Şimdi Ara

Haydi DH Askere :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tembeler

1. si söyledikelrinin hepsini biliyorum
    2. si o işte çalışmıyorum o işi yönetiyorum
    3. sü bu benim yasal hakkım devlet bana tanıyo size laf düşmez
    4. sü siz kendinizi boşa kandırın bana milliyetçilik taslamayın ben kendimi biliyorum

edit: olm bak ben askerlik yaparsam görevim belli teknik eleman yada yazıcı tamammı bu yüzden kimseye bi faydam yok ayrıca bu yasal hakkım size ne oluyo siz nekadar akıllsınız öle yaa...

Seni anlıyorum ve sana katılıyorum..İstediğiniz kadar yüklenin...Herkesin kendi sebepleri vardır...
  • hayır abicim bide sanki bunu yazanlar tecil ettirmiyo varya ona hasta oluyom ben burda vatanseverlik taslamak kolay yeri gelsin en kıral savaşı veririm ben karadenizliyim...
  • quote:

1. si söyledikelrinin hepsini biliyorum
    2. si o işte çalışmıyorum o işi yönetiyorum
    3. sü bu benim yasal hakkım devlet bana tanıyo size laf düşmez
    4. sü siz kendinizi boşa kandırın bana milliyetçilik taslamayın ben kendimi biliyorum

edit: olm bak ben askerlik yaparsam görevim belli teknik eleman yada yazıcı tamammı bu yüzden kimseye bi faydam yok ayrıca bu yasal hakkım size ne oluyo siz nekadar akıllsınız öle yaa...

Arkadaşım kimsenin askere gidince ne görev yapacagı belli degıl orada kara werılır eger doktor degılsen bılıyorum mantıksızlık dız boyu ben batmanda yaptım oyle olaylarla karsıılsatımkı gulsemmı aglasımmı karar weremedım yanı ısın ıcıne gırmeden neyın ne oldugu konusunda yorum yapmak yanlıs olur dedıgın gıbı teknık eleman da olabılırısın daglarda ac kalan gunlerce uyumayan çatışmalara giren bir asker de olabilirsin ama dediğim gibi eger mutlu ve gogsunu gere gere yasamak ıstıyorun bunu yapmalısın toplum deger yargıları ortada..

• hocam haklısında çevremdeki herkes benle aynı fikri paylaşıyo ve gerekirse seve seve ölüme gideceğimi biliyo benim kendi içimde beslediğim duygular yeter ıspatlamak gerekmez
  • quote:

hocam haklısında çevremdeki herkes benle aynı fikri paylaşıyo ve gerekirse seve seve ölüme gideceğimi biliyo benim kendi içimde beslediğim duygular yeter ıspatlamak gerekmez

valla iste gerisini sen biliyosun...ama bedelli falan yapabılıosan yap yanı en ıyısı bence o ..
  • trabzon'un delikanlısı Türkiye'nin çimentosudur..

bi arkadaşın imzasıydı .

tembeler seni anlıyorumm.
  • saolun çocuklar yanlış anlaşılmak yada hakkıjda bilip bilmeden sallanmasından nefret ederim ya
  • dikkaaaaaaaaat
    noluyo asker burda
  • quote:

saolun çocuklar yanlış anlaşılmak yada hakkıjda bilip bilmeden sallanmasından nefret ederim ya

hakkında bilip bilmeden sallayanlar mı? ya sen burda ne yapmışsın
    quote:

hayır abicim bide sanki bunu yazanlar tecil ettirmiyo varya ona hasta oluyom ben burda vatanseverlik taslamak kolay yeri gelsin en kıral savaşı veririm ben karadenizliyim...

beni çok iyi tanıdığından mı böyle yazdın?

kendi adıma seninle alıp veremediğim yok, seni tanımamda. tepkimde sana değil söylediklerine oldu istersen bi daha cevap vermemi gerektirecek bi söz söyleme.

• hacım benim kendi çapında haklısın... bende haklıyım oldumu son laf ?
  • ok öpüşelim o zaman
    hep böyle olmaz dimi
  • tama sende kankisin askerlik konusunda biraz hassımda sorun yapmaya değmez
  • Ya inanmayın bu tembeler'e yine sallıyordur. Geçenlerde de üniversite konusunda ciddi ciddi saçmaladı, sonra cevaplar yazılınca şaka yaptık filan dedi. Her an şaka diyebilir.
  • la o planlıydı ki zaten potiye sor pozitif azdaha giriyodu bana adamla pm den zor anlaştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardigan
    Tipik karadenizli işte !

adam ol lem lafına dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gti -- 25 Temmuz 2005, 14:49:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gti

quote:

Orjinalden alıntı: cardigan
    Tipik karadenizli işte !

adam ol lem lafına dikkat et

Neden böyle davrandığını tembeler e anlattım . Ona sorarsan ( Buradan Değil Lütfen ) o sana anlatır . Veya benim msne gelirsen anlatırım . Ama bugüne dair sorunu var

• quote:

Orjinalden alıntı: archuman

il kez silinen bi mesaja şahit oldum, insan hergün bişey öğreniyor

kendimiz sildik raad ol sende yapabilirsin deneme olarak

bide forumu fazla takip etmiyon galiba bugun topicler arasında nerdeyse 20 den fazla silinnene mesaja şahit oldum hemde modlar tarafında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 25 Temmuz 2005, 14:54:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: archuman

il kez silinen bi mesaja şahit oldum, insan hergün bişey öğreniyor

sen ne diyon tam alıntı yapıyom yektiniz yok diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gti -- 25 Temmuz 2005, 14:54:59 >
  • ahaa laaa bende sildimmm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.