Şimdi Ara

Hayırlı Geceler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Beynimi nasıl kullanıyor yav.Öğreti işte.Kişisel gelişimle ilgili bir öğreti.Ne demek istediğinizi tam anlayamım açıkçası.Açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca astral seyahat konusunda ısrarcıyım.

Şimdi öğreti derseniz birisi size birşeyi öğretirse öğreti olur nlp de sizin bildiklerinizi kullanarak seans gerçekleştirilir. Astral seyahat vardır ve dediğim gibi bağ koparsa geri donus olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilge_Yavuz_Metin

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

facebook kullanmadan facebookun nasıl kullanıldıgını bilemezsiniz,aynı silahın olmadan silah kullanmayı bilmek gibi

facebookum olmadı diye birşey dediğimi hatırlamıyorum facebook kullanmam dedim sadece her yerden bir anlam çıkartmaya çalışırsanız sonuca varamayız.

yukarda arkadas sormus isminizi bulamadım filan demiş,simdi cümleler çelişiyor gerci benim umrumda değil ama su an için dusuncelerim değişmedi.ayrıca nasıl bi sonuca,neyin sonucuna varıyoruz merak ettim izleyeceğim.
  • sigara değil ama daima masamda 10-15 pipo bulundururum. Bir gün gelirseniz karşılıklı içeriz yakınsanız buyurun herzaman açık kapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge_Yavuz_Metin -- 3 Eylül 2008; 4:53:48 >
  • quote:

quote:

Beynimi nasıl kullanıyor yav.Öğreti işte.Kişisel gelişimle ilgili bir öğreti.Ne demek istediğinizi tam anlayamım açıkçası.Açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca astral seyahat konusunda ısrarcıyım.

Şimdi öğreti derseniz birisi size birşeyi öğretirse öğreti olur nlp de sizin bildiklerinizi kullanarak seans gerçekleştirilir. Astral seyahat vardır ve dediğim gibi bağ koparsa geri donus olmaz.

Bildiklerimi kullanıyor olabilir ama sonuçta bişey öğretiyor mantık olarak.Öğretmiyosa ben niye boşuna para veriyim elin herifine?

Bu astral seyahat olayına gelince;tayy-ı mekan gibi mi bu?Ayrıca geriş dönüş olmazsa insan ölmüş mü oluyor,dinimize göre böyle birşey olabilir mi?

• slm hosgeldınız foruma , burda ılk olarak yenı uyeye dırek fake analızı yapılır , bunun sonucunda baktım ki sızden de suphe etmedım degıl hanı , olup olmamanız benı alakadar etmez tabı ıyı sabahlar ıyı forumlar
  • Hoşgeldin. Hayırlı geceler. Kültürlü ve bilim ile uğraşan insanlar genelde Konu Dışında bulunmuyor. Ufak bir hatırlatma.
  • Hiç birşey öğretmiyor sadece seni senin bildiklerinle duzene sokuyor ve rahatlatıyor. Bunu sana konusmayla değil transla ogretiyor hiç bir ogreti yok.

dediğim gibi Astral seyahatteyken Astral bedenimiz dünyevi bedenimize bir bağ ile bağlıdır. Bu bağ astral seyahate çıkan kişi tarafından görülebilir. Bu bağa gümüş kordon denir. Eyer bu gümüş kordon koparsa lüm şuur kaybı ve olum gerçekleşir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Hoşgeldin. Hayırlı geceler. Kültürlü ve bilim ile uğraşan insanlar genelde Konu Dışında bulunmuyor. Ufak bir hatırlatma.

okuduysan zaten belırtmıs kendısı kendımı tanıtmak ıcın geldım buraya konudısına dıye

yanı fake tır degıldır bu ısın tadını cok ta kacırmamak lazım , zaten varsa oyle bısı bellı olur zamanla .

edıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 3 Eylül 2008; 5:07:06 >
  • quote:

Hiç birşey öğretmiyor sadece seni senin bildiklerinle duzene sokuyor ve rahatlatıyor. Bunu sana konusmayla değil transla ogretiyor hiç bir ogreti yok.

dediğim gibi Astral seyahatteyken Astral bedenimiz dünyevi bedenimize bir bağ ile bağlıdır. Bu bağ astral seyahate çıkan kişi tarafından görülebilir. Bu bağa gümüş kordon denir. Eyer bu gümüş kordon koparsa lüm şuur kaybı ve olum gerçekleşir

Yav şimdi benim aklımda abc var.Adam bunları bac yapıyorsa bana bişey öğretiyor demektir.Tam açıklayamadım ama.Yani en azından kendi söylediğinin doğru olduğunu öğretiyor.Birşey öğretmeden nlp falan olmaz.Zaten saçma bişey ama..

Astral hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Hiç birşey öğretmiyor sadece seni senin bildiklerinle duzene sokuyor ve rahatlatıyor. Bunu sana konusmayla değil transla ogretiyor hiç bir ogreti yok.

Yav şimdi benim aklımda abc var.Adam bunları bac yapıyorsa bana bişey öğretiyor demektir.Tam açıklayamadım ama.Yani en azından kendi söylediğinin doğru olduğunu öğretiyor.Birşey öğretmeden nlp falan olmaz.Zaten saçma bişey ama..

Astral hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler.

zaten saçma bişey diyerek kesip atmak oyle kolay olsaydı onu soz olarak soylersiniz ama hiç bir zaman saçma değildir nlp uzmanı olmak için universite bitirip ustune yuksek lisans yapan kişiler tanıyorum boş ve saçma iş değildir. Matematikçilerin ve fizikçilerin işidir mantık işidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.