nasıl buldunuz şarkıyı bence çok iyi parça olmuş başarılı buldum... yorumlarınız?
(lütfen diniyle ırkıyla ilgili saçma sapan yorumlarda bulunmayın alacağınız en şahanesinden uyarı puanı olacaktır çünkü ilk iş konunun kirlenmemesi için şikayet etmek olacaktır)
quote:
Orijinalden alıntı: TestamenT
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Severim haykoyu şarkıda gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Severim haykoyu şarkıda gayet güzel
Alıntıları Göster
haykonun şarkıları güzeldir ya adam gerçekten işin eğli sesini falan cok iyi kontrol ediyor farklı sesleri süper oturtuor
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
haykonun şarkıları güzeldir ya adam gerçekten işin eğli sesini falan cok iyi kontrol ediyor farklı sesleri süper oturtuor
Alıntıları Göster
gözlerim doldu canlı dinlerken ...
quote:
Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta
neden? çünkü hayko "ben sesime güveniyorum" diyip piyasaya sazan gibi atlayanlardan değil ...yıllarca lusavoriç korosunda bulunduktan sonra aldığı eğitimler sonucu sektore girmiş bi adam...ayrıca tvlerde gorursun ya bi şarkıcı katılır programa altında sanatçı yazar onlardan daha sanatçıdır kendisi sadece sesiyle değil yeteneğiyle on plana cıkıyor çünkü beste yapabiliyor söz yazabiliyor piyano çalabiliyor...sanırım gerçekten otekilerden çok farklı ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta
neden? çünkü hayko "ben sesime güveniyorum" diyip piyasaya sazan gibi atlayanlardan değil ...yıllarca lusavoriç korosunda bulunduktan sonra aldığı eğitimler sonucu sektore girmiş bi adam...ayrıca tvlerde gorursun ya bi şarkıcı katılır programa altında sanatçı yazar onlardan daha sanatçıdır kendisi sadece sesiyle değil yeteneğiyle on plana cıkıyor çünkü beste yapabiliyor söz yazabiliyor piyano çalabiliyor...sanırım gerçekten otekilerden çok farklı ..
Alıntıları Göster
bu sözleri dinlerken muhteşem yerlere götürüyo insanı ses tonu müzği çok güzel bi iş yapıyo rock dinleyicisi olmanızada gerek yok dinlemek için ...
quote:
Orijinalden alıntı: Musketeer.
bu sözleri dinlerken muhteşem yerlere götürüyo insanı ses tonu müzği çok güzel bi iş yapıyo rock dinleyicisi olmanızada gerek yok dinlemek için ...
Alıntıları Göster
15 dk dır yarısı dolmadı videonun sağl ttnet
quote:
Orijinalden alıntı: Musketeer.
Alıntıları Göster
evet sözleri de mükemmel..bu adam yaptığı işin hakkını veriyor...
quote:
evet sözleri de mükemmel..bu adam yaptığı işin hakkını veriyor...
Alıntıları Göster
Şarkı cidden çok iyi. Bu şarkıyı Rock'n Coke'ta da söylemişti. Ne zaman dinlesem duygulanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Şarkı cidden çok iyi. Bu şarkıyı Rock'n Coke'ta da söylemişti. Ne zaman dinlesem duygulanıyorum.
Alıntıları Göster
programda arkada oturan şapkalı mala uyuz oldum eli aşağı inmiyordu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner
Alıntıları Göster
Gayet başarılı bir parça
quote:
Orijinalden alıntı: King Nothing
Gayet başarılı bir parça
Alıntıları Göster
bu yeni albümünden bi şarkı mı ??
quote:
Alıntıları Göster
Hayko sempatik bi adam yetenekli ilginç bi adam.Piyasada sanatçıyım diye dolanan popcu topculardan değil
quote:
Orijinalden alıntı: BLG#
Hayko sempatik bi adam yetenekli ilginç bi adam.Piyasada sanatçıyım diye dolanan popcu topculardan değil
Alıntıları Göster
Güzel söylemiş. Severim Haykoyu , yeni albümü hakkında bilgisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: EdwardElric
Alıntıları Göster
ah be şimdiki aklım olsa lusavoriçin hiçbi konserini kaçırmazdım:)
quote:
ah be şimdiki aklım olsa lusavoriçin hiçbi konserini kaçırmazdım:)
Alıntıları Göster
bizimkilerin çoğu yabancı bir şarkıcıya özenir, ceza mesela eminem e bu kime özeniyo
quote:
Orijinalden alıntı: Pacsta
bizimkilerin çoğu yabancı bir şarkıcıya özenir, ceza mesela eminem e bu kime özeniyo
Alıntıları Göster
orcinal bu:)
quote:
Orijinalden alıntı: Pacsta
bizim şarkıcılar derken bir genelleme yapman hiç doğru değil hayko cepkinde yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi bu işin eğitimini aldıktan sonra piyasaya çıkmış bir sanatçı illa birine özenir diye birşeyde yok.
quote:
Orijinalden alıntı: alcoholica89
Evet yeni çıkacak olan albümden bir şarkı.
quote:
Orijinalden alıntı: Lordmaster
Kesin bir bilgi yok.Ama 2010'da çıkacağı söyleniyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: -mysterius-
Evet orda da söylemişti ama sadece nakarat kısmını söylemişti.Programda söylediği asıl şarkının hepsi.