Şimdi Ara

Hayırlı olsun Yeni Sistem Güncellemesi Geldi 8.10.14203.306 Developer Sürüm için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: x-calibur

Takılıp kalma konusunda bilg vermiyor mu hocam? Güncelleme ekranında? Hangi aşamada takıldınız?

Çözdüm sorunu hocam şarja takmam yetti. Yine de sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz kıyırıtık güncellemeleri yapmanıza gerek yok , boşa telefonun şarjını bitiriyorsunuz zaten hiçbir yenilik yok anca sürüm numarası değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün pil tasarrufu uygulamasını güncelledim sonuç: program sapıttı, rakamlar uçmaya başladı :)

Hayırlı olsun Yeni Sistem Güncellemesi Geldi 8.10.14203.306 Developer Sürüm için
  • Güncellemeyi bende yükledim çok büyük bir fark göremedim.(lumia 925)

• quote:

Orijinalden alıntı: pesmanyax

Bu tarz kıyırıtık güncellemeleri yapmanıza gerek yok , boşa telefonun şarjını bitiriyorsunuz zaten hiçbir yenilik yok anca sürüm numarası değişiyor.

+1
    ayrıca biz wp platformundan güncelleme degil windows magazada guncelleme bekliyoruz.
    simdi illlaki bi fan boy cıkıp magazada 500.000 uygulama var vs vs diye hoplayacak ama günlük hayatta ve androidin en dandik telefonlarında bile kullanılabilen uygulamalar henuz wp platformunda yok.

inanmayan alsın denesin,"hastane randevu"uygulaması.
    hem cok yuklenen populer bi uygulama hemde işe yarıyor ama gel gor ki wp magazada sadece wp 8 de calısıyor wp 8.1 de calısmıyor.cunku uygulamanın yazarı uygulamayı guncellemiyor.bu sadece bir uygulama icin gecerli degil binlerce bu sekilde uygulama var.alın size ikinci ornek vlc player.2014 un basında martta wp icin vlc hazır dendi sonra eylule kaldı suan kasımdayız hala tık yok anca beta falan gibi soylentiler var.yani arz talep meselesi,wp platformu uygulamar acısından maalesefki üvey evlat konumunda.

• Guncellemeden sonra bazı sıkıntılarım oldu lumia 1320.
    Kaç gündür tus kılıdınde falan anormal ekran kararmaları oluyor. Reset atarak çozebiliyorum. Pil tasarrufunda kalan saati gün olarak belirtiyor.(8 gün 10 saat gibi) Bugün şarja taktıktan 2 saat sonra baktım yüzde 20-25 arası şarj etmiş. Fişi çektim taktım sonra düzeldi.
    Aylardır dp olarak kullanıyorum bu sıkıntıların hiçbirisi yoktu. Benzer durumda olanlar varmı bilmiyorum.

• sizleri bilmem ama preview deve. kullanıyorum ilk baştan bu yana ve benim cihaz ucuyor
    herhangi bir sıkıntım olmadı son updatelerden sonra hata pil ısınma sorunu komple kalktı
    diyebilirim....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.