Şimdi Ara

HAYLOU GT1 PLUS VS REDMİ AİRDOTS S:Hangisi Alınabilir Yardım Edin(Bluetooth Kulaklık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.150-160 TL ye kadar çıkabilecek bir Bluetooth kulaklık bütçem mevcut ve Haylou GT1 Plus ile Redmi Airdots S arasında kaldım.

Youtube'da böyle bir video buldum.Fakat bu videoyu izledikten sonra bile arada kaldım.Çünkü,https://www.hepsiburada.com/haylou-gt1-plus-tws-kablosuz-bluetooth-kulaklik-qualcomm-aptx-siyah-p-hbv00000qgtua bu linkteki değerlendirmelerden bazıları,GT1 PLUS kulaklığın kutusunun malzeme kalitesinin kötü olduğundan (Kulaklığın kutusunun kapağı biraz dandik gibi elde kalacak gibi hissettiriyor.)bunun gibi.Bir başka GT1 PLUS değerlendirmesi ise şu şekilde:''Aptx desteği daha verimli bir bağlantı kurulmasını sağlıyor. Telefonunuzun da desteklemesi lazım, çok eski bir model değilse destekliyor olması yüksek ihtimal. Desteklemese bile ses kalitesi yine de sizi tatmin edecektir. Ses yüksekliği az gelebilir ama ben şahsen en üst düzeyin bir altında dinliyorum ve yeterli geliyor.''.Telefonum Samsung Galaxy j7 Core ve telefonumun Aptx desteği bulunmuyor(Kaynak olarak:https://www.devicespecifications.com/tr/model/05194664 bu siteye girip bul kısmına aptx yazdım ve çıkmadı.)Bir başka değerlendirme de şu şekilde:''Airdots S kullanıcısıyım, bunu da kardeşime aldım. İkisini karşılaştırırsam şöyle diyebilirim, ses kalitesi ve netliği Airdots'tan bir tık daha iyi ama ses seviyesi olarak yaklaşık %15-20 daha düşük. Şarkıdan şarkıya kalite değişiyor, kimi şarkıda bu, kimi şarkıda Airdots daha öne çıkıyor.

Açıkçası Airdots kullanan birinin durduk yere buna geçmesine gerek yok, aynı şey tersi içinde geçerli. Ses yüksekliği tam sınırda, çoğu kişiyi tatmin eder ama yüksek ses seveni üzebilir. Ek olarak kutusu Airdots'tan daha kibar fakat ben yenilenmiş Airdots S versiyonunu tercih ederim açıkçası.

Özet olarak;

GT 1 Plus'ın artıları;

* Biraz tık daha kaliteli ses.

* Daha kibar kutu ve şarj kablosu.

* Dokunmatik kontroller.

Airdots S'in artıları;

* Oyun modu.

* Daha düşük gecikme.

* Daha yüksek ses şiddeti(db).''

Son olarak,başka bir değerlendirme daha var:''Şarj konusu biraz sıkıntılı. Hangi taraftan bağlantı yaparsanız o kulaklığın şarjı yaklaşık 3, 3buçuk saat gidiyor, bağlantı yapılmayan kulaklık ise yaklaşık 5 saat gidiyor. Böylelikle her zaman bi tarafın şarjı tam bitmeden kutuya konmuş oluyor. Dengelemek için bi sağdan bi soldan bağlantı yapmak gerekiyor. Çok saçma bir durum qualcomm'dan dolayı böyle yani 5 saat gidiyor diye bir şey yok.''

Bu eleştiriler,benim GT1 PLUS modelinden korkmama neden oldu.

Bu kısım da, REDMİ AİRDOTS S modeli hakkında olacak.(Link:https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-s-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000UNUYU)

Değerlendirme 1:''Ürünü 1 haftadır kullanıyorum, sesi abartılacak gibi değil fakat fiyatının bir tık üstü ses kalitesi var mikrofon kapalı alanda yeterlidir, normal kullanımda müzik dinlerken hiçbir sıkıntı yok ama oyun modunu aktif hale getirince 1 dakikada ortalama 3 defa ses bağlantısı kopuyor ve parazit giriyor Kronik bir problem midir bilmiyorum ama ben bu ürünü müzik dinlemek için aldım Benim için Dert değil fakat dizi izlemek istiyorsanız benim satın aldığım üründe böyle bir problem var, Bir de arkada sürekli çalan dikkatli dinleyince rahatsız eden bi ''fıs'' sesi geliyor.''

Değerlendirme 2:''Merhaba okuyan kişilere tek bir bilgi vericem. Ürün gt1 kutusuna konulmuş gt1pro nun sürekli oyun modu açıkmışcasına çalışan fakat şarjı bitmeyen bir kulaklık. Kısacası pro yerine tavsiye ederim. Tek seferde 5 saatten fazla kesintisiz görüşme yaptım ve şarjı bitmedi.''

Değerlendirme 3:''iki kulaklığı eşleştirebilmek için 5 kere reset attım.. sonunda oldu, sonrasinda arama yaptım karşı tarafın sesi kesik kesik geliyor bilmiyorum telefonum kaynaklı olabilir (j3 pro) muzik dinlemek için aldığımdan dolayı sorun etmiyorum bunu.. ses kalitesi idare eder bazı uygulamalarda ses az, bazılarında yüksek. dokunmatikleri sinir bozacak kadar hassas..''

Değerlendirme 4:''Kulaklık genel olarak gayet güzel sesi gerçekten iphone kablolu kulaklıkla yarışır derecede iyi veriyor. Telefonla görüşme yaparken de iyi denilebilir. Ancak sol kulaklıkta hafif cızırtı var, net bişey göremedim internette bununla ilgili. Sorun mu yoksa herkeste mi var bilemiyorum, biraz rahatsız ediyor.''

Değerlendirme 5:''Cızırtılar geliyor ara sıra fiyat performans açısından iyi, 10 metre menzilde çekiyor denmiş fakat 5 metreden sonrası ses bulanıklaşıyor.''

FİNAL

Öncelikle şunu söyleyeyim,ben kulaklığı sadece müzik/video/dizi/film dinlemek için alacağım.Oyun oynama gibi bir önceliğim yok.Alacakken iyisini almak istiyorum,dolayısı ile bu kadar araştırmamın sebebi de bu.Sizce hangisi tercih edilmeli veya başka model önerileriniz varsa lütfen belirtin.Kusurum varsa affola,iyi forumlar.

• up
  • up
  • uppp
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.