Bildirim
Hayırlı olsun Yeni Sistem Güncellemesi Geldi 8.10.14203.306 Developer Sürüm için
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Telefonunuz güncel?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkisinde Developer sürümü vardı hocam, belki ondandır. Batarya az kaldığı için güncelleme bekliyor şu anda şarja taktım -
quote:
Orijinalden alıntı: x-calibur
Benimkisinde Developer sürümü vardı hocam, belki ondandır. Batarya az kaldığı için güncelleme bekliyor şu anda şarja taktım
Olabilir telefon nedir?
Hangi güncelleme?
Cyan mı?
Lumia 920 -
Telefonunuz güncel diyor, developer kullanmıyorum. -
8X güncelleme geldi. -
Bu arada batarya durumunuzun %20 den fazla olması gerekiyor arkadaşlar, bende güncellemeye başladığında %7 seviyelerinde idi ve güncelleme batarya %21 olana kadar askıya alındı. Şu anda güncellemeye devam ediyor -
Kaç mb?
Evet, güncelleme var. İniyor şuanda. -
Eylem merkezinde ki hızlı ayara pil tasarrufunu eklememizi sağlıycakmış. -
Şu an ben de indiriyorum bakalım ne çıkacak
bugün pil tasarrufuna gelen güncellemeyi daha etkili olarak kullanmak için gelen güncelleme -
Telefonda fark edilir bir hızlanma var
quote:
Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz
Hangi arada yüklediniz :)
İnşallah bu dediğiniz klasik güncelleme sözleri değildir. Hızlanma falan istemiyorum, zaten bana göre hızı yeterince iyi , sadece kullanıcı dostu olsun yeterli.
Pil tasarrufu uygulamasını kısayola eklemek yada masa üstünde canlı kutucuk koymak içinse saçma sapan bir güncelleme olmuştur. -
quote:
Orijinalden alıntı: x-calibur
quote:
Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz
Hangi arada yüklediniz :)
İnşallah bu dediğiniz klasik güncelleme sözleri değildir. Hızlanma falan istemiyorum, zaten bana göre hızı yeterince iyi , sadece kullanıcı dostu olsun yeterli.
Pil tasarrufu uygulamasını kısayola eklemek yada masa üstünde canlı kutucuk koymak içinse saçma sapan bir güncelleme olmuştur.
pil tasarrufu için güncelleme bu. büyük yenilik beklemeyin. windows 10da rayına oturacak sistem. şuan hala beta
-
Fazla birşey beklemek mi
Evet ciddi anlamda çok fazla beklentim vardıYazık Pil Durumum görünmüyor diye endişe ediyordum
-
Bu arada Windows 10 da da olabilecek güncelleme bu kafa ile giderse muhtemelen şöyle olur.
Ekrana bir LİVE TILE koyarlar, orada WİFİ AÇIK - DATA AÇIK - SES DURUMU TOPLANTI yazar ama biz bunları değiştirmek için yine on yere girip takla atarız -
Beyler, whatsapp şak diye açılıyor güncellemeden sonra. Lumia 820
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X