi biliyorum

edit: olm bak ben askerlik yaparsam görevim belli teknik eleman yada yazıcı tamammı bu yüzden kimseye bi faydam yok ayrıca bu yasal hakkım size ne oluyo siz nekadar akıllsınız öle yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 25 Temmuz 2005, 11:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

okudum
    "askere gidince boyunmu uzuyo ne oluyo
    gaza getirsinler sizi "

sonrada milliyetçilik söylemlerin geliyor

demek durumun farklı
    haklısın
    insanlar askere gitmeden önce 2 yıl kadar aylak aylak geziyor ki askere gitmek için sebep doğmuş olsun değilmi?

askere herkes gidiyor, durumu müsait veya değil
    bu vatani görev dememe gerek yok
    sakat olanlar aşırı kilodan veya başka sebeplerden askere alınmayanlar onurlarına yediremeyip sessiz gözyaşları dökerken sen parasal kaygılardan dolayı askerlikten "yırtma" isteğini normal görüyorsun

evet askerlik süresince çalışamayacaksın kimse o sürede çalışamıyor
    belki dönüşte istediğin yerde olamayacaksın birçok kişi bunu yaşadı yaşayacak

acaba güneydoğuda şehit olanların haberini izledikçe veya cenaze törenlerindeki gözyaşlarını gördükçe "kaçışından" dolayı için mi sızlayacak yoksa "iyi lan o bende olabilirdim ne akıllıyım " diye dudak altından gülecek misin?

senin diğerlerinden farkın yok
    çok pis KAFA BASARIM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf666

çok pis KAFA BASARIM

gerisine zaten lafım yokta, burada koptum

• quote:

4. sü siz kendinizi boşa kandırın bana milliyetçilik taslamayın ben kendimi biliyorum

edit: olm bak ben askerlik yaparsam görevim belli teknik eleman yada yazıcı tamammı bu yüzden kimseye bi faydam yok ayrıca bu yasal hakkım size ne oluyo siz nekadar akıllsınız öle yaa...

Alıntıları Göster
    Sen Çok Şey Biliyorsun .!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Allah seni ıslah etsin diyorum, adına üzülüyorum ve kendi adıma konuyu kapatıyorum.

• quote:

Sen Çok Şey Biliyorsun .!

Alıntıları Göster
    abicim bu forumda beni tnaıyan tanır bilip bilmeden sallamayın başkada bişe demiyom ben....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.