Şimdi Ara

Hayırlı Geceler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: No fear

quote:

Orjinalden alıntı: Bilge_Yavuz_Metin

quote:

Fake misiniz.. facebookda adınızı arattım bulamadım

Facebook kullanmam. Ama msn adresim var profilim'de isterseniz ekliyebilirsiniz.

Kişisel gelişim kitapları hakkında ne düşünüyosunuz ?

Sorunuza cevap veremedim hemen, başka bir bölüm'de bir sorunumu sordum anlayan arkadaşlar'a sordum internet ile ilgili. Kişisel gelişim kitapları hakkında düşüncelerim mesela secret kitabını ele alalım. Kitabını okuyup dvd'yi izlemiştim fakat pek mantıklı değil neden onu söyliyeyim. Bu gibi kitaplar
    insana kendini nasıl eğiteceğini değil nasıl kandıracağını söyler. Bizim atalarımız bunu asırlar önce tarihe kazımışlar zaten sözlerin'de de bunları söylemişlerdir. Secret bunlar'dan esinlenmiştir. Bu kitabı yaratanların sadece para amacı ile yarattıkları ortadadır. Tabiki'de bazı kişisel gelişim kitapları çok yararlıdır. Örneğin 2 gün önce kendimle 1 dakika diye bir kitap okudum. Çok güzel sözler ve fikirler vardı içinde. Bunların bazıları para amaçlı bazıları iyi niyetle piyasaya sürülmüş kitaplardır. Ama hiç bir zaman bir kitaptan medet ummayın. Bir kişiyle sorunlarınızı paylaşma'dan sorunlarınızı çözemessiniz. Bunlar kitapla olacak işler hiç değildir.

• Neden Bilge hocam?
    Aslında bazı kitapların bazı kısımları çok yararlı olabiliyor. Yine kişisel gelişim kitaplarından bir olan ferrarisini satan bilge de hayatt uygulayabileceğimiz çok güzel şeyler var. Küçük bir örnek mesela; birgün bütün gününüzü kendinize ayırın. Hiçbirşey düşünmeyin, telefonunuzu kapatın ve güzel biryere giderek kendinizle vakit geçirin. Yeşillik bir park olabiliri ayakkabılarınızı çıkarıp çimleri hissedin...vs vs daha detaylıydı ama aklıma gelmedi şimdi. Bunun gibi örnekler...

Bence Kişisel gelişim kitapları insanların karşılaştıkları problemleri çözmesine yardımcı oluyor, hayatta karşılaştığı problemlere pes etmemeyi öğretiyor. İnsanı daha barışık yapıyor.
  • Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirebiliyor musun peki?

İçimden geldi yahu kızmayın.
    Bende yapamazmıyım bir kere?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirebiliyor musun peki?

Bittiğim Andır.
    Hoşgeldin Arkadaşım İnşallah Beğenirsin Nacizane Forumumuzu :)
  • Hoşgeldiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Neden Bilge hocam?
    Aslında bazı kitapların bazı kısımları çok yararlı olabiliyor. Yine kişisel gelişim kitaplarından bir olan ferrarisini satan bilge de hayatt uygulayabileceğimiz çok güzel şeyler var. Küçük bir örnek mesela; birgün bütün gününüzü kendinize ayırın. Hiçbirşey düşünmeyin, telefonunuzu kapatın ve güzel biryere giderek kendinizle vakit geçirin. Yeşillik bir park olabiliri ayakkabılarınızı çıkarıp çimleri hissedin...vs vs daha detaylıydı ama aklıma gelmedi şimdi. Bunun gibi örnekler...

Bence Kişisel gelişim kitapları insanların karşılaştıkları problemleri çözmesine yardımcı oluyor, hayatta karşılaştığı problemlere pes etmemeyi öğretiyor. İnsanı daha barışık yapıyor.

Kişisel gelişim kitapları tabiki'de yararlı hiç bir zaman işe yaramaz gibi birşey demedim. Ama secret gibi bazıları mantıksız ve para amacı güden kitaplar olarak piyasaya sunuluyor. Ve insanlar sırf kitap listeler'de ilk sıra'da ve popüler diye alıyor ve okuyor. Alan kişi zaten o kitaba şartlanmış durum'da o yüzden istemese'de o kitaptan etkileniyor. Ferrarisini satan bilge konusuna gelince bu kitap güzeldir mesela okudum inceledim. Bu kitabın ana konuları

1. Zihninin Ustası Ol

2. Amacını İzle

3. Kaizeni Uygula

4. Disiplinli Yaşa

5. Zamanına Saygı Göster

6. Başkalarına yardım et

7. Anı kucakla.

Bu maddeler nlp'de de vardır ferrarisini satan bige gibi kitapar yerine eyer böyle seanslar görmek istiyorsanız kesinlike kitaptan değil bir nlp uzmanından medet umun Nöro linguistik Programlama - Neuro Linguistic Programming
    Nöro : Yaşamdaki deneyimlerimizin beş duyumuz aracılığı ile algılanması ve işlenmesi.
    Linguistik : Sözlü - sözsüz iletişim ve davranışlarımız aracılığı ile düşüncelerimizi yansıtma tarzımız.
    Programlama : zihnimizin iç programlarını kullanarak düşüncelerimizi ve iletişimimizi belirlediğimiz ve arzuladığımız hedeflere ulaşacak şekilde düzenlemek.

ferrarisini satan bilgede bundan esinlenmiştir. birde neden bige derken nickimin basındaki bilgeyi gobek adım oldugu için koydum bilgili anlamında değil

• quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirebiliyor musun peki?

Helikopterden helikoptere atlarken şarjor değiştirmek yerine. Helikopterden helikoptere atlarken neden şarjor değiştirilir ona bakıyorum.
  • @Bilge_Yavuz_Metin
    Estağfrullah hocam ben iğnelemek için öyle demedim isminize hitaben Bilge hocam yazdım.

NLP seanslarını biliyorum ama katılmaya ne vaktim var ne de maddi durumum. Onun yerine sırf NLP üzerine bir kitap seti aldım gerçekten çok faydalı. Altı çizilesi sözler ve makaleler içeriyor. Herkes kişisel gelişim kitaplarına kopya çekerek yaşama gözüyle bakıyor. Bence gibi kişisel gelişim kitapları ne yapman gerektiğini söylemez, ilham verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

@Bilge_Yavuz_Metin
    Estağfrullah hocam ben iğnelemek için öyle demedim isminize hitaben Bilge hocam yazdım.

NLP seanslarını biliyorum ama katılmaya ne vaktim var ne de maddi durumum. Onun yerine sırf NLP üzerine bir kitap seti aldım gerçekten çok faydalı. Altı çizilesi sözler ve makaleler içeriyor. Herkes kişisel gelişim kitaplarına kopya çekerek yaşama gözüyle bakıyor. Bence gibi kişisel gelişim kitapları ne yapman gerektiğini söylemez, ilham verir.

kişisel gelişim kitapları ilham verir evet doğru bir yaklaşım. nlp uzmanından seans alırsanız daha iyi neden çünkü seanslarda bazı yaptırımlar var trans gibi. Bunları cd veya kitaptan uygulamak biraz zor olabilir. Ama siz bilirsiniz onemli olan kavramak

• astral seyahat hakkında ne düşünüyorsunuz...

çok denedim ama bir türlü çıkamadım yardım?
  • Astral seyahat imkansız değil ama çok zor olduğunu biliyorum. Denerken hafif yorgun-uykulu olman gerekir. Ve çıkacağına tamamen inanmalısın. Kendini şartlandırman, bulunduğun çevreyi unutman gerekir. Büyük ihtimalle bunları sende biliyorsundur ama benim bildiklerimde bu kadar. Daha önce hiç denemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RPM_8000

astral seyahat hakkında ne düşünüyorsunuz...

çok denedim ama bir türlü çıkamadım yardım?

Zaman sınırlarını aşarak, çesitli yerlere ulaşmak ve duşunce nakline denir. Diğer adi telepatidir.hint aicvaryalarindaki adi ise prapte dir.aicvarya, bir insanin sahip oldugu halde kullanmasini bilemedigi yeteneklerini ogrenme birimidir.hint aicvaryalari yedi bolumde toplanir.amma, dusunce gucuyle maddeleri ufaltip, buyultebilmek (bkz: telekinezi).lghima, cisimleri hafifletebilmek ve havaya yukseltip yer cekimi kanununu engelleyebilmek (bkz: levitasyon).prakamya, irade yolu ile tum cisimlerin arasindan gecebilmek.icitritva, maddelerin ozelliklerini degistirebilme (bkz: simya).sohtart, bedenin icerisine bir baska ruhu da sokabilmek (bkz: medyum).atartvac ise demateryalizasyon demektir yani gorunmez olabilmek. sonuncu aicvarya ise praptedir. astral seyahat yapilirken dikkat edilmesi gereken bir unsurda "gumus kordon" namina sahip ruhla bedeni birbirine baglayan bağlantıyı kopardığınızda bir daha geri donmeniz mumkun değildir.

Sonuç olarak astral seyahat var ama çok riskli ve bilenin yapması gereken bir iş denemeye kalkmayın kalkacaksanızda bunu iğice ogrenin kendinizi hazırlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge_Yavuz_Metin -- 3 Eylül 2008; 4:29:19 >

• Donanımhaber diğer forumlara göre gerçekten seviyeli bir forum.Ayrıca siz böyle mesajlar yazınca seviye tavan yapıyor.

Bu arada hoş geldiniz..

Not:Nlp çok saçma bir öğreti.Burada tezlerini çürütebilirim ama uykum var şimdi.Ayrıca astral seyahate de inanmıyorum.Ruh bedenden çıkar mı hiç,başaran olmuş mu ki bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 3 Eylül 2008; 4:38:11 >
  • quote:

quote:

Facebook kullanmam. Ama msn adresim var profilim'de isterseniz ekliyebilirsiniz.

bunu demek istemezdim ama ya fakesiniz ya da yalancı..

Hayırlı Geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 3 Eylül 2008; 4:40:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Donanımhaber diğer forumlara göre gerçekten seviyeli bir forum.Ayrıca siz böyle mesajlar yazınca seviye tavan yapıyor.

Bu arada hoş geldiniz..

Not:Nlp çok saçma bir öğreti.Burada tezlerini çürütebilirim ama uykum var şimdi.Ayrıca astral seyahate de inanmıyorum.Ruh bedenden çıkar mı hiç,başaran olmuş mu ki bunu?

başaran olmusmu derseniz busuru kişi başardı ama ilk shirley mclaine gerçekleştirdi. Nlp öğreti değildir sizin beyninizi kullanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

quote:

bunu demek istemezdim ama ya fakesiniz ya da yalancı..

Hayırlı Geceler

Ben herşeyi araştırırım facebooku kullanmam ama facebookun nasıl kullanıldıgını bilirim. Bu aynı silah kullanmayı bilmek ama kullanmamak gibidir

• facebook kullanmadan facebookun nasıl kullanıldıgını bilemezsiniz,aynı silahın olmadan silah kullanmayı bilmek gibi
  • Beynimi nasıl kullanıyor yav.Öğreti işte.Kişisel gelişimle ilgili bir öğreti.Ne demek istediğinizi tam anlayadım açıkçası.Açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara -- 3 Eylül 2008; 4:49:41 >
  • quote:

facebook kullanmadan facebookun nasıl kullanıldıgını bilemezsiniz,aynı silahın olmadan silah kullanmayı bilmek gibi

facebookum olmadı diye birşey dediğimi hatırlamıyorum facebook kullanmam dedim sadece her yerden bir anlam çıkartmaya çalışırsanız sonuca varamayız.
  • quote:

quote:

facebook kullanmadan facebookun nasıl kullanıldıgını bilemezsiniz,aynı silahın olmadan silah kullanmayı bilmek gibi

facebookum olmadı diye birşey dediğimi hatırlamıyorum facebook kullanmam dedim sadece her yerden bir anlam çıkartmaya çalışırsanız sonuca varamayız.

sigara kullanıyomusun ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.